Takım elbise ile motor kullanmak

Genellikle evropalı cicon abilerin işidir ama biraz sonra siyah bir Pulsar'ın üzerinde takım elbiseli bir üveyik görürseniz şaşırmayın. Yıllar sonra takım elbise ve makosen ayakkabı ile motora bineceğim. Oğlumun mezuniyet töreni var :)

Beni motorun üzerinde görüp küfür edenin veya dalga geçenin kaynanası ölsün bak! Mecburum olm! Hanım şart koştu :)

Ahah bende motorla gideceğim diye takım giymemiştim mezuniyette :cherry:

yatır muhabbeti yapıyon, takım elbiseyle motura biniyon.
son günlerde çok bozuldun attila başkan :farao:

abi "evropalı cicon abilerin işidir" demişsin ama calıştıgım şirket dolayısı ile ben hergün takım elbisemi giyip gravatımı takıp üstüne montumu dizliklerimi cekip binip hyobusama :) işe gidiyorum. öyle kimse arkadan falan sövemez sen kafanı yorma :) bin git mezuniyete. takım elbise bile bu özgürlügümüzü elimizden alamaz.

ben her pazartesi yapıyorum, çok karizma hissediyorum dışarıdan ne derler çok da wifi!

Super Moderator
Abi taksi kullansana ya insanların ne dediğinin önemi yok da fistik gibi giyinip kırış kırış gitmek olmaz ya yazık :)

Hazır konusu açılmışken muhabbetten bağımsız yazayım. Ceket, kravat ve ayakkabılarını iş yerine depolayıp pantolon üzeri pantolon yapınca gayet kullanışlı oluyor. Tek sıkıntılı tarafı hem normal hem de 1-2 beden büyük pantolona ihtiyacınızın olması. Ama benim bulabildiğim en pratik yöntem bu.

Yukarıdaki muhabbete istinaden, tipe değil de güvenliğe daha çok takılmak gerekiyor bence.

Ben çoğu sabah Beşiktaş Barbaros bulvarında bir abiye rastlıyorum. Takım elbiseli kravatlı falan scooter kullanıyor. Bence gayet şık duruyor öyle sırıtan bir durum yok.

Üstadım kusura bakma da (kaskı takmadığını düşünmek bile istemiyorum) o kadar korumasızken takımdan ziyade eldiven kelebek konmuş gibi duruyor.

Asla kasksız kullanmam. Beş metre gidecek olsam bile. Bu yaşa kadar nasıl sağ kaldım sanıyorsun abicim. Güvenlik her şeydir bu motor denen şeyin üzerinde. Ben makara devam etsin diye kasksız çektirdim.

atilla abi çok güzel olmuş ya :D kazasız belasız :D
Alışkın değilim ya, kendimi mafya gibi hissediyorum takım elbise giyince. Böyle bir yarmayı aynada görünce ben bile tırsıyorum hafif bu ne lan diye :) Motor kıyafetleri gibisi yok. (Gerçi onlar da kendimi şovalye gibi hissetmeme neden oluyor laf aramızda) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar