- Konu Yazar
Küçükçekmece düzlüğünü bitirdikten sonra Avcılar istikametine çıkan yokuş. Akşamları o hattı kullananlar bilir yatır var o yokuşta. Uzun yıllardır Esenyurt'ta oturuyor ve hemen hemen her gece 21.30 ile 23 saatleri arasında o yokuşu tırmanmak zorunda kalıyorum ve size yemin ederim her akşam tam yokuşun ortalarına doğru ya kaza oluyor ya da arızalı bir araba sağa çekiyor. İnançlı birisi değilim ama uzun zaman önce oralarda bir yatır olduğuna ve bu nedenle her akşam bu durumla karşılaştığıma kanaat getirdim.
Son olarak üç gün evel üç araba birbirini parçalamıştı. Kamyonlar trlar filan derken yavaşladık ama fanının içine hortum parçası kaçması nedeni ile hararete neden olduk. O yokuşu çıkmadan sağında bir yan yol var. Şimdi onu keşfettim yokuşa girmeden oradan kaçıyorum.
Son olarak üç gün evel üç araba birbirini parçalamıştı. Kamyonlar trlar filan derken yavaşladık ama fanının içine hortum parçası kaçması nedeni ile hararete neden olduk. O yokuşu çıkmadan sağında bir yan yol var. Şimdi onu keşfettim yokuşa girmeden oradan kaçıyorum.