atheras kullanıcısının son içeriği

1. A

Depo çizikleri için ne yapılmalı

Arkadaşlar depomda çizikler var 4-5 kadar fermuar çiziği falan küçük ama derin çizikleri gidermek boyayı korumak için ne yapmalıyım
  2. A

Eldiven dokunmatik hale nasıl getirilir ?

Merhabalar kışlık ve yazlık eldivenimde dokunmatik özellik yok . Telefon tutucu aparatım var telefonu falan koyuyorum da power tuşu tutucuda kalıyor telefonu açamıyorum saate falan bakmam gerkeiyor yolda yapamıyorum. Normalde ekrana çift dokununca açılıyor fakat eldiven moduna almama rağmen çift...
  3. A

Durt kışlık eldiven kullanan var mı ?

http://www.durt.com.tr/dURT-EXTOR-HI-TECH-KISLIK-ELDIVEN,PR-145.html Şu eldiveni kullanan var mı yağmurda çamurda kullanmıycam sadece 5-6 derecelik havalarda falan aşırı soğukta ve yağmurda kullanılmayacak elimi soğutmasın yeter sıcak tutmasına da gerek yok :D
  4. A

Ön freni sıkınca çat sesi çıkıyor

Ön freni sıktığımda durarken ya da ayaklığa aldığım sırada ön taraflardan biyerden çat diye ses geliyor her zaman gelmiyor ama geldiğinde bayağı duyulabilecek bi ses sebebi ne olabilir ?
  5. A

Aküm bitmiş

3 gündür motosiklete binmiyorum ve bu gün çalıştırmayı denediğimde enjeksiyon olmadı gösterge geldi ne zaman marşa bassam zzzt tızzt falan filan dedi korkutucu sesler çıktı bende binmedim motosiklete. Ne yapmalıyım acemiyim pek teknik bilgim yok
  6. A

Riderdenim hakkında

Bu gün honda mağazasına gittim riderdenim pantalon almak için giydim denedim Karayel modeliydi. Çok gündelik görünüyor arkadaşlarım falan niye değiştirmedin denk gelmedi mi falan dedi bende zaten üstümde falan dedim. Her neyse içine falan baktım ama sürtünme bölgesinde farklı bir katman...
  7. A

Motosiklet çiziklerini gidermek ve boya koruması

Sayın abiler ablalar motosikletimde ufak tefek çizikler var bu çizikleri evde kendim nasıl giderebilirim ? Yıkadıktan sonra boya korumasını sağlamak için neler kullanmalıyız nasıl daha uzun ömürlü olur ? Çizik giderici kalem işe yarar mı ...
  8. A

Çantanızda ne var ?

Çantanızda olmazsa olmaz neler taşıyorsunuz aliexpressten aldığım böyle bir çanta var Bacak çantası ama artçı selesine koyup kullanmayı düşünüyorum işte bağlayarak ayarlanabilir kayışları falan tahmin ettiğiniz üzere. Bende çantayı doldurmak istiyorum yani işime yarayabilecek şeylerden...
  9. A

Riderdenim vs Tech90

Hangi markanın kotları daha kaliteli size göre ? Aklımda riderdenim vardı fakat Tech90 ın sadece sürtünme bölgelerinde değil bütün iç kısmında korumalı kumaş olduğunu duydum araştırdım fakat bulamadım öyle bir şey . İnternette de sürtünme bölgelerinde koruma ve full koruma video...
  10. A

Motardinn alışveriş

Bu siteden daha önce alışveriş yapan oldu mu ? Fiyatlar çok uygun euro üzerinden olmasına rağmen 12 euro da kargo çıkıyor buna rağmen çok uygun geldi fiyatlar yani almak istediğim ürün için . Gümrük sınırının altında kalıyor fiyatı gümrükten de sorun çıkmaz gibi...
  11. A

Maddi ve Manevi Tazminat Davası

Motosiklet ile giderken şehir dışından gelen bir sürücü ile kaza yaptım 8de8 adam hatalı motorumda maddi 1000 tlye yakın hasar var kolumda dikiş izleri ve bir sürü kesik var (adamın camına kolum girdi). Adama abicim gönder 1000tlyi ne sen uğraş ne ben uğraşayım dedim uzlaşmaya varmak istemiyor...
  12. A

Bodyarmorlar hakkında

Mesela bu resimdeki gibi bir bodyarmor alsak sıcak havalar için ceketin yerini tutar mı ? +LARI -Leri neler olabilir cekete göre korumaları güzel görünüyor ve bolca hava alıyor gibi Bazı kişilerden korumaz bunlar iş yapmaz düşünce kırılır gibisinden şeyler duydum
  13. A

Artçıyla birlikte kaza yaptım prosedür nasıl işliyor yardımcı olur musunuz

Ana yolda ışıklarda bekliyorduk sol tarafa dönen bir kavşak vardı ama düz gidecektik o yüzden en sağ şeritteydim arkamda da ablam vardı kaskımız vardı benimde eldivenim vardı ceketimi giymemiştim kafama .... Her neyse yeşil ışık yandı ve yeşilde geçik derken ışıkların ilerisinde duran yan...
  14. A

Arka tekeri sürekli kitliyorum

Yüksek hızlardayken(80-90 bana ve motoruma göre yüksek :D) yavaşlamamın gerektiği zamanlarda yavaşlarken vites düşürünce genelde arka tekeri kitliyorum motor öne yığılıyor falan refleks olarak direk debriyaja basılı tututup duruyorum sonra vitesi 1 e kadar düşürüyorum. Fakat debriyaj...
  15. A

Türkiye Genelinde FG plakalar inceleme altında

TERÖR örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in adının baş harflerinden oluştuğu iddiasıyla FG’li tüm araç plakalarına dönük inceleme başlatıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sıra gereği 2014 yılında verilen FG plakaları için FETÖ soruşturması kapsamında, inceleme yapılıyor. Türkiye genelinde...

Yeni mesajlar