eğer telefonunuz iphone ise istediğin kalemi kullan işe yaramaz iphone abi elin sıcaklığı ile çalışan bir telefon. örneğin çok soğuk bir havada elleriniz donuyor olsun telefonu kullanamazsınız resmen... Sebebi elinizi algılayamamasıdır. başka telefonları bilmem.
Tek derdin saat ise ki öyle anladım asker saati dediğimiz casio nun 10 tl ye alabilceğiniz eski saati mevcuttur onu çok güzel bir şekilde kayışlarından keserek motorunuzda görebileceğiniz bir yere sabitleyebilirsiniz , hatta ev hanımlarının kullandığı streç film vardır şeffaf üzerinide onunla bir güzel kaplar iseniz yağmur falanda etkilemez...
Yok benim derdim telefonla konuşmak , müzik dinlemek diyorsanız muhtemelen intercom cihazı kullanıyorsunuz demektir ki bunlarda bu cihazlar üzerinden telefonu kontrol edebiliyorsunuz. Yok cihaz değilde kulaklık kullanıyorum diyorsanız iphone yine kulaklık üzerinden size yetecek kadar kontrol edilebiliyor. Örneğin ben elimi telefona götürmeden istediğim kişiyi arayabiliyor , müzik açabiliyor , istersem mesaj atabiliyorum ses kontrolü ile... ( uygulama vs açamazsınız yada whatsapp kullanamazsınız eee zaten bi zahmet motoru sürelim dimi )
Şunuda unutmayın telefon ile uğraşmak her zaman dikkat kayıbı yaşatır. Bunlar iphone içindi başka marka telefon kullanmadığım için bilmiyorum. Yani kullandımda M.Ö. olduğu için onlarda böyle müzikti , bluetoothtu , kulaklıktı vs vs pek yoktu