Bodyarmorlar hakkında

Mesela bu resimdeki gibi bir bodyarmor alsak sıcak havalar için ceketin yerini tutar mı ?
51KwceZD63L.jpg

51XKEiRrzYL.jpg

+LARI -Leri neler olabilir cekete göre korumaları güzel görünüyor ve bolca hava alıyor gibi

Bazı kişilerden korumaz bunlar iş yapmaz düşünce kırılır gibisinden şeyler duydum

Body armorlar Cross Enduro icin uretilmislerdir camurda is gormek icin varlardir esneme paylari yoktur yere dustugunuz gibi sert plastik parcalara ayrilir gunluk kullanim montlarda korumalar farklidir esnektir bi nebze korur ama size gunluk montlarin korumasini saglayamaz

Kirilmazda kopabilir suruklenirken.
Benzer tarz Spidi multitec ve airtech ede bakabilirsin. Spidi nin korumalari daha güven veriyor bence, köprücük kemiğini bile koruyor tam oturuyor korumalar.

Vest olanlar yelek gibi giyliyor sanırım onu da ceketin altına giymek çok mantıklı görünüyor

ikarus sendromuna dikkat etmek lazım ama, bütün bu korumaları giyince ölümsüz olmuyoruz, gaza asılmayalım. Uzun seneler yaşayıp motora binelim ;)

mzy

Milletin dediği doğru bende body armorlar var birsürü cekette var adamlar boşuna offroad için yazmıyolar açıkçası ben denedim gördüm hepsini bazıları acı oldu.onları yolda kullanırsan bırak korumamayı biyerlerini kırabilir ciddi. Ama illa böyle şeyleri kullanıcam dersen ben yolda bazen sıcakta Fox Racing Proframe LC Protector diye bi koruma kullanıyorum kullan demem sana ama ben kullanıyorum,en iyisi motosella ya git alpinstar yazlık ceketler uygun mağazada indirim oluyo genelde.

bunlarla asfaltta düşersen,Uludağ'dan aşağı kayar gibi kayarsin...motor sürüklenerek durur arkadan gelen arabalar durur,seni gören yayalar durur bitek sen duramassin benden söylemesi :)

Ben scoyco'nun body armorunu kullanıyorum. 50 Km hız ile lowside yedim. Direk sırt üstü yatıp arka koruma sayesinde tek bir çizik almadan ayağa kalktım.
Öyle kolay kolay bırakmıyor kendini. Hatta bu armoru hala kullanıyorum sadece ufak tefek zedelenmesi var hepsi bu.
Tabiki söyledikleri gibi baya bir kayıyor yerde ama sonuçta sizi koruyor. Eğer o pozisyonda armor yerine tekstil ceket olsa sırtım çok fena hasar alır hatta yanardı...
250 TL bence hiç bir şey değil. Yaz sıcağı için bire bir. Tavsiye ederim.

Tavsiye etmem.. ortak gorus enduro amacli oldugu... bu tip filelerle korumalar kaza aninda kayabilir deniyor ki haklilik payi var..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar