Atahualpa kullanıcısının son içeriği

1. Atahualpa

Bir garip çevirme

Neyse..
  2. Atahualpa

Ümmet Perkitan'ı kaybettik başımız sağolsun

Bugün yaşadığı karavanda hayata gözlerini yummuş. Çok uzgunum hepimizin başı sagolsun.
  3. Atahualpa

İkinci elde neden MT-03 yok denecek kadar az?

Keyifle kullandığım bir motosikletti. Tek silindir titreşim eyvallah ama torku gayet güzel tasarımı da sevdiğim bir aletti. Çok az mı sattı, alan satmıyor mu? Sahibinden de sadece 9 tane MT-03 varken 300 tane MT-07 var. Anlaşılır gibi değil.
  4. Atahualpa

Marş motorunu mu bozduk?

Bugün eve dönerken yolda motor stop etti (belki ben kaçırdım debriyajı trafik sıkıştı bilmiyorum) Daha sonrasında marşa bastığımda marş boşa dönüyordu ve almıyordu. Vitese takıp debriyajı bırakıp bastığımda da hiç bir şey olmuyordu. En sonunda vurdurarak çalıştırdım sorunsuzca eve geldim bir...
  5. Atahualpa

Bir çinli hikayesi Regal Raptor DD 250E-9

Efenim 2006 Model Regal Raptor DD 250E-9 ile başımdan geçen bir mevzuyu aktarayım dedim sizlere. Benim düldül ü 2011 de 3000 km de iken ( evet 3000 ahırdan çıkardım satın alırken yatıyordu) satın aldığımda motosiklet kullanmaya yeni başlayacaktım 35 yaşında. 250 olsun ucuz olsun tecrübe...
  6. Atahualpa

Fanlarim çıldırdı.

Radyatör fanlarim motor sogukken bile kontağı cevirdigim anda çalışmaya başlıyor. Marsa basmiyorum bile. Ben musurden kullanıyorum. Özellikleri sizce sorun nedir
  7. Atahualpa

Krom egsozumu boyamak istiyorum

Motosikletimin hafif hafif paslanan krom kaplı egsozunu ve koruma demirini boyamak istiyorum. Boyamak için Metylan ın 600c ye dayanıklı siyah sprey boyasını kullanmayı düşünüyorum. Uygulamadan önce ısıya dayanıklı astar atmam gerekir mi? Pastan kurtarmak için yapılması gereken zımparalama ve tel...
  8. Atahualpa

Size süper bir grafik.. Benzin

Bu güneşli günde içiniz açılsın dedim Kurşunsuz benzin, Mart 2012 litre başına fiyat. Fiyatlar Euro bazında cent olarak gösterilmiş. Venezuela da benzin kaç para bilen var mı ? Bu grafikte görülmüyor da . Buldum sıkı durun. Benzin in litre fiyatı 0.02 € Mazot 0.01€ Bedava verseydiniz.
  9. Atahualpa

Orjinal Olmayan Xenon farlara yasak geldi.

Konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama; yükseklik ayarı olmayan Xenon farlara sahip araçlar Tüv Türk muayenelerinde ağır kusurlu olarak belirlenip trafikten men edilecekmiş bundan sonra. İşimiz iş demektir bu motosikletleri de bu sınıfa sokarlarsa http://www.ntvmsnbc.com/id/25321246
  10. Atahualpa

Durduk yere motosikletim daha az yakmaya başladı ne iş ?

Normalde 100km de 4.5-5 litre arası yakan 2006 model bir Regal im var 8500km de. Egsozları tamamen açık bu nedenle yakıt tüketimi fazla biliyorum. Ancak nedense bu aralar 4 litre civarına indi yakıt tüketimi. Kullanım tarzım değişmedi, lastiklerim değişmedi sadece yeni zincir takıldı O ring li...
  11. Atahualpa

İzmir'li Motosiklet sürücüleri dikkat!!!

Alsancak tarafına geldiğimiz de genellikle çoğumuzun motosikletlerini koyduğu Gündoğdu da Eko Pub, Tyna önü ve Sevinç pastanesinin önüne kadar giden yol ( Starbucks, Fenerium vs) motosiklet girişine yasaklanmış. Bir ekip arabası Tyna nın önünde bekliyor park etmiş motorlara ceza yazıyordu...
  12. Atahualpa

İzmir Harley Davidson Has Otomotiv.. Süper ilgi, süper muhabbet tecrübesi.

Bugün kız arkadaşımın cep telefonunu dün yaptığımız yolculukta bindiğimiz otobüste unutması sonucu izmir in en ucubik semtlerinden biri olan ışıkkente gitmek zorunda kaldık. Bilen bilir, Has Otomotiv de buradadır. Daha yeni Harley Davidson bayiiliği aldıklarını biliyordum. Açılışlarına da...
  13. Atahualpa

Van da Deprem 7.2... OTOPSİCİ İyi misin ?

Otopsici arkadaşımız bildiğim kadar ile Van da idi. Onun gıyabında van da olan arkadaşlarımız ses verirse içimiz rahatlar bir nebze. Şimdi aklıma geldi, arkadaşımız sağlık personeli olduğu için büyük olasılıkla başını kaşıyacak vakti yoktur şu an
  14. Atahualpa

Marco Simoncelli yi kaybettik..

Malezya GP si ilk turunda Colin Edwards ve Valentino Rossi ile çarpışan Marco Simoncelli yi kaybettik. http://tr.eurosport.com/motosiklet/malezya-grand-prix/2011/simoncelli-vefat-etti_sto3000687/story.shtml 24 Yaşında gelecek vaadeden bir pilottu. Ruhu Şad olsun
  15. Atahualpa

Marco Simoncelli çok büyük bir kaza geçirdi az önce.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=23-10-2011%2011:04 Çok kötü kaza çok.. Kaskı fırladı. Ölmüş olmasından korkuyorum açıkcası

Yeni mesajlar