Marco Simoncelli çok büyük bir kaza geçirdi az önce.

Yarış iptal oldu kaza sebebiyle. Çok kötü olmuş kaza umarım hayatını kaybetmemiştir.

Ya nasıl bi kaza bu, nasıl o şekilde tam ortadan çarpacak şekilde dönüyo başka bi sıkıntı mı yaşadı :silent:

evet açıklama gelmiş, vefat etmiş! Hepimizin başı sağolsun!

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Çok üzücü , güvenlik önlemlerinin had safhada olduğu pistlerde bile ölümlü kaza olabiliyor maalesef. Allah Rahmet Eylesin .

Daha bu ay yurt dısı bir dergide kendisinin makalesi vardi. Icimden Rossinin yeni rakibi diyordum. COk uzucu, sevenlerine ve ailesine sabir diliyorum huzur icinde yatsin. Iyi bir sporcuydu

ALLAH rahmet eylesin. adını ilk defa duydum ilk kez gördüm ama gerçekten üzücü bir olay. tüm yakınlarına başsağlığı dilerim.

benim en sevdiğim sporcuydu:salut:
herşeyin bu kadar kolay olmasına inanamıyorum:pale:
allah rahmet eylesin

ölüm herkes için kesinlikle çok zor bi olay ateş düştüğü yeri yakar misali ama nedense hangi spordan olursa olsun bi ölen olunca o ölen insanın bu spor uğruna verdiği emekleri ve yaşadığı sıkıntıları düşünüyorum ve bu beni daha üzüyo.bu insanlar kolay yetişmiyo .bi ayrton senna ,colin mcrae ,richard burns ve marco gibileri bunların en iyi örnekleri.ne diyelim Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar