Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese merhabalar. Denizli'de öğrenciyim, ve bu sene Denizli 10 yılın en soğuk kışını yaşıyor, ilk kar yağdığında burada değildim ancak dün aniden bastıran kar yağışına denk geldim. Sabahta fırsat bu fırsat deyip atladım motoruma. :cherry:
Motorum Honda CB 125 Ace, orjinal arka...
Arkadaşlar Kaş ile Gömbe yaylası arasında ki yolda 1,5 metre yüksekliğinde kar birikmiş. Yollardada az da olsa kar vardı. Giderken biraz oynamasam olmaz diye düşündüm. Maksat sadece eğlenceydi videoda gördüğünüz karın altı tamamen buz. İyi seyirler. :P...
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Çin malı scooter'uma geçen bayramda yeni far ampülü takmıştım çinli bir markanın beyaza yakın bir ampülüydü. Bu ampül motorda belirtildiği gibi 35 watt bir fardı ancak farı açtığımda ve motosiklet rolantide durduğunda akü boşalıyordu. Marş çeviremeyecek hale...
Arkadaşlar motorumun göstergesine benzin değdi ve tam anlamıyla eritti camını. Bende camı çıkarıp havya ile alt ayaklardan ayırdım. Şimdi üzerine pleksi yapıştırıp silikonlayıp tekrar takmayı düşünüyorum. Nasıl olur?
Arkadaşlar çukurlara vs. girdiğimde arka koltuktan ve ön konsoldan sesler geliyor arada sırada metal çarpması gibi seslerde duyuyorum. Bunların bir çözümü yok mu? Nereden geldiğini tam anlayamadım direksiyonda ilk gaz verdiğimde bile titreme oluşuyor :farao:
Motorum 100 cc scooter. Servisin koyduğu yağın üzerinden 2000 km geçmesinden ötürü yağ seviyesi oldukça azalmıştı. Bende doldurabildiğim kadar ilave yaparak doldurdum üstüne. 1 hafta sonra yani bugün seviyeyi ölçen kapağı açtığımda dışarı yağ fışkırdı. Oldukça boşaldı. Hala atmaya devam ediyor...
Arkadaşlar 3 haftalık kanuni motorumda marş problemi yaşıyorum. Marş düğmesine basıyorum ışıklar sönükleşiyor sanki marş basıyormuş gibi ama basmıyor. 2. kez basıyorum aynı sonuç ama 3.ye bastığmda normal bir biçimde çalışmakta. Acaba sorun nedir? :silent:
İyi günler arkadaşlar geçen pazartesi bir adet kanuni dolphin aldım sıfır. İlk 50 km sakin kullanımdan sonra ara sıra dip gaz yapmaya başladım ve şuan 420 km'de. 100 km'de 15 lira yani 3,5 küsür litre yakmakta. Bir kere bakıma girdi sadece yağı değişti çamur gibi çıktı. Benim büyük sorunum ise...