tamircilerden çektigim kadar kuryelik hayatımda hiç bişiden çekmedim..
ön lastikden ses geliyor dersiniz onlar arka lastigi söker.. ön fren balatası bitik dersiniz arka balatayı degiştirirler
ara sıra bazı somun ve civataları sıkmazlar hatta ara ara takmadıkları bile olur sona dersiniz ki usta bu niye böle..
oda derki kullanıcı hatası.. buyur burdan yak bana tamircileri anlatma .... insanları motordan sogutanlar etkeninde tamircilerin payı yokmu sanıyorsunuz...
---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:23 ----------
Hocam şu kısımda öyle bi işkembeden atmışsın ki artık bişey yazmayacaktım ama tutamadım kendimi.
0 km motor geldiğinde motorun aksamı ne kadar pürüzsüz üretilmeye çalışılsada yinede içinde çapaklar kalır. Bu metal parçaları ilk yağ değişiminde rahatça pis yağın içinde görebilirsin. İlk 1000 km dediğin gibi sıkıştırırsan bu çapaklar silindiri çizer ve yağ yakmaya başlarsın 2 gün sonra sanki onbinlerce yol yapmış bi motor gibi gidersin rektefiye ettirirsin motorunu böyle kaç kişi geldi bana dert yandı. Kurye olman 30 40 sene motosiklete binmiş olman ve bi sorunla karşılaşmaman bu gerçeği değiştirmez istisnalar kaideyi bozmaz. Kimseyi yanlış yönlendirmeyelim.
ha sizler eleştirilmektende hoşlanmaz sınız ama burası da beni baglamaz... saglam bi parçayı bile artık degiştirir oldunuz yeni başlayanlara motora binmeye yani.. onlara allah kolaylık versin inşallah tamircilerle akraba olmadan kendi arzalarını ufak tefek kendileri yapmaya başlar... bu arada işkembe falan derken kendinden bahsetme dogru konuş anlaşılan artiz bi şekilsin 4 silindir...
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:27 ----------
Ama iyi tarafı.. Bu anlattıgım tamirciler yüzünden bişilerden anlar olduk..
Sözüm işini iyi yapanlara diil. Eleştirileri hazmedeyenler saten tamirci diildir...