Motorumla ilk trafik cezamı yedim.

Hayırlı olsun diyin arkadaşlar. :mrgreen:

25k1wyt.jpg

Nasıl ya? Çevirme yapmadan kask takmama cezası kesebiliyor mu? Dur ikazına uymama dediğine göre eve yolladılar cezayı.

Soyadın ne acaba ?

Gördüğün isim benim değil, görevlinin ismi. Plakaya yazılmış bir ceza bu.

---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:31 ----------

Nasıl ya? Çevirme yapmadan kask takmama cezası kesebiliyor mu? Dur ikazına uymama dediğine göre eve yolladılar cezayı.

Yol kesikmiş ancak ışıklarını yakmadığı için çok sonra farkettim basıp geçtim. Ehliyetimde yok. Dursam daha fazla yiyebilirdim.

Gördüğün isim benim değil, görevlinin ismi. Plakaya yazılmış bir ceza bu.

---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:31 ----------

Yol kesikmiş ancak ışıklarını yakmadığı için çok sonra farkettim basıp geçtim. Ehliyetimde yok. Dursam daha fazla yiyebilirdim.

Kardeşim geçmiş olsun, ehliyetin niye yok yanında değildi herhalde....

Hayır toptan yok. B ehliyetiyle birlikte önümüzdeki ay alıyorum.

ne diiim
bir de matah bir şeymiş gibi hem ehliyetim yok dersin hem kask takmazsın hem durmadım kaçtım, dursaydım daha çok ceza yerdim gibi geyik topik açıyorsun
şaka gibi bişi heralde bu

geçmiş olsun en pahalı cezan bu olsun :)

Ancak tabii ehliyetsiz kullanmazsan daha iyi olur

Senin eşgalinle örtüşen bir kaçak olsaydı o gün, sende durmayıp kaçtığın için peşine düşselerdi, sen daha çok korkup tehlikeli hareketlerle kaçmaya devam etseydin, bi yerde sıkışıp patlasaydın... o zaman cezanın büyüğünü hastanede öderdin..
hayatımda hiç kaçmadım polisten.
sana da tavsiye etmem..
bi an önce ehliyetini alıp, kaskınla korumanla binsen çok daha iyi olur. umarım sorumluluklarının gereğini yaparsın..

Aferin aferin ne güzel işler yapmışsın sen öyle.Ehliyetsiz gez bakalım bir kazaya hele ölümlü bir kazaya karıştığında hüngür hüngür oturup ağlarsın o zaman.

Birde ilk cezasını yiyor geliyor buraya yapıştırıyor.

Müstehak. İyi olmuş, daha çoklarına inşallah. Biz enayiyiz değil mi ? Kaskı, ehliyeti takım taklavatı tamamlayıp yollara çıkıyoruz.

F54

206 tl ne ki çerez parası yani havalar da sıcak bi bardak soğuk su iyi gelir:cherry:

Işıkları yaksaydı eğer, yolun kenarından geri dönebilirdim çevirmeye girmezdim. Ehliyet konusuna gelince yaşadığım yerde motor sürücülerinin %80'i ehliyetsiz ve kasksız, genelde kask takıyorum o gün kısa mesafeli çıktığım için denk gelmiş. O kadar yoğun araç trafiği yok burda trafiğin 3'te 2'si motosiklet ve scooter'dan oluşuyor. Aslında ehliyet konusunda sorun çıkarmıyor polisler ancak kask olmaması problem yaratmış.

Işıkları yaksaydı eğer, yolun kenarından geri dönebilirdim çevirmeye girmezdim. Ehliyet konusuna gelince yaşadığım yerde motor sürücülerinin %80'i ehliyetsiz ve kasksız, genelde kask takıyorum o gün kısa mesafeli çıktığım için denk gelmiş. O kadar yoğun araç trafiği yok burda trafiğin 3'te 2'si motosiklet ve scooter'dan oluşuyor. Aslında ehliyet konusunda sorun çıkarmıyor polisler ancak kask olmaması problem yaratmış.

Antalya'nın neresindesin sen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar