Marş motoru sorunu

Arkadaşlar 3 haftalık kanuni motorumda marş problemi yaşıyorum. Marş düğmesine basıyorum ışıklar sönükleşiyor sanki marş basıyormuş gibi ama basmıyor. 2. kez basıyorum aynı sonuç ama 3.ye bastığmda normal bir biçimde çalışmakta. Acaba sorun nedir? :silent:

Marşa basıyorsunuz ışıklar falan sönüyor tık gibi bi sesten sonra, Sonra bikaç basmadan sonra marş motoru dönüyor ise, Marş kömürü sorununuz var, bitmiş demektir.

Nerdenmi biliyorum, aynı sorunu yaşıyorum şuanda.

bu kömürler nası değişiyor acaba, kömürü nerden bulucaz yani. bendede aynı sorun olabilir

öylede marş motoru zaten 20 tl, tamirci alıcak benden 30tl:) kömürü nerden bulucam

öylede marş motoru zaten 20 tl, tamirci alıcak benden 30tl:) kömürü nerden bulucam
madem marş motoru 20 tl..
alıcan bi tane gelicen pendiğe,bahçede kahve içerken takıcaz yeni marş motorunu...
tl yide benzin parası yapıcan...
kahve ve işçilik beleş....:queen:

bugün kömürlüğe koca bir poşet kömür koydum..içlerinde motosiklet için olan yok ama çok zor durumda uydurulabilir..zaten peynir gibi malzeme..çok rahat işlenebilirler...

madem marş motoru 20 tl..
alıcan bi tane gelicen pendiğe,bahçede kahve içerken takıcaz yeni marş motorunu...
tl yide benzin parası yapıcan...
kahve ve işçilik beleş....:queen:

bugün kömürlüğe koca bir poşet kömür koydum..içlerinde motosiklet için olan yok ama çok zor durumda uydurulabilir..zaten peynir gibi malzeme..çok rahat işlenebilirler...

yakın olsan olurdu, git-gel 60km yol, eder 10tl benzin:)
zaten takmaya bende takarım da bu motorun içindeki kömür hakkatan bildiğimiz kömürmü?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten takmaya bende takarım da bu motorun içindeki kömür hakkatan bildiğimiz kömürmü?

Eğer marş motoru 20 TL ise ve kendin takabileceksen hiç kömür değiştirmeye uğraşma. Zaten kömüre 5 TL vereceksin. 20 TL'lik de uğraşacaksın. Çünkü kömür değiştirmek için marş motorunu açmaya ve toplamaya uğraşacaksın. Lehim yapman gerekecek falan 15 TL kar için değmez yani.

Eğer marş motoru 20 TL ise ve kendin takabileceksen hiç kömür değiştirmeye uğraşma. Zaten kömüre 5 TL vereceksin. 20 TL'lik de uğraşacaksın. Çünkü kömür değiştirmek için marş motorunu açmaya ve toplamaya uğraşacaksın. Lehim yapman gerekecek falan 15 TL kar için değmez yani.

lehim filan varsa uğraşmaya değmez hakkaten

hayır ...hepsinde lehim yok..
yani lehim gerektiren modelleri olduğu gibi gerektirmeyen modelleride mevcut...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar