Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi baktım bi terslik görünmüyor bir daha çalıştırdım sıkıntı yok gibi
aküden geçtim hocam artık ya 😂 ama dediğim gibi kontrol ettim şuan herşey gayet normal
Merhaba arkadaşlar motora epeydir binmiyordum az çalışsın dedim boşta çalıştırdım nasıl olduysa unutmuşum 2 saate yakın motor çalışmış boşta epey ısınmış motor fan çalışıyordu sesi felan normal ama sizce bir sorun olur mu bu durum
Herkese merhaba arkadaşlar bi cbr250 motorum var yıllardır kullanırım :D parasızlık tan değiştiremedim ve çok seviyorum bugün yağ değişimine gittim normalde motul 5100 10-40 koyuyordum cbr250 için bu uygun diyorlar ama ustam sıcaklar da 5100 15-50 daha iyi olur dedi o yüzden 15-50 koyduk sizce...
Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum tekrar girdim ve bir konu açmak istedim bu aralar youtubede fazlaca triump markasını görüyorum yaşadığım yerde hiç görmedim ama Türkiye genelinde epey kullanan var galiba çok da güzel ve sağlam görünüyorlar sizlerin de yorumlarını merak...
Merhaba arkadaşlar bugün işten çıktım eve geliyordum 15 km kadar sürdüm artık eve geldim sayılır yavaşladım debriyaja bastım baktım motor hala gaz veriyor 3 bin devirde kaldı motor hem boşta hem viteste kaldı sürekli gaz veriyor kapattım açtım düzelmedi sonra biraz sürdüm ustaya göstereyim...
Merhaba arkadaşlar motorum cbr 250 ilk defa başıma geldi sormak istiyorum bugün motora bindim gaz veriyorum gaz takılı kalıyor gibi oldu 3 bin devirden 1.5 devire geç indi gaz verip bırakıyorum ama hala gaz veriyordu motor biraz gittim 1 dk felan sonra sorun düzeldi şimdi sıkıntı yok neden olmuş...
merhaba herkese motor uzun sürelerdir yatıyor aküde eskiydi motor hiç çalışmıyor marşı hiç almıyor şimdi akü alacağım netten ama aldıktan sonra aküye bir şey uygulanıyor mu şarj. vs. bende şarj etme cihazı falan yok su konuluyor deniliyor ama hiç bilmiyorum bilgisi olan söyleyebilir mi aldığım...
Merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşımda 125 cc motor var motoru köyde kullanıyordu 5 senedir felan motorda muayene sigorta yoktu şimdi merkeze gidecek motorla işe o yüzden muayene sigorta yapacak motora şimdi sorum şu 5 yıldır yoktu sigorta muayene 5 yıllığın parayıda alırmı sigorta ve muayene...
Herkese merhaba arkadaşlar bende cbr250 var 2011 model iş yoğunlundan dolayı motora binemiyorum motor öyle yatıyor evde motorun yağını 2011 eylül ayında değiştirmiştim ama dediğim gibi binmiyorum pek daha 1000 km anca olmuştur belki değiştirdiğim şimdide kış giriyor hiç binemem mart ayına kadar...
Merhaba arkadaşlar motoru fazla kullanmıyorum bazen 2 haftada bir kere anca kullanıyorum oda genelde kısa mesafeli tur oluyor ilk çalıştırdığım zaman sorun olmuyor ama mesela biraz sürdüm sonra kapattım tekrar çalıştıracağım zaman çalışıp stop ediyor bazen akü zayıf oluyor o yüzden yapıyor ama...
Merhaba arkadaşlar benim moturun depo kapağı biraz aralı gibi duruyor motoru yıkadıdığım zaman depoya su girdiğini gördüm deponun orada sular duruyordu içine gidip gitmediğini bilmiyorum ama depoadan içeri su giderse ne olur acaba
Merhaba arkadaşlar benim motorun ön çamurluk tekere sürtüyor hafif çukura vs. girince tekere sürtüyor ve takırtı sesi çıkıyor amortisör keçeleri patlamıştı değişti hala devam ediyor çamurlukda felan sorun yok o kesin ama başka ne olabilir sizce
Merhaba motorun biryerlerinden yağ geliyordu baktım fotodaki yeri gördüm orada yağ vardı (yağ oradan mı geldi bilmiyorum) Çubuk girili olan yer delik epey gidiyor delik motorun içine kadar gidiyormu bilmiyorum ama normal mi buradaki delik herkeste varmı motorum cbr250