alperendegilalper kullanıcısının son içeriği

1. A

Yeni moturum - Suzuki SV650A (2017)

Düşmeden bin Güzel motur
  2. A

Vites mili keçesi beni delirtecek

Şöyle bi boş arazi bulsam yakacam 1783018079 Yakıp kurtulmak en iyisi
  3. A

Yok yok vites mili harbiden yukarı doğru yamulmuş dostum. Keçenin alt çeperine baskı yapmıyor. Belki de aldığımdan beri yamuktu bilmiyorum,bı kez keçe değiştirince yağ kaçırmayı kesti. Sandım ki düzeldi. Biraz kullanıp zorlayınca gene kaçırma başladı. İnternette keçe yayı kısaltma videoları...
  4. A

İç çaptan kaçırıyor birkaç kişi çift keçe çakmış Deneyeceğim bakalım 1782743699 Yok 11.6*24*10 keçe var da sebebini çözemiyorum Sürekli dönen bir parça olsa krank gibi tamam diyeceğim Bı aşağı bı yukari oynayan bir milin keçesi 2 ayda neden kaçırır anlamak güç 1782745469 Tamirciye gittim...
  5. A

Merhaba arkadaşlar Daha önce yağ bitme sorununu son anda fark edip ekleme yapmıştım. Motorun alt kısmında yağ kaçağı vardı,vites mili keçesini değiştirdim bir ay kadar kesildi. Geçenlerde tekrar başladı.Bu kez ön dişli keçesinden şüphelenip (çünkü vites dişli keçesini daha 2 ay önce...
  6. A

İlk Motor Önerisi Bütçe 120-130K

K Kursta 5 gün yarım saat sürmekle her gün trafikte olmak aynı şey değil ama yine de sen bilirsin.
  7. A

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

İlkokulda merkezkaç kuvvetini öğrenemeyip matematik dersinden çakmış birçok gösteriş meraklısı öğrencinin altında bu motorlardan var. "Bana bir şey olmaz! Ben iyi sürücüyüm! Öttürürüm motoru!" Tarzında havalara da girince sonuç kaçınılmaz oluyor. Motor,senin ne kadar iyi sürücü olduğuna...
  8. A

Kırmızı Grom'u çalmaya çalıştılar

Parmak izi varsa tamam ya,senin işi prof. Sevil Atasoy çözer.
  9. A

İlk Motor Önerisi Bütçe 120-130K

4 aylık bir süreç ve sukutırdan naked geçişi bana biraz teylikeli geliyor. Tamam 250 CC diyorsun,650 demiyorsun ama yine de bence bı Cg sür biraz sonra geç. Çünkü bazı 250'lik makinalar da oldukça torklu oluyor. Zaptetmek sukutırdan çok farklı. Bunu bı düşün derim.
  10. A

125 CC Motor Önerisi Bütçe 100 K

benekli ve rgs çok yorar. Aklından da kalbinden de sil onları.
  11. A

motorum viteste çalışmıyor

Müşür içindeki tertibat yağlanmış,uzun süre bekleyince yavaştan kendini salıp görevini icra ediyor. Stop sonrası hemen marş esnasında tertibat konumuna yaklaşmadığı için çalıştırma sağlıyorsun. İç kısımda yaprak tarzında bir switch var,iki tane delikten zamanla su ve yağ alıp hareketi...
  12. A

cup 100 motor yağ TAVSİYESİ

Titreşim normaldir lo.Balansorlü çapon değil bu. Çok kafaya takma. 20,50 bu mevsimlerde kullan ama kışa doğru 10,40 geçiş yap
  13. A

NS200 sola çekme sorunu.

Ön veya arka ya da her ikisi de olabilir. Ön mafsal darbe aldıysa sendeki olay olur.Tekerlek şasiye yaklaştıkça yolu tutup düz gitme özelliğini kaybeder. Chopperların ip gibi gidebilme sırrı budur. Arka mafsal da aynı şekilde,tekerlek geometrisi bozuksa ön tarafa yanal itki kuvveti uygular. Bu...
  14. A

Başlangıç motoru için otomatik tavsiye

Benim hurda 79 yapıyor GPSde ABS yok bişi yok, fazlası zarar boş ver
  15. A

NS200 sola çekme sorunu.

Mafsal veya furş göbeği yamuk. En sağlamı lazerle baktırmak

Yeni mesajlar