Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok yok vites mili harbiden yukarı doğru yamulmuş dostum. Keçenin alt çeperine baskı yapmıyor.
Belki de aldığımdan beri yamuktu bilmiyorum,bı kez keçe değiştirince yağ kaçırmayı kesti. Sandım ki düzeldi.
Biraz kullanıp zorlayınca gene kaçırma başladı.
İnternette keçe yayı kısaltma videoları...
İç çaptan kaçırıyor birkaç kişi çift keçe çakmış
Deneyeceğim bakalım
1782743699
Yok 11.6*24*10 keçe var da sebebini çözemiyorum
Sürekli dönen bir parça olsa krank gibi tamam diyeceğim
Bı aşağı bı yukari oynayan bir milin keçesi 2 ayda neden kaçırır anlamak güç
1782745469
Tamirciye gittim...
Merhaba arkadaşlar
Daha önce yağ bitme sorununu son anda fark edip ekleme yapmıştım.
Motorun alt kısmında yağ kaçağı vardı,vites mili keçesini değiştirdim bir ay kadar kesildi.
Geçenlerde tekrar başladı.Bu kez ön dişli keçesinden şüphelenip (çünkü vites dişli keçesini daha 2 ay önce...
İlkokulda merkezkaç kuvvetini öğrenemeyip matematik dersinden çakmış birçok gösteriş meraklısı öğrencinin altında bu motorlardan var.
"Bana bir şey olmaz! Ben iyi sürücüyüm! Öttürürüm motoru!" Tarzında havalara da girince sonuç kaçınılmaz oluyor.
Motor,senin ne kadar iyi sürücü olduğuna...
4 aylık bir süreç ve sukutırdan naked geçişi bana biraz teylikeli geliyor.
Tamam 250 CC diyorsun,650 demiyorsun ama yine de bence bı Cg sür biraz sonra geç.
Çünkü bazı 250'lik makinalar da oldukça torklu oluyor. Zaptetmek sukutırdan çok farklı.
Bunu bı düşün derim.
Müşür içindeki tertibat yağlanmış,uzun süre bekleyince yavaştan kendini salıp görevini icra ediyor. Stop sonrası hemen marş esnasında tertibat konumuna yaklaşmadığı için çalıştırma sağlıyorsun.
İç kısımda yaprak tarzında bir switch var,iki tane delikten zamanla su ve yağ alıp hareketi...
Ön veya arka ya da her ikisi de olabilir.
Ön mafsal darbe aldıysa sendeki olay olur.Tekerlek şasiye yaklaştıkça yolu tutup düz gitme özelliğini kaybeder. Chopperların ip gibi gidebilme sırrı budur.
Arka mafsal da aynı şekilde,tekerlek geometrisi bozuksa ön tarafa yanal itki kuvveti uygular. Bu...