Vites mili keçesi beni delirtecek

Motosikleti
Arora kasırga
Merhaba arkadaşlar
Daha önce yağ bitme sorununu son anda fark edip ekleme yapmıştım.
Motorun alt kısmında yağ kaçağı vardı,vites mili keçesini değiştirdim bir ay kadar kesildi.
Geçenlerde tekrar başladı.Bu kez ön dişli keçesinden şüphelenip (çünkü vites dişli keçesini daha 2 ay önce değiştirdik ya) onu da değiştirdik.
Fakat halen yağ damlatmayı kesmedi.
Bugün her yeri temizleyip dikkatli bakınca sorunun yine vites mili keçesi olduğunu fark ettim.
İç kısımdan kaçırıyor.
Bunu nasıl tekrar etmeyecek şekilde halledebilirim? Delirtti beni kaç gündür.
Motor cup,50'lik

Motosikleti
Honda CRF250L
Mil yamuk olabilir,
Keçe çalışma yüzeyi çizilmiş - bozulmuş olabilir

Keçenin dış yüzeyi keçe yatağına tam oturmuyor ise oradan da sızabilir, bu şekilde bir sorun var ise keçenin dışı statik olduğu için kırmızı silikon ile çözülebilir..

Her şekilde milin sökülüp bakılması lazim

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Oring yok mu orada. Bende de vardı. Oring değiştirdi yine kesilmedi, bazı kullanıcılar oringi değiştirince yağın kesildiğini söylemişlerdi. Benim kaçırma blok cıvatalarının iyi sıkılmadığından kaynaklanmıştı.

Motosikleti
Arora kasırga
Mil yamuk olabilir,
Keçe çalışma yüzeyi çizilmiş - bozulmuş olabilir

Keçenin dış yüzeyi keçe yatağına tam oturmuyor ise oradan da sızabilir, bu şekilde bir sorun var ise keçenin dışı statik olduğu için kırmızı silikon ile çözülebilir..

Her şekilde milin sökülüp bakılması lazim
İç çaptan kaçırıyor birkaç kişi çift keçe çakmış
Deneyeceğim bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oring yok mu orada. Bende de vardı. Oring değiştirdi yine kesilmedi, bazı kullanıcılar oringi değiştirince yağın kesildiğini söylemişlerdi. Benim kaçırma blok cıvatalarının iyi sıkılmadığından kaynaklanmıştı.
Yok 11.6*24*10 keçe var da sebebini çözemiyorum
Sürekli dönen bir parça olsa krank gibi tamam diyeceğim
Bı aşağı bı yukari oynayan bir milin keçesi 2 ayda neden kaçırır anlamak güç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamirciye gittim şimdi
Vites mili yamuk diyor
Volant kapağından da kaçırıyor diyor
Tam bir rezalet
50'lik motur almayın baba başa bela ben size o kadar diyim

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Vites milini değişmek için motor açmaya gerek kalmayabilir, sizin motosikletinizde nasıldır bilmiyorum ancak debriyaj kapağını söküp debriyajın arkasındaki gerekli malzemeleri söktükten sonra vites milini oradan çıkartabiliyorsunuz.

Volan kapağında eğrilik varsa cam üzerinde zımpara yapılabilir veya kaliteli bir sıvı conta ile destekleyebilirsiniz.

Ekstra olarak takım contalar veya keçeler bu tarz Çin malı motosikletlerde kalitesiz çıkabiliyor, en azından SKT marka keçe alarak durumu çözebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar