Ali1903 kullanıcısının son içeriği

1. Ali1903

Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Kim ne derse desin, motorcu kizin pisligidir bu olay. Az bile yapmışlar.
  2. Ali1903

Yatan Motoru Satmak

Uygun fiyatlı herşeyin Türkiyede bir alıcısı vardır illaki. Önemli olan rakamı düşük yazacak olman
  3. Ali1903

Trafik kazası geçirdim.

Bu tarz bir yoruma asla karsi cikamam dogru söylüyorsunuz bu konuda.
  4. Ali1903

Trafik kazası geçirdim.

3-5 tanesine hepimizi karaliyorsun yapma. Ben Türkiye‘ye geldigimde araç bile süremiyorum kural olmadigindan. Yaziyi paylasan arkadasin yazdiklarini iyi okumadin sanirim, sagdan sollama yapilmamasina ragmen kazaya sebebiyet vermis, gurbetci arkadasin sinyalinin yandiginida belirtmis. Burada daha...
  5. Ali1903

Katlanır Plaka

Çok güzel aktif bir ses alamayacaksın o yüzden risk almaya deymez. Makine 4 silindir değilse bırakın bu işleri
  6. Ali1903

Trafik Polisinin Fotoğraf Çekmesi

Canları sıkılınca fotografa bakip ceza yazarlar :)
  7. Ali1903

YAMAHA R7 mi MT-07ABS HONDA CBR650R mi?

Arkadaşlar merhaba, geçen sene bu zamanlar 4 silindir supersport bir alet ararken malesef temizini bulamayınca 13.000KM de Ducati Monster 696 almıştım. Bir süre onunla vakit geçirip sattım şuanda bu üç motosiklet arasındayım, biliyorum tarzları farklı fakat fiyatları birbirine yakın. Bana...
  8. Ali1903

2006-2010 Arası 1000 CC

Şuanda GsxR-CBR-R1 olarak güncel piyasa takibi yapıyorum. Gönül ister suzuki fakat fiyatları diğer iki modele göre biraz daha tuzlu. Bu yaşta aletleri alırken en çok neyine dikkat etmeliyim, kilometreye çok takılmalımıyım ?
  9. Ali1903

Motosiklet Sezonu

Selamlar, eskiden sezon bittikten sonra fiyatlarda büyük farklar olurdu. Şimdi neredeyse yazdan daha pahalı araç fiyatları. 40 bin km de R6 ya 250.000₺ fiyat biçiliyor. Bu fiyatlar mantıklı mı?
  10. Ali1903

SAHIBINDEN SATILIK CBR 500R HATASIZ

Ilan disi satiliktir. 30 binde 2015 model hatasiz kayitsiz. Detayli bilgi ozelden verilecektir.
  11. Ali1903

Motosiklet öneri konusu

Arkadaslar 32.000₺ kadar bütcem mevcut. Bu parayi en makul sekilde nasil degerlendirebilirim? Lansmani 13.000₺ dan satilan R25 ler 45 bin km de 35-36 bin fiyatlarinda satilirmi bilmiyorum ama gercekten fiyatlar mantiksiz. Bana yardimci olursaniz sevinirim
  12. Ali1903

Metzeler Sportec M5 lastik hakkinda

Yeni aldigimiz duke 200 icin lastik almak istiyorum. Metzellerij bu modeli hakkinda dusunceleriniz nelerdir? Kullanan arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim. Veya daha farkli alternatiflerede acigim
  13. Ali1903

CBR 125 arka lastik onerisi

Arkadaslar arka lastigimi degistirmek istiyorum, suan kullaniyor oldugum İRC marka lastiğim bitti. Malum bu lastik konusu bayagi esnek yani heryerde farkli seyler yaziliyor, ama E5 de gunde 100 km yol yapiyorum git gel olarak. Yani kisaca klasik bir tasit amaciyla kullaniyorum. Haftada bir 150...
  14. Ali1903

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Şuraya bak yardım isterkenki üslubu bile itici, şahsen ben bulsam haber vermem şu isteme şekline
  15. Ali1903

KPSS ortaöğretim açıklandı

KPSSP94= 60.85748 Diye bir sonuc var. Bu nedir? Polislik için yeterlimidir ?