Ali merhaba ben de senin butcen civarinda cok motor baktim. Onceligim cok yuksek km olmamasi makul bir gidisi olmasiydi. Mt25 o fiyatlara cok ii durumda olani bulman zor, bulsan da abssiz versiyonunu alicaksin, absli icin 38 bandini gozden cikarmak lazim. Duke 250 guzel motosiklet ama kucuk boyun posuna artcili kullanimina bagli olarak degerlendirebilirsin. Cb250r yine kucuk bir motor ben tek kisi kullanacak olsam onu alirdim , makul hizlanma iyi top speedi var, guzel bir motosiklet. Inazuma da abs yok ve gidisi gercekten zayif.
Ben tum bunlardan sonra 29 bin liraya 2017 20 binde dominar 400 aldim. Motorda abs haric kaydirmali debriaj da var bence.cok guzel ozellik ayrica led far da var. 35 beygir 35 torkla 250cclerin hepsinden iyi gider belki mt25 daha hizlidir ama onda da tork yok. Artci ve kendin icin yeterli alan mevcut ve motosiklet 250liklere gore daha kalipli gozukuyor. Henuz 500 km civari yol yaptim belli devir araligindaki titresim haricinde gercekten fiyatina gore guzel motor.
Ozetle yerinde olsam genelde tek biniceksem ve yogunlukla sehir ici ise cb250r , uzun yola gidiceksem topcase v.b. takicaksam arada artci alicaksam dominar 400 .