Motosiklet öneri konusu

Arkadaslar 32.000₺ kadar bütcem mevcut. Bu parayi en makul sekilde nasil degerlendirebilirim? Lansmani 13.000₺ dan satilan R25 ler 45 bin km de 35-36 bin fiyatlarinda satilirmi bilmiyorum ama gercekten fiyatlar mantiksiz. Bana yardimci olursaniz sevinirim

Motosikleti
D400
Japon takıntın yok ise sıfır ns200 al, üstüne aksesuar döşe bir de yok ise ekipmanlarını al. spor model diyorsan rs200.

Japon alacagım diyorsan o bütçeye sanırım ya yüksek km ya da düşük km hasar kayıtlı bulabilirsin.

45 bin km de r25 alacagıma sıfır ns200 alırım şahsen.

Kocaeli İl Temsilcisi
Kullanım amacınız ne şekilde olacak daha çok? Şehir içi işe git gel mi? Şehir dışına uzun ve kamplı yolculuklar mı?

Japon takıntın yok ise sıfır ns200 al, üstüne aksesuar döşe bir de yok ise ekipmanlarını al. spor model diyorsan rs200.

Japon alacagım diyorsan o bütçeye sanırım ya yüksek km ya da düşük km hasar kayıtlı bulabilirsin.

45 bin km de r25 alacagıma sıfır ns200 alırım şahsen.
Birazcik japon takintim var ama bu fiyatlara suanda alabilecegimiz japonlar digerlerinden daha fazla sorun cikaracak gibi gozukuyor :)

Kullanım amacınız ne şekilde olacak daha çok? Şehir içi işe git gel mi? Şehir dışına uzun ve kamplı yolculuklar mı?

Iki tane aracim var haftasonu ve haftaici olarak kullandigim. 2017 de birakmistim motosikleti simdi tekrardan alip garaja koymak istiyorum ara sira nadiren binilecek

2. El dominar ya da 400nk alırdım.

O motosikletler hakkinda hic bilgim yok malesef

Ali merhaba ben de senin butcen civarinda cok motor baktim. Onceligim cok yuksek km olmamasi makul bir gidisi olmasiydi. Mt25 o fiyatlara cok ii durumda olani bulman zor, bulsan da abssiz versiyonunu alicaksin, absli icin 38 bandini gozden cikarmak lazim. Duke 250 guzel motosiklet ama kucuk boyun posuna artcili kullanimina bagli olarak degerlendirebilirsin. Cb250r yine kucuk bir motor ben tek kisi kullanacak olsam onu alirdim , makul hizlanma iyi top speedi var, guzel bir motosiklet. Inazuma da abs yok ve gidisi gercekten zayif.
Ben tum bunlardan sonra 29 bin liraya 2017 20 binde dominar 400 aldim. Motorda abs haric kaydirmali debriaj da var bence.cok guzel ozellik ayrica led far da var. 35 beygir 35 torkla 250cclerin hepsinden iyi gider belki mt25 daha hizlidir ama onda da tork yok. Artci ve kendin icin yeterli alan mevcut ve motosiklet 250liklere gore daha kalipli gozukuyor. Henuz 500 km civari yol yaptim belli devir araligindaki titresim haricinde gercekten fiyatina gore guzel motor.
Ozetle yerinde olsam genelde tek biniceksem ve yogunlukla sehir ici ise cb250r , uzun yola gidiceksem topcase v.b. takicaksam arada artci alicaksam dominar 400 .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar 32.000₺ kadar bütcem mevcut. Bu parayi en makul sekilde nasil degerlendirebilirim? Lansmani 13.000₺ dan satilan R25 ler 45 bin km de 35-36 bin fiyatlarinda satilirmi bilmiyorum ama gercekten fiyatlar mantiksiz. Bana yardimci olursaniz sevinirim

Eğer bulabilirseniz Benelli tnt250 var 20-28 bin tl arasında değişen fiyatları var yeni kasası tnt249s var oda 32-49 bin tl arası fiyat değişiyor şahsen benim almak istediğim motosiklet Benelli tnt250

Dominar güzel motor iyi fiyata bulursanız alın. Ama vergi kaybı var onunda. Nk 400 ikinci eli zayıf ve bana kalırsa kalite olarakta nk250 ve sr250 kalitesinde değil. Bence siz o fiyatlara mt25 yada r25 bakmaya devam edin. Ne zaman sıkıldınız bakmaktan düşmüyor bu fiyatlara iyi bir motor dediniz arkadaşların söylediği gibi ns200 yada Dominar bakın derim.

Bende direkt dominar al r25ciler mt25ciler genelde motoru hor kullanıyorlar. Hem 400cc arkadaşın dediği gibi abs, kaydırmalı debriyaj dolu bir motor. Sağlam bir motor ayrıca. Yedek parçası bakımı vs ucuz. 32 bin liraya 2020 çıkışlı daha 1 yıllık bir motor az km de bulabilirsin ayrıca 2. Ellerde çok km düşüren var 2015 60bin kmlik motorlar 15k km diye yutturuluyor insanlara.Güzel bir tekerlek takarsan çokta yere sağlam basıyor ayrıca kalıplı bir motor. Artçılı da çok rahat edersin. Bende de var dominar ayrıca cb650f var inan hondanın yüzüne bakmıyorum sadece arada gazlamaya çıkıyorum stres atmaya ama genel bütün işlerimi dominarla yapıyorum. Ne tarz bir motor istediğin önemli tabi.

Yok be hocam. Öyle şaka mahiyetinde konuştum.Yoksa misyonerlik'le ne alakası var. Siz böyle söyleyip beni ifşa edince boş boğaz gibi göründüm bende :D

valla bekleyin fuar olmasada sanal fuar olur tanıtım olur indirim olur vs.dolar euro düşme eğrisinde fiyatlar gelicek geriye doğru mecbur.dominar 250 cc modelin fiyatını görmeden hareket etmeyin.mt25 r25 50 bin tl para verilmez artık onları geçin.2.el dominar 400 de gayet mantıklı.uygun fiyatta en bilidndik en arkası sağlam bajaj var.az daha versem diye bir durum olmuyor 50 binlere dayanıyor direk.

Yorumlariniz icin tesekkurler. Suanda detayli bir arastirmaya girdim nasipse kisa sure sonra aldigimi sizinle paylasacagim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar