YAMAHA R7 mi MT-07ABS HONDA CBR650R mi?

Arkadaşlar merhaba, geçen sene bu zamanlar 4 silindir supersport bir alet ararken malesef temizini bulamayınca 13.000KM de Ducati Monster 696 almıştım. Bir süre onunla vakit geçirip sattım şuanda bu üç motosiklet arasındayım, biliyorum tarzları farklı fakat fiyatları birbirine yakın. Bana seçimlerimde yardımcı olabilir misiniz ?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
cbr 0 km olmadığından 2. eller uçuk fiyatlarda parasına değmez

r7 yerine rs660 tercih ederim

mt7 yerine monster 937 bakardım

cbr 0 km olmadığından 2. eller uçuk fiyatlarda parasına değmez

r7 yerine rs660 tercih ederim

mt7 yerine monster 937 bakardım

Ducati seçeneğini eleyebilirim, Aprilla düşünülebilir ama değiştirmek istediğimizde satışı bir tık zor olabilir diye düşünüyorum

valla r7 mt07 ele direk.piyasa motoru tabi o ayrı ama hiç bir donanım teknoloji vs yok.dinazordan hallice o yüzden kesinlikle etmicek paralara satılıyor ama ölmeye başladı 2.el değeri.neyse alternatif hornet 750 0km bulabilirsin fp motorudur şu an kampanyada aprillia tuono factory modeli hemde 440 bin tl o paraya öyle motor yok.4 silindir dersen zaten seçenek yok cbr serisi alıcaksın.monster 950 bazı bayiler 470 bin tl ye verdi güzel fiyat valla ama şu an yok galiba.bide son olarak ktm duke 790 var 400 bin tl ye çok acayip oda güç tork olarak bu ara sınıfta lider ama çin üretimi ciddi arızalar verebiliyor şans faktörü var.allah kolaylık versin kolay değil hepsi güzel ben hornette karar kılmıştım macera yaşayamadım yemedi japondan devam ettim.hornette tavsiye ederim gidip bakman lazım tabi resimlerden farklı made in japon kalite olarak hoşuna gider.400 civarlarına satanlar var hala güzel fiyat

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Alternatif olarak Suzuki Gsx 8R'ı da listenize ekleyebilirsiniz. Hem karenajlı hem de seçtiğiniz motorlarla benzer güç aralığında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar