Ahmet Hayta kullanıcısının son içeriği

1. A

Debriyaj maneti 2 parmakla mı yoksa 4 parmakla mı sıkılır ???

İyi aksamlar arkadaslar :) Bircok yerde debriyaj manetinin ve ön frenin isaret ve orta parmakla yani iki parmak ile sıkılması gerektiğini okudum .. Bugün bunu uygulamak istedim çok rahat oldu ama iki parmağimda manetin altinda kaldigi icin sonuna kadar sıkamiyorum debriyaj manetini bu durum...
  2. A

Yeni Cıbırım

Merhaba arkadaşlar dün ilk motorumu cbr 125 imi aldım 2012 model 2013 trafiğe çıkışlı 19 bin km hemen ilk heyecanla şimdi kullanım kılavuzunu okuyorum.. Ve ilk fırsatta servise götürüp yağı değiştirmeyi düşünüyorum ilk sorum kullanma kılavuzunda bulunduğunuz bölgeye göre hava sıcaklığı 25 derece...
  3. A

Honda CBR 125 R yeni kasa !!!

Arkadaslar biliyorum başlıgi okuyunca büyük bir heycanla yeni cbr 125 in ülkemize geldigini dusundunuz ama durum öyle degil mağlesef :) Sadece 2 gündür piyasadaki 5 e yakın CBR ı denememizden sonra ne yazik ki insanlarin bu makinalara iyi bakmadigi hep acemiliklerini attiklarini farkettim .. Bu...
  4. A

Antalya Ucuz Ekipman

Antalyalı arkadaşlar perşembe günü motorumu Antalyadan alıyorum heycan dorukta :) Ekipmanları da oradan alacağım.. Önerebileceğiniz uygun kaliteli dainese nolan alpinestar gibi ekipman satan motorcular var mı önerileriniz ??
  5. A

Trafik Sigortasi Sorgulama

Iki gundur foruma cok soru sordum :) ama ilk aracim olmasindan dolayi cok heycanlıyım ve herseyi ogrenmek istiyorum aklima takildi benim alacagim motoru biliyorum henuz uzerime alamadim ama sormak istedigim uzerime almadan motorun trafik sigortasini sorgulayabilir miyim ? Bildigim kadariyla TC...
  6. A

Hangi kask Acaba ?

Arkadaşlar motoruma kavuşmama son 1 hafta kalınca heycanlar da artmaya başladı bugün yerel motor aksesuar satıcısı bir dükkana gittim ekipmanları almak için aklıma iki şey takıldı .. Birincisi ben nolan n 64 düşünüyordum ama hanımefendi bunun nolanın 2 tık üstü olduğunu ve HJC markasını...
  7. A

2013 CBR 125r ile 2012 CBR 125r Farklar

Merhaba arkadaşalar ... Biraz önce CASTROL ün sitesinde 2013 cbr için hangi yağı öneriyor diye bakmak istedim ve birşey dikkatimi çekti ... Honda CBR bastığım zaman 2012 e kadar olan motorlar için ayrı 2013 sonrasi için ayrı katogori açmış olduğunu gördüm.. Google a farklar yazdığımda birşeye...
  8. A

Denizlili Arkadaslar :))

Arkadaslar merhaba yeni 2013 Honda CBR 125 R alacagim bu hafta insallah pazarlıgımız falan her sey bitti yakin bir arkadasimdan alacagim ... Sormak istedigim soru denizli de güvenilir tamirci kim var alır almaz yağı fren balatalari falan degistirmek istiyorum gerci bazı seyleri yeni degistirmis...
  9. A

Başlangıç Ekipman Tavsiyesi

Merhaba arkadaslar :) Forumunuza yeni katıldım öncelikle yanlis bir yere konu açtıysam simdiden cok özür dilerim ... Arkadaslar bu ayin sonunda Honda CBR 125r marka ilk motorumu alacagim insallah yasim 21.. 3 yıldir aktif olarak arac kullaniyordum yaklasik 25000 km yi devirmisimdir bu surede...

Yeni mesajlar