Trafik Sigortasi Sorgulama

Iki gundur foruma cok soru sordum :) ama ilk aracim olmasindan dolayi cok heycanlıyım ve herseyi ogrenmek istiyorum aklima takildi benim alacagim motoru biliyorum henuz uzerime alamadim ama sormak istedigim uzerime almadan motorun trafik sigortasini sorgulayabilir miyim ? Bildigim kadariyla TC kimlik no ve plaka ile ögreniliyor... Internet uzerinden guvenli onerebileceginiz site var mi ?

Yanlis anlasildim sanirim sadece trafik sigortasi teklifi alabilir miyim motoru uzerime almadan diye sormak istemistim :)

Trafik sigortasını sorgulamak bir işine yaramaz.
Sanırım istediğin şey tramer kaydı. Yani kaza/hasar bilgisi.
Ayrıca tramer sorgusunda aracın her muayenedeki km bilgisi de gelir. Böylelikle km'nin orjinal olup olmadığını da öğrenebilirsin.
Tabi muayeneye girmeden önce km'yi düşürmek gibi bir çakallık yapmadılarsa.
Google'a tramer sorgusu yazdığında detaylı bilgiyi elde edersin

Teklif alabilirsin motoru almadan. Sıfır motor için alabiliyorsun. İkinci El için de olur herhalde. Bir acenteye telefon aç yardımcı olurlar. Potansiyel müşterisin sonuçta.

Yanlis anlasildim sanirim sadece trafik sigortasi teklifi alabilir miyim motoru uzerime almadan diye sormak istemistim :)

Pardon o zaman evet alabilirsin kendimde sigortacıyım

Asbis no
Tc
Plaka
Motor markası ve model yılını atarak ama,

Motoru daha üzerine almadıysan malesef böyle bir şansın yok

Peki motoru kendi üzerime değilde babamın üzerine alırsam sigorta daha uygun çıkar mı ? Kendisinin B ehliyeti var ama A2 yok üzerinde 1 adet otomobil zorunlu sigortası ve kaskosu var yaş 49 ... Ortalama ne kadar çıkar plaka 07 olacak ama yaşadığımız yer Denizli ... Honda CBR 125 2013..

benim drifte 98 tl çıktı yaşı büyük birine aldırmak daha mantıklı bende öyle yaptım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar