2013 CBR 125r ile 2012 CBR 125r Farklar

Merhaba arkadaşalar ...

Biraz önce CASTROL ün sitesinde 2013 cbr için hangi yağı öneriyor diye bakmak istedim ve birşey dikkatimi çekti ... Honda CBR bastığım zaman 2012 e kadar olan motorlar için ayrı 2013 sonrasi için ayrı katogori açmış olduğunu gördüm.. Google a farklar yazdığımda birşeye ulaşamadım .. Aralarında model yılı hariç ne gibi farklar mevcut??

Honda 2011'den beri tasarım dışında bir değişiklik yapmadı bildiğim kadarıyla. Motor bloğu aynı.
Ben de merak ettim şimdi. :silent:

Honda 2011'den beri tasarım dışında bir değişiklik yapmadı bildiğim kadarıyla. Motor bloğu aynı.
Ben de merak ettim şimdi. :silent:

Bende bir fark yok diye düşünüyordum açıkcası ama öyle görünce ve hiç dış görünüşün değişmediğini bildiğim halde acaba motorda yada yürüyen aksamda bir değişiklik mi yaptı diye bilen arkadaşımız varsa sormak istemiştim :) Ki ne kadar bir doğru tespit bilemiyorum ama ikinci el ortalama fiyatlarda 2011-2012 cbrlar arasındaki fark neredeyse yok denecek kadarken 2013-2012 ortalama fiyat aralığı neredeyse 800-1000 tl kadar var.
Bilenler yanıtlarsa sevinirim

Belki motor yaşı eski aletlere daha farklı yağlar öneriyorlardır. Aksamın aşınmasıyla ilgili vs. olabilir tamamen sallamasyon bi fikir belirteyim dedim sadece. :)

Belki motor yaşı eski aletlere daha farklı yağlar öneriyorlardır. Aksamın aşınmasıyla ilgili vs. olabilir tamamen sallamasyon bi fikir belirteyim dedim sadece. :)

:cat: Mantıklı gerçekten çünkü 2007-2013 arasına aynı katagori ki kasa değişmesine rağmen motor gücü artmasına rağmen :D Peki ikinci eldeki fiyat farkı neden o kadar yüksek ?

:cat: Mantıklı gerçekten çünkü 2007-2013 arasına aynı katagori ki kasa değişmesine rağmen motor gücü artmasına rağmen :D Peki ikinci eldeki fiyat farkı neden o kadar yüksek ?

Çünkü burası Türkiye, ikinci elinin sıfırdan daha değerli olduğu tek ülke :mrgreen: Böyle tuhaflıkları normal karşılamalısın. :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar