Ahalteke kullanıcısının son içeriği

1. Ahalteke

Türkiyedeki en güzel köprü? Bizce Adana-Karaisalıdaki Vardıha köprüsü

Vardıha köprüsü 1912 de İstanbul-Bagdat demiryolu döşenirken yapılmış. Tam 101 yaşında. Üzerinden trenler geçiyor. Bu kadar zarif, bu kadar güzel başka bir köprü var mı başka bir yerde bilmiyorum, ben görmedim. Adanaya yolu düşen arkadaşlarımın gezi planlarına dahil etmelerini öneririm. Güvenli...
  2. Ahalteke

Mersinden Fatih Saraçoğlu ve arkadaşları

Pazar günü Adanaya gitmek üzere Çeşmeliden otobana girdim. Bir süre sonra motorumun fazla hızlanmadığını farkettim, bir şey motoru tutuyordu. Durup baktım ki, yan çantadaki dokuma halat havalanmış, tekere sarmış, bu arada zincir koruma plastik parçayı da kırmış ve tekerin önüne almış,tekerin...
  3. Ahalteke

Şort ve Tişörtle motor kullanmayın! Derinizi yüzdürmeyin!

Adana da yaz çok sıcak diye arada bir şort ve tişörtle motora binip sadece kaskla geziyordum ama bu sabah bir ünlü motor tamircisinin kol ve bacaklarının derisinin motor kazasında yüzülmüş halini görünce hem içim parçalandı hem ibret aldım. Artık korumasız hayatta binmem motora!
  4. Ahalteke

2004 model KLR 650 mi, 1994 model R 1100 GS mi?

Bu modelleri kullanmış arkadaşların düşüncelerine ihtiyacım var. Dağlara yaylalara gitmeyi seviyorum ama uzun yol da yapmak istiyorum.Su anda ASYA 200 Tay kullanıyorum. Artık sorunsuz ,uzun yolda güvenilir ve artık değiştirmeyeceğim bir motor almak istiyorum. Hangisini önerirsiniz? Selamlar
  5. Ahalteke

25 Mart-Kızıldağ-Karaisalı Yangın Kulesi

Karaisalı-Belemedik-Pozantı-Kızıldağ geçişi için Kadir Ustadan haber bekledim ama Kadir Ustanın pazar günün bitirmesi gereken bir motor varmış,gezi ertelenmiş. İyi ki ertelenmiş diyorum,herhalde Pozantıdan sonra kara saplanıp,Kızıldağı bulamazdık. Kızıldağda inanılmaz bir kar var, daha Kızıldağ...
  6. Ahalteke

Nerede bu artçının kaskı?

Bu resmi bir Amerikalı arkadaşım çekmiş tarihi yarımadaya yakın bir yerlerde! Ben çok sevdim, artçı olarak çok eğlendiği belli, ama kaskı eksik geldi bana! Belki arkadaşı tanıyan biri resmi iletir kendisine! Uploaded with ImageShack.us
  7. Ahalteke

Adana Cross ve Adana Offroad Karaisalı Kuzgun Yerköprü Köşk

Kroscu Kadir Usta Cumartesi akşamı telefon edip cross ekibi olarak pazar günü Karaisalı Köşke çıkacaklarını söylüyor. Köşk'ü duymuştum ama hiç çıkmamıştım.Karaisalı Yerköprü yolundan Karakılıç köyüne dğru çıkılıyor. Köye varmadan hemen önce sağdan orman yolu Köşke çıkıyor. Kar yüzünden biz...
  8. Ahalteke

Cukurovada 100 Enduro Rotasi

Arkadaslar, Gezgin arkadaslara rehber olsun diye bir liste hazirlamak istedim. Aklima gelen 100 rotayi yazdim. Bu gezilerin bir kismini gerceklestirebildim, bir kismini sizlerin gezi raporlarinda okudum. Bir kismini ileride gerceklestirmeyi planliyorum. Bu yazdigim yerlerin coguna sizler de...
  9. Ahalteke

Çukurova bayramlığın giyerken

Adanada bugün hava o güzeldi ki herkes kendisini dışarıya attı. Aklıma Karacaoğlanın bir şiiri geldi. Çukurova bayramlığın giyerken, Çıplaklığın üzerinden soyarken, Şubat ayı kış yelini kovarken, Cennet dense sana yakışır dağlar. Ağacımız yapraklarla donanır, Taşlarımız bir birliğe...
  10. Ahalteke

Adana-Arslanköy-Gözne

Son iki gün yağmurlardan sonra hafta sonu çok güzel bir hava var Adana'da. Biraz yol yapayım diyorum. Bozyazı'ya kadar gitmek niyetim.Öğleye kadar çıkamıyorum evden. Otobana doğru yaklaşırken başı karlı Torosları görüyorum. İkilem yaşıyorum.Kızıldağ'a mı gitsem, Bozyazı'ya mı? Otobana sapağını...
  11. Ahalteke

Aladağ-Hamidiye Kapız-Gülek Kalesi

Evden çıkarken niyetim dağlara doğru gitmek, belki Kızıldağ. Ama yola çıkınca Seyhan Çatalan köprüsünden geçip Çatalan'a yöneliyorum. Sonra Bekirli köyü üzerinden Çatalan'a Eğlence çayının karıştığı yere geliyorum. Meydan yaylasından geçerek Aladağ'a ulaşıyorum. Aladağ'dan Aladağlar çok...
  12. Ahalteke

Tasdurmazda heyelan

Merhabalar 10 Nisan Cuma gunu biraz dagalar dogru kacayim derken kendimi Karaisali ve Bucak uzerinden Tasdurmaza attim. Ilk resimler vadinin girisinden. http://img139.imageshack.us/img139/4615/dsc04216.jpg http://img24.imageshack.us/img24/820/dsc04220.jpg...
  13. Ahalteke

Satilik Cok temiz Yamaha YBR 125

Adana Seyhanda 26000 KM de , bakımları servisde yapılmış, 2006 model YBR 125 Yeni Metzeler lastikler , koruma demiri, topcase. 2400 TL resmini asagidaki sahibinden.com da asagidaki linkten gorebilirsiniz. Ilan No #12402236...

Yeni mesajlar