Mersinden Fatih Saraçoğlu ve arkadaşları

Pazar günü Adanaya gitmek üzere Çeşmeliden otobana girdim. Bir süre sonra motorumun fazla hızlanmadığını farkettim, bir şey motoru tutuyordu. Durup baktım ki, yan çantadaki dokuma halat havalanmış, tekere sarmış, bu arada zincir koruma plastik parçayı da kırmış ve tekerin önüne almış,tekerin dönmesini yavaşlatıyordu. Halat kırılmamış olsa ciddi bir kaza yaşayabilirmişim. Güvenlik şeridine çektim kırık parçayı tekerden kurtarmak için. Zor bir durumdu benim için. Vınnnnnn diye bir motorcu sesi duydum.Bir racer yanımdan geçti gitti ve 100 m sonra döndü geri geldi. Geçmiş olsun! Hayırdır? derken 4 motor daha durdu yanımda. Bu gençler baktılar anahtar elime yakışmıyor, sen çekil kenara abi dediler. 5 dakikada arka tekeri söküp kırık plastik parçayı çıkartıp, tekeri taktılar yerine, zinciri ayarladılar. Fatih Saraçoğlu ile böyle tanıştım. Nasıl eline çabuk. Öğrendim ki motor ustası imiş Mersinde. Nasıl mütevazı!
Bu bizim insanımızın yapısı, yardım etmek için elinden geleni yapıyor. Mersinli genç kardeşlerime, Fatih ve arkadaşlarına buradan teşekkür ediyorum,iyi bayramlar diliyorum. Tüm MT üyesi kardeşlerimin bayramlarını kutluyor, güvenli sürüşler diliyorum.

Uploaded with ImageShack.us

iki teker dostluğu budur işte... fatih ve arkadaşlarına sonsuz sevgiler, sizede geçmiş olsun... hayırlı bayramlar :king:

Arkadaşları tebrik ederim. İnsanlık ölmemiş, herkesin bayramı mübarek olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar