Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 600f buji değiştim ama eksozdan okadar çok pis koku geliyor ki gözlerim yanıyor nerdeyse bana bir fikir verecek varmı imr9 orjinal buji taktım senkron saatlarim vakum biraz düşük bu işe bir fikir verecek varmı motorda sorun yok gayet güzel çalışıyor ama koku bitiryor beni 2003 model...
Merhaba arkadaşlar 600f de bir sorun var başına gelen varmı şimdi normal 5bin 6 bin devirde sabit giderken sorun yok fakat devir yükseltmek istediğimde 10 bin vs motorda komple bir elektrik kesintisi oluyor gevşek biyer yok kontak lehimleri güzel ateşleme bobin ler güzel olcumler yapildi...
Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu mesela motor herhangi bir sorun yok güzel çalışıyor fakat bastık gaza gidiyoruz 4bin 5 bin devir sonrası motordan bir ses geliyor yorumlamam egzantirik den gelmesi fakat söktüm zincir pek salmamis kendini ama bir bakla elimle zor büküyor bozulmus bir tane...
Arkadaşlar iyi akşamlar bende mt07 var bir sorun yoktu fakat bir süre sonra üst kapaktan yağ gördüm değişmek istedim değiştim kapağı kapatıp mars yaptım egsoz borularının tam altında iki tane ufak delik var orda yav atıyor ne olmuş olabilir şu değil yag akıyor
Arkadaşlar biraz bilgiye ihtiyacım var resimde tl fı var bunlar anlamı nedir yani şöyle sente konumuna getirmek için t mi ı mi bu konumda mı durması gerekir pek detaylı bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
İyi akşamlar
Arkadaşlar herkese merhaba motorumda şöyle bir sorun var devir yükselttiğinde fi ışığını yakıyor motorda bir dengesizlik başlıyor motoru stop ettiğimde ışık sönüyor her şey normale dönüyor sanki bir yakıt yetiştirememe sorunu var ya da bana öyle geliyor yada tp sensör sorun olabilir mi sorun...
Arkadaşlar motorum kol çıkardı ve kelle motor arıyorum varmı bildiğiniz usta vs İstanbul Anadolu yakası motor tamir ettirmiyorum çıkma motor takıcam eski motorumdaki parçalar da satılıktır bilginiz olsun iyi akşamlar
Arkadaşlar merhaba şimdi benim motor şarj problemi vs hepsini çözdüm konjektör sorunu vardı fakat bu sorun konjektör değişmeden öncede vardı tabi rölanti veya normal açık gazda giderken farlarda ufak bir dalgalanma söz konusu konjektör değişti şarj ediyor başka nerde dır sorun statör olabilirmi
Arkadaşlar merhaba şimdi benim problemim motor sanki far fren fan vs açınca çekişten düşüyor yada rolantideyken gaz verirsem pır pır yaparak yükseliyor şimdi sorum şu ölçüm yaptım 13 14 görüyorum 3000 de deviri yükseldikçe de voltaj düşüyor 11 12 acaba konjektör mü yoksa statör mü veya aynı...
Arkadaşlar honda cbr 600f önfren müşürü takılı kaldı neyse söktüm kaybettim müşürü bide :) fakat şimdi yeni müşür aldım standart fakat müşürü takınca fren basılıymış gibi ışık yanıyor ufak tık bastığımda sönüyo ters iş yapıyo kabloları ters düz yapıyorum yine aynı bu müşürler farklımı
Arkadaşlar Yen'i fark ettim motor sehpada iken debriyaj koluna bastığımda ayırmıyor artı motor çalıştığında arka teker dönüyor bir süre sonra lastik rahatlıyor boşa kalıyor bu durum aşırı soğukdan mı olur sizler de varmı bu durum
Arkadaşlar merhaba dün tam biraz hava iyi motor la birazcık tur atayım derken kontrol ettim sağı sağı solu ama altarnatörden çıkan kablo erimiş çalıştırdım biraz kablo takibi yaptım konjektöre giden kablo var birazda o ısınmış ama altarnatör tarafındaki kablo erimiş resmen varmı fikri olan...