Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Yen'i fark ettim motor sehpada iken debriyaj koluna bastığımda ayırmıyor artı motor çalıştığında arka teker dönüyor bir süre sonra lastik rahatlıyor boşa kalıyor bu durum aşırı soğukdan mı olur sizler de varmı bu durum
kullanımda hiç bir sorun olmaz ama debriyaj balatanız çok çabuk biter. 13bin kmde debriyaj balatası bitirdim bu yüzden. bence boşluğunu alıverin iki dakikada
Sağolun tabi bunu motor ısındığı zaman yapıcaz normalde bu işlerden anlarım balataları Yen'i değiştim ortam soğuk motor soğuk yağsız balataları değiştim fark ettim kola bastığımda elle ittiğimde biraz zorluyo muhtemelen ısındığında bırakır
Benimde sizlere bir sorum olacak motorsikletü orta sehbaya aldımda fitesteyken arka teker dönüyor ve debriyaja bastımda hareket arka teker hareket ediyor motoru sorta sehbadan indirdiğimde ise fitese geçirdiğimde nekadar gaza basarsam basıyım hareket etmiyor nedeni nedir tam olarak?