acoskun1970 kullanıcısının son içeriği

1. acoskun1970

MTOSİKLETLE BATI KARADENİZ TURU

https://www.youtube.com/watch?v=uG1-RiIDafM&t=18s
  2. acoskun1970

Kayseriden Adanaya gidiş - dönüş (portakal çiçeği karnavalına katılmak için) .

7 Nisan cumartesi sabahı gurubumuzdan 6 makine ile Kayseri den Adana ya sürdük. Cumadan giden diğer gurup üyelerimizle ( pars chopper ) buluştuk, merkez parkta ki karnaval yerinde çadırlarımızı kurduk, eğlendik, yedik-içtik, ertesi günde sabah kayseriye döndük, gidiş ve dönüş olmak üzere 2 video...
  3. acoskun1970

Akdeniz turu, tek başına...

26 eylül 2016 pazartesi günü başlayıp, 2 ekim 2016 da son bulan, motosikletimle tekbaşına yaptığım gezi. facebookda açıklamaları ile resimleri paylaştım, linke tıklayarak gezimi inceleyebilirsiniz. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154221104537585.1073741831.786127584&type=3
  4. acoskun1970

Tek başına Akdeniz & Ege turu, 1 hafta 2308 km...

24 mayıs 2015 pazar sabahı başlayıp, 30 mayıs cumartesi akşamı tamamladığım, tek başına başlayıp, yolda yeni arkadaşlar edindiğim, sondan 1 gün öncede ilk defa motor festivaline katıldığım bir gezimi sizinle paylaşacağım... ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj...
  5. acoskun1970

Küçük bir Doğu Anadolu turu, Pulsar NS200 ile, Elazığ,Kemaliye,Divriği,Sivas (Yenisi)

BİR ÖNCE YAYINLADIĞIM GEZİ RAPORUNDA FOTOEĞRAFLARIN PİXELLERİ YÜKSEK OLDUĞUNDAN BİRÇOK ARKADAŞIM SAYFALARI VE RESİMLERİ GÖREMEDİKLERİNDEN, BENDEN RİCA ETTİLER, BENDE ÜŞENMEDİM PİXELLERİ 1/3 ORANINDA DÜŞÜRÜP TEKRAR YAYINLIYORUM, YAZILARI KOPYALA YAPIŞTIRLA UYGULAYACAĞIM, HATALAR OLABİLİR...
  6. acoskun1970

Küçük bir Doğu Anadolu turu, Pulsar NS200 ile 1125 km.

Sevgili iki teker tutkunları size tek başına yaptığım 4 gün süren doğu gezimden resimler ve bilgiler aktaracağım, ben çok zevk aldım, süreyi kısa planladığım için çok pişman oldum. En azından 8-9 gün olabilirdi, birçok yere uğrayamadım, memleketim olan elazığ da daha bir çok akraba ve dostumu...
  7. acoskun1970

kapuzbaşı şelalesi gezisi

Yakın zamanda gerçekleştireceğim akdeniz - ege gezisine uzun yol hazırlığı ve denemesi olsun diye bir yerlere gitmem gerektiğni hissettim. uzun mesafe motor kullanmamıştım. gerçi günlük 300 km gezilerim olmuştu ama bol molalar vererek.dün öğlen birden aklıma böyle bir yolculuk yapma geldi...
  8. acoskun1970

kayseri ,felahiye ,çandır,çayıralan,sızır,gemerek,sarıoğlan,kayseri rotalı gezim

23 nisan 2014 de havanın da güzelliğinden faydalanarak yaptığım gezim. Bu siteyi yaklaşık 2 yıldır izliyorum bu benim ilk gezi raporum olacak. Gençlik yıllarımda Peugeot mobilet kullanmışlığım vardı, yıllarca hiç aklıma bile gelmedi motora binmek. 2 yıl önce birden aklıma düştü, önce ehliyet...
  9. acoskun1970

kayseri ,felahiye ,çandır,çayıralan,sızır,gemerek,sarıoğlan,kayseri rotalı gezim

23 nisan 2014 de havanın da güzelliğinden faydalanarak yaptığım gezim. Bu siteyi yaklaşık 2 yıldır izliyorum bu benim ilk gezi raporum olacak. Gençlik yıllarımda Peugeot mobilet kullanmışlığım vardı, yıllarca hiç aklıma bile gelmedi motora binmek. 2 yıl önce birden aklıma düştü, önce ehliyet...
  10. acoskun1970

Bumoto BM Gallardo FI 250CC EFI Maxi

FİYAT : 9.500 TL TEKNİK ÖZELLİKLER SİLİNDİR HACMİ : 249.2CC Full Enjeksiyonlu MOTOR TİPİ : Tek silindir 4 Zamanlı 4 Subap SOĞUTMA SİSTEMİİ : Su Sogutmalı MOTOR GÜCÜ : 23Hp ŞANZIMAN : Degişken Akışlı Otomatik CVT MARŞ SİSTEMİ : Elekrtrik ATEŞLEME TİPİ : CDİ YAKIT KAPASİTESİ...

Yeni mesajlar