_VuRaL_ kullanıcısının son içeriği

1. V

Kaza yaptım. Acil bilgi lazım.

Arkadaslar bu gün saat 22.30 civarında yolda elektrkli bisiklet ile çarpıştık.(motorum Kanuni Cup100) Çok hızlı vurdum. Benim ön jant büküldü sağ rüzgarlık çatladı farın olduğu yerde sol park lambasının sol tarafında derin bi çizik oldu. Sol rüzgarlıktada çizik var. Motor sola yattı sağdaki...
  2. V

64 HF 515 Sadelikten Gelen Güzellik..

Sadelikten gelen güzellik. Abartlılı modifiyelerden hoşlanmam. Sade ve güzel olcak. Bende keyfime göre bişeyler yaptım. Yapamayada devam ediyorum. Yarın bakıma girecek yağ ve buji değişecek. Yeni korna takılacak. Gitmişken motorumun yaylarını kestireceğim. Çok yüksek geliyor. Basık severim. Şu...
  3. V

Cup Modifiye Yaptım Oldu

Başlık gelmedi aklıma kusura bakmayın :mrgreen: Birkaç değişiklik yaptım. Nasıl olmuş sizce? Fara xenon taktım. Çok dağıtı ışığı. Mercekli far yaptım. O takılacak.. yapılanlar: -Xenon Far -Far karartma -Şerit ledler -Amerikan park -Led park -Gösterge ışıkları beyaz yapıldı -Jantlar değişti...
  4. V

Eşi ve Benzeri Yokk!

Uzun bir aradan sonra tekrar burdayım. Motoruma ufak tefek modifikasyonlar yaptım. Türkiyede tek olacak :) Aynalar niye yok diye sormayın. Farı karartırken söktüm. Geri taktım. :) Kanuni Cup100 Uygulananlar: -Xenon Far -Far Karartma -Önlere şerit led(yenilendi) -Stickerları söküldü -Sis farı...
  5. V

Kanuni Cup 100 Mercekli Bi-Xenon

Arkadaşlarım. Ben önceden motosikletime h4-3 kit takmıştım. Ama hiç memnun değilim. Hiç takmayacaktım ama önce merceksiz nasıl olur diye denemek istemiştim. Sonuç çok kötü. Alacağım malzemelerin listesini yaptım. Sizlerinde bu listedekinlerin iyi olup olmayacağını söyleyince montaja başlamaya...
  6. V

Xenon Far Hakkında Acil Yardım

Arkadaşlar Ben xenon far alacağım yarın. Arabalar için üretilenlerden alsam aküyü bitirir mi? Sonuçta ikiside 35w. Bunu anlayamadım. Acil yardım gerekiyor. :)
  7. V

Kanuni Cup 100

Arkadaşlar ilk kendi aracım oluyor kendisi :mrgreen: Bana hediye olarak geldi. Dedem sağolsun. Modifiye yapmaya başlıyorum(görünüş olarak başladım) Modifiye listem: -Çelik Jant -Xenon(2 hafta sonra elimde) -Fara mercek montajı(kendim yapacağım. Bu işleri iyi anlarım :mrgreen: ) -Yeni egzos...

Yeni mesajlar