_bold_ kullanıcısının son içeriği

1. _bold_

Renk Değiştirme

Arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi bir renk sıkıntısıyla karşı karşıyayım.. Motorumun markası RHON dış görünüş olarak mondial 150 hs ve 151 rs in aynısı şuanki ve ruhsatta yazılı olan rengide sarı.. şikayetim grenajlardaki boyalar soyulmaya başladı ve küçük kırıklar var bu nedenle değiştirmek...
  2. _bold_

yardım edermisiniz önemli!!

arkadaşlar, motorumun altını fazla sürtmekten dolayı heralde katalitik converter gibi birşeyler diyolar adına çevreyi koruma amaçlıymış o parça kırılmış motorum giderken çok ses yapıyo ve motorun çekişi düştü parçanın yenisinide bulamadım serviste iptal edelim diye söylediler bende güvenemedim...
  3. _bold_

[istanbul MT] 14 eylülde Doğum Günüme Buluşması

evet arkadaşlar, 14 eylülde yeşilköyde doğum günümü kutluyorum, bir motorcu olarak tüm motorcu arkadaşlarımı doğum günüme bekliyorum..(hepinizi bekliycem:) ) şimdiden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum:rendeer: yer : yeşilköy su ürünleri koparatifinin çay bahçesi (yeşilköy sahiline indiğinizde...
  4. _bold_

işyeri için yardım..

merhaba arkadaşlar, 3 senedir motosiklet tamir işiyle uğraşıyorum ve artık kendime bir işyeri açma düşüncelerim var, bu işle uğraşan arkadaşlarım abilerim varsa yardımcı olabilirlermi, neler yapmam gerekiyor açılış giderleri ne olur (ruhsat giderleri ve iç malzemeler) çok fazla büyük biyer...
  5. _bold_

[İstanbul MT] Haydi Yeşil Maviye Buluşması

Arkadaşlar 11.08.2010 yani Çarşamba akşamı hem tanışmak hemde muhabbet etmek için Kuzguncuktaki Yeşil Mavide buluşalım diyorum Nedersiniz? ortak bi saat ayarlayıp buluşabiliriz, şimdiden teşekkürler:rendeer:
  6. _bold_

istanbula gidermi?

merhaba arkadaşlar, uzun yol otobüslerinin çoğuna danıştım ama hiç bir otobüs kabul etmiyo kontrol noktası yüzünden bu nedenle son çare olarak motoruma binerek istanbula gitmeyi düşünüyorum ama çin malı olduğundan dolayı bazı tereddütlerim var.. Motorumun bakımlarını yaptırıp sağlam bi bando...
  7. _bold_

Çin malı scooterınızla en fazla kaç km gittiniz?

evet arkadaşlar soru gayet açık çin malı scooterınızla bir seferde en fazla kaç km gittiniz??

Yeni mesajlar