[istanbul MT] 14 eylülde Doğum Günüme Buluşması

evet arkadaşlar, 14 eylülde yeşilköyde doğum günümü kutluyorum, bir motorcu olarak tüm motorcu arkadaşlarımı doğum günüme bekliyorum..(hepinizi bekliycem:) ) şimdiden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum:rendeer:

yer : yeşilköy su ürünleri koparatifinin çay bahçesi (yeşilköy sahiline indiğinizde sonda)

saat : 20:00

Moderatör tarafında düzenlendi:
evet arkadaşlar katılacak kimse yokmu hepinizi bekliyorum:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğum günün kutlu olsun kardeşim 14 eğilde 16 eylülde doğsaydın iştirak ederdik çünkü 16 sı izinliyim

tarihi ayarlayabiliriz illaki 14 ünde olucak diye bişey yok yeterki katılmak isteyin:rendeer:
aslında 19 unda doğum günüm ama o tarihte burda olamayabilirim onun için erken kutlamayı seçtim..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
16 sı bana uyar ama kardeşim sırf benim içinde olurmu (arkadaşlar ben gece çalışıyorum bu arada 16 izinliyim)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam dostum

listeye yazdım ozaman seni 1 kişi bile gelse bu doğum günümü yapıcam:cat:

Katılacaklar

1)runbelx

doğum günün kutlu olsun kardeşim... başlığı ilk gördüğümde ilk biraz güldüm ama sonra aslında doğum gününün bahane olduğu asıl yapılmak istenen şeyin bir arada olma isteği olduğunu bir motorcu buluşmasının hissedilen eksikliği olduğunu anladım... gerçekten de bu platformda üye sayısı almış başını gitmiş doğru düzgün bir etkinil yok ya en son buluşma sevgili aye içindi düşünün yani.... bu çabanı anlıyor günün ne zaman olduğu önemli değil yeni yaşını kutluyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
doğum günün kutlu olsun kardeşim... başlığı ilk gördüğümde ilk biraz güldüm ama sonra aslında doğum gününün bahane olduğu asıl yapılmak istenen şeyin bir arada olma isteği olduğunu bir motorcu buluşmasının hissedilen eksikliği olduğunu anladım... gerçekten de bu platformda üye sayısı almış başını gitmiş doğru düzgün bir etkinil yok ya en son buluşma sevgili aye içindi düşünün yani.... bu çabanı anlıyor günün ne zaman olduğu önemli değil yeni yaşını kutluyorum...

ve geliyormusun ?

önümüzdeki cuma'ya kadar adapazarın'da olacağımdan dolayı maalesef gelmem imkansız. doğum gunun kutlu olsun :rendeer:

evet arkadaşlar nerdesiniz herkesi bekliyorum diyorum....:pale:

seni şimdiden kutlarım. ama sende ileri derece gezme ortam kurma çabasını gördüm bir anlamda kendimi gördüm hayırlı olsun...:rendeer:

uzak olmasam mutlaka orda olurdum ama yalovaya gelirsen gezmeye beklerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar