68charger kullanıcısının son içeriği

1. 68charger

Satılmıyor anasını sattığımın motosikleti (Ninja 300 ABS)

Ya arkadaşlar, 2 yıldır bindiğim son derece de memnun olduğum bence gayet performanslı, yakışıklı,ekonomik, yeni başlayacak bir çok gence hitap eden ABS'li 2014 model Kawasaki Ninja 300 ABS motosikletimi satamıyorum:santa: Bir yıldır ara ara ilan açıyorum yok abi. Fiyat desen abartı değil...
  2. 68charger

Yeni nesli ABS- MCS powered by Dr.Fevzi Yıldırım

Bazıları hala ABS gerekli mi değil mi tartışırken. Viraj içinde de güvenli durmayı sağlayanı çıktı. MSC (Motorcycle Stability Control) Hadi bunu da tartışalım gerek var mı yok mu diye:) Bazı BMW ve KTM modellerinde kullanılmaya başlandı Ve gurur verici tarafı bu sistemi Bosch da geliştiren...
  3. 68charger

FZ6 Fazer Projesi

Günaydın Beyler, malumunuz geçenlerde arkadaşımızın motorunu hırsızların elinde kurtarırken kendi motosikletimi devirdim. Ne yazık ki epey hasar oluştu. Zaten uzun zamandır aklımda olan Fazer'i sil baştan toplayarak yenilmem projemde böylelikle başlamış oldu. Maalesef bu tür motosikletler...
  4. 68charger

Çalınan motosiklet ve hırsızların izini sürerek yaptığımız şok baskın ve sonrası...

Günaydın Beyler, Cumartesi gecesini sabahlayarak geçirdik desek yeridir. 5 kişilik bir gruptuk, önce riva vira ya uğradık.Parti on numara beş yıldız,keşke çadır hayalimi gerçekleştirebilseydim ama malum hatun yan çizdi her neyse biraz yedik içtikten sonra hadi Bebeğe oradan da Ortaköye geçelim...
  5. 68charger

200'den sonra hafif gidon sallama???

Selam Arkadaşlar, Fazerim ile 200-210km hızlardan itibaren gidonda hafif bir sallama tank slapper misali. Çok hafif ama tırsıp gaz kesmeme yetiyor gerçi 234 yaptım yani herzaman olmuyor yada daha az oluyor korku vermiyor. Bu denemeleri yaparken arka selenin üzerinde sırt çantam takılı idi...
  6. 68charger

3 kafadarın Çorluya CBR600F almaya gidişi... Resimli...

Günaydın herkese, Dün akşam iş çıkışı Burak arkadaşımıza motor bakmaya/almaya gitsek mi, gitmesek mi??? derken bir anlık gazla Çorlu yollarında bulduk kendimizi. Endişemiz yağış olma ihtimali, özellikle de akşam geçe kalacağımız içindi. Üç kişi çıktık yola. Enver NC700X, Burak CBR250R ve ben...
  7. 68charger

Pazar günü 4 kafadarın Şile - Poyrazköy gezisi.

Herkese selamlar, 1 Haziran yuvacık gezisi öncesinden ısınma turları olsun hesabı dün 4 kafadar şile de kahvaltı yaptık sonrasında da 3 köprü inşaatını teftiş etmeye gittik:) Güzel bir gezi oldu, hele Şile de deniz kıyısında ki kahvaltı enfesti.Ekrem ağabeyin yerini herkes tavsiye ederim.
  8. 68charger

2005 Model Yamaha FZ6 Fazerl alsam mı?

Arkadaşlar KTM 200 Duke sattım. Aslında yine aynı modelin ABS'lisini almayı düşünüyordum ama bazı arkadaşların FZ6 tavsiye etmesi sonucu bir iki tane modele gönlümü kaptırdım. Sizler ne dersiniz,tecrübesi olanlar var mı? Teşekkürler.
  9. 68charger

KTM 200 Duke Arka, ön ve zincir değişimi...

Selamlar, Hafta sonu artık değişmesi gereken zinciri ve birlikte dişlileri değiştirdim. Zincir olarak DID tercih ettim. Ön dişliyi standart arka dişliyi ise KTM Powerparts'ın alüminyum 44 dişlisi ile değiştim. Standart 42 olan diş sayısı 44 çıktı. Sanırım son sürat biraz düşecek ama kakışlar...
  10. 68charger

KTM 200 Duke ile kazam ve Süpermoto servsinin ayıbı!

Merhaba arkadaşlar, 24 şubatta ufak bir kaza geçirdim. İki şeritli yolda ilerlerken, sağ şeritte ki araba hafif yavaşlayıp sola U dönüşü yapmak istedi. Beni göremedi ki, korna çalıp fren ve manevra yapmama rağmen çarpıştık. Sol kaçış manevram yüzünden sağ dizim ve motorun sağı önce arabanın...
  11. 68charger

Motosiklet ve Kadınlar

Selam Arkadaşlar, Motora ile tanışalı ve kullanalı 8 ay oldu.Baştan ön yargılarım olsa da artık çok keyif alıyorum! Çevremde hep gözlemlerdim, motosiklet kullananların arkasında, sürücün beline sarılmış ve saçlarını rüzgara bırakmış hatunlar. Hatta motosiklet muhabbetlerinde: sende hele...
  12. 68charger

Çok üzgünüm ve büyük bir hayalkırıklığı içerisindeyim.

Arkadaşlar 10 yıldır biri ile beraberim fakat o süre zarfı içerisinde ben evlendim ister istemez o ayrı bir hikaye ama.O zaman o büyük aşkım zaten çok ufaktı ben 81 li o 86 lı.Neyse ben evlendim ve yine bir baskılar sonucu bir oğlum da oldu ama benim aklım kalbimde hep onda idi.Ve biz ister...
  13. 68charger

Manetleri değiştim.

Selam Arkadaşlar Ellerim manetleri sıkarken daha rahat etsin gösterisi de güzel olsun diye Ebay dan aldığım manetleri bugün gelir gelmez değiştim. Özellikle fren maneti süper oldu gidona yaklaştı elim hemen kavrıyor yani tepkime sürem kısaldı elimi çok açmama gerek kalmadı konforlu oldu yani...
  14. 68charger

Ehliyet geldi en sonunda..

Selam Arkadaşlar, iki aylık randevu çilesi ve bir haftalık ehliyet basma işlemlerinden sonra nihayet çok şükür ehliyetime bugün kavuştum. Iki aydır ehliyetsiz(sadece B) dolaşmaktan iyice sıkılmış ve tedirgin olmaya başlamıştım. Umarım herkes ehliyetine bir an önce kavuşur!

Yeni mesajlar