Motosiklet ve Kadınlar

Selam Arkadaşlar,

Motora ile tanışalı ve kullanalı 8 ay oldu.Baştan ön yargılarım olsa da artık çok keyif alıyorum!

Çevremde hep gözlemlerdim, motosiklet kullananların arkasında, sürücün beline sarılmış ve saçlarını rüzgara bırakmış hatunlar.

Hatta motosiklet muhabbetlerinde: sende hele bir motor kullan bak görüsün etrafında pervane olan kızları/ kadınları.

Ya hu 8 aydır bir şey yok:)

Yani bu kızların / kadınların takıldıkları mekanlar yerler mi var ?Ya da nasıl oluyor bu işler? Zira çevremdeki bayanların çoğu motordan korkuyor ya da arabayı tercih ediyor.

Öyle tipsiz biri de değilim, hatta çoğu beni çapkın diye tanımlar çok şükür şimdilik her yerim de sapasağlam!

Sizlerin düşünceleri ya da tecrübeleri nedir?

Teklifi siz yapin. Once motorun guzelliklerinden bahsedin. Biraz agiziniz laf yapsin. Bence bu isler guzellikle degildir. Laf yapmasini bilen cogu kisi herturlu kizi goturur bence. En azindan ben oyle yapiyorum.

tahminimce doğası gereği kadınların hepsi motordan korkuyor :) Ama alışınca seveni çıkıyor tabi. Ben bisiklet sürmeyi bile bilmeyen bir arkadaşımı bindirdim ilk başta korktu sonra çok hoşuna gitti. En büyük etkende benim motordan bahsederken gözlerimin parlaması rüzgarı anlatış şeklim fln :) bence nasıl bir "HİS" olduğunu bir anlat sonra denemelerini söyle. Birde o duke le kopup gitme. Yavaş yavaş rüzgarın tadına vardırarak alıştırcaksın :)

Not: benim 2 ablam var 2 sininde scooter kullandığı zamanlar oldu ama nedense hala arkama bindiremiyorum :)

Eheheh motosikleti alma amacı belli oldu. Diyalog kısmında sorun var bence! Ben daha ehliyeti almadım. Motor yok. 3 tane artçı teklifi aldım... Delirmiş olmalılar!

Selam Arkadaşlar,

Motora ile tanışalı ve kullanalı 8 ay oldu.Baştan ön yargılarım olsa da artık çok keyif alıyorum!

Çevremde hep gözlemlerdim, motosiklet kullananların arkasında, sürücün beline sarılmış ve saçlarını rüzgara bırakmış hatunlar.

Hatta motosiklet muhabbetlerinde: sende hele bir motor kullan bak görüsün etrafında pervane olan kızları/ kadınları.

Ya hu 8 aydır bir şey yok:)

Yani bu kızların / kadınların takıldıkları mekanlar yerler mi var ?Ya da nasıl oluyor bu işler? Zira çevremdeki bayanların çoğu motordan korkuyor ya da arabayı tercih ediyor.

Öyle tipsiz biri de değilim, hatta çoğu beni çapkın diye tanımlar çok şükür şimdilik her yerim de sapasağlam!

Sizlerin düşünceleri ya da tecrübeleri nedir?

Olur öyle...

Benim kıçı kırık cb'ye bile tanımadığım bayan artçı alabilmişsem bence sorun sizde :queen:

İşte bende onu soruyorum yöntem nedir ya da bulunulması gereken mekanlar? Sokaktan her hangi bir kıza atla götürüm seni denmez herhalde???

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------

Benim kıçı kırık cb'ye bile tanımadığım bayan artçı alabilmişsem bence sorun sizde :queen:

Bu İzmir güzel memleket ya:)

İşte bende onu soruyorum yöntem nedir ya da bulunulması gereken mekanlar? Sokaktan her hangi bir kıza atla götürüm seni denmez herhalde???

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------

Bu İzmir güzel memleket ya:)

denir denir...üniversitenin duraklarına yanaş...ha gayret çekingenlik bu işi bozar...çekinme ...haa bide doğru yaş kaç?

duke200 bisiklet gibi motosiklet. kadınlar kaliteden anlamaz. al birkaç bin liralık çinli cruiser, çok hatun kaldırırsın.:queen:

OFG

Bence motosikletsiz olarak bir bara gidin,pratik yapın önünüze gelene yazın.
Motor işin süsü,iş sizde biter.

İzmir İl Temsilcisi
Arkadan oturan artçı sürücünün beline sarılmıssa tamamen yanlıştır. Onada artçılıgın kurallarını ögretmeyen sürücüde bilgisizdir.

SS bir motorda artçıya sarılmasına izin verirseniz sürüşünüzü engeller depoya elleriyle tutunmasını saglıcaksınız.

Kendiside olabildigince sizinle aranızda mesafe bırakıcakki panik frende sırtınızda taşımayasınız.

Konu çok garip bir konu kız nasıl bulurum gibi bilemiyorum artık ne diyeyim.

Sizi seven ve size deger veren bir bayan ayrıcada motosikleti seviyorsa motosikletinize neden binmesin bundan dogal ne var ? Yada artçı bir bayan görmek kadar dogal ne vardır bilemıyorum.

Arkadan oturan artçı sürücünün beline sarılmıssa tamamen yanlıştır. Onada artçılıgın kurallarını ögretmeyen sürücüde bilgisizdir.

SS bir motorda artçıya sarılmasına izin verirseniz sürüşünüzü engeller depoya elleriyle tutunmasını saglıcaksınız.

Kendiside olabildigince sizinle aranızda mesafe bırakıcakki panik frende sırtınızda taşımayasınız.

Konu çok garip bir konu kız nasıl bulurum gibi bilemiyorum artık ne diyeyim.

Sizi seven ve size deger veren bir bayan ayrıcada motosikleti seviyorsa motosikletinize neden binmesin bundan dogal ne var ? Yada artçı bir bayan görmek kadar dogal ne vardır bilemıyorum.

ceme katılıyorum ve sunuda unutmayın herkezın arkasındakı bayan artı sızlerın dusundugu gıbı olmayabılır. lutfen at gozluklerını takıp etrafa bakmayalım. bazen arkamızdakı bayan sevgılımız ablamız kardesınız kuzenımız veya genc yastakı halamız teyzemız de olabılır.

bence sorun motorda değil sende.adamın ağzı laf yapıyordur 500 liralık elektrikli bisikletle bile kız tavlar.geçen motorla arkadaşımla giderken yanımdan mondialin kötü bir motorunda oğlan sapsarı bir ceylanı atmış arkasına götürüyordu.hatta yolun ordasında stop etti oğlan ayak marşı falan yaptı çok komik görüntüydü.

bilmem anlatabildim mi

Hatun için motora binilir mi yahu o zaman kaskta takmaz o amaçla binen adam :D

Duke'e kolay kolay kız gelmez. Bi de kız ortamı önemli, ölümden korkmayan ipe sapa gelmez çılgın kızlar olmalı. Onların olduğu yerleri bul. Azıcık yırtık olmaları lazım. Taksim zilly'nin oralara falan git yat soteye, güzel oralar :thumleft::pl:

DKN

herkez yanlış anlamış. arkadaşımızın derdi tavlamak değil tavlanmak, yani anlayacağınız ben motorcuyum neden kendileri gelip arkama oturmuyo demek istemiş. gözlemlerine göre bütün motorcuların bayan artçıları var ama benim gözlemlerime bakarsan 9-10 sene önceydi bu iş. yani asıl meyveyi eski motorcu abilerimiz yedi :) o zamandan bu zamana motorcunun hiç bi özeli kalmadığı için gizemlide gelmiyoruz kızlara.. eğer ilgilenen bi kız gelirsede %100 apaçi olacaktır bilgine :) o yüzden kimseyi bindirme onu sen aldın sefasını sürmekte sana düşer kimseye yararlandırma. kız arkadaşıda motorsuz ayarlamaya çalış motorun olduğunu bilmesin hem daha kaliteli hem daha güzel bi kız bulursun ! öğrendiği zamanda bi artın olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar