Motosiklet ve Kadınlar

Bence sen sosyal ortamlara gir hocam. Fazla erkeklerle takılma ;) spor salonu, haftasonu yürüyüş grupları, salsa ve bachata kursu... Ama sen sakın kızlara teklif etme. Avını bekle. Facebook a bol bol motorlu poz koy. Cool davran. Onlar teklif eder ;)

Selam Arkadaşlar,

Motora ile tanışalı ve kullanalı 8 ay oldu.Baştan ön yargılarım olsa da artık çok keyif alıyorum!

Çevremde hep gözlemlerdim, motosiklet kullananların arkasında, sürücün beline sarılmış ve saçlarını rüzgara bırakmış hatunlar.

Hatta motosiklet muhabbetlerinde: sende hele bir motor kullan bak görüsün etrafında pervane olan kızları/ kadınları.

Ya hu 8 aydır bir şey yok:)

Yani bu kızların / kadınların takıldıkları mekanlar yerler mi var ?Ya da nasıl oluyor bu işler? Zira çevremdeki bayanların çoğu motordan korkuyor ya da arabayı tercih ediyor.

Öyle tipsiz biri de değilim, hatta çoğu beni çapkın diye tanımlar çok şükür şimdilik her yerim de sapasağlam!

Sizlerin düşünceleri ya da tecrübeleri nedir?

valla abi belkide bayanlar naked sevmiyor :silent: sen SS yönel :queen: belki ordan ekmek çıkar :queen:

Büyük hacim falan da değil ss olay. Benim motora ağzı açık bakıp gsr600e burun kıvıran kızlar tanıyorum :mrgreen:

Valla ben arkama ya annemi alırım ya kızımı. Ayrıca motorla kız tavlamak zor iş. Benim hatun bile hep söyler " seni motorsuzken daha çok seviyorum" diye. gerçi benim hatun artçı olmayı sevmiyo. hep kendi kullansın istiyo.

Bir kere kendine güvenin olmalı. Motoru kız arkadaş edinmede bir araç olarak görüyorsan motorsuz kaldığında işler terse dönebilir söyliyim. Yani hangi motora sahip olursan ol kendine güvenin olduğu sürece mutlaka üstelik sana ve motosiklet kültürüne uyan bir kız arkadaş bulabilirsin. Ha bana 3 5 günlük bir kız arkadaş yeter dersen, sonradan üzülmemeyi de düşün derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Birde eğer illa arkanda bir kız arkadaş istiyorsan zamanında ( lise üniveriste iş yerinden olabilir) seninle arkadaşlık etmiş insanlara danışabilirsin. Yani mesela facebooktan 4 sene önce bir şekilde görüşemediğin bir kız arkadaşın var diyelim. Ona teklif edebilirsin, ben 3 gün sonra şuraya geziye gidicem, yada hafta sonu kahvaltı yapmaya şuraya motorumla gidelim mi falan diye. Yüzde 70 kabul edecektir. Belki yeni bir aşk başlar kim bilebilir :)

FORUMUN GİRİŞİNDE KADINLAR GİREMEZ Mİ YAZIYOR?

yazmadığında göre bu forumu kadınların da okuyabileceğini düşünmeniz gerekiyor. o yüzden yazarken lütfen "hatun götürmek", "kız/kadın" ayrımı yapmak falan gibi çok yanlış eylemlere girmeyin. benden de tavsiye bu kadar.

Günaydın Beyler,

Yani yorumlarınıza göre kesin bir yöntem ya da mekan yok!İşin % 80'lik kısmı tabi ki erkekte ve lafta bitiyor bunu biliyoruz.Ama çok kalitesiz görünen (kimse yanlış anlamasın belki tam ifade edemedim)adamların arkasında güzel ister motorize takım olsun ister başka oluyor:)

Sadece Yusufözügenç arkadaşım taksimde bir mekan tavsiye etmiş:)

Araştırmaya devam:)

benimkine benden önce iş yerinin bahçesinde bir motor denetmişler. duvara girmiş. motor 5 m havaya uçmuş diyorlar :) çok korkuyordu.

neyse ki benim arkamda oturuyor :) valla yollarda bazen göz süzenler olmuyor değil. :)

FORUMUN GİRİŞİNDE KADINLAR GİREMEZ Mİ YAZIYOR?

yazmadığında göre bu forumu kadınların da okuyabileceğini düşünmeniz gerekiyor. o yüzden yazarken lütfen "hatun götürmek", "kız/kadın" ayrımı yapmak falan gibi çok yanlış eylemlere girmeyin. benden de tavsiye bu kadar.

+1

Katılıyorum.. Bazı yorumlardaki kullanılan kelimeler hoş olmamış.. seviyeyi biraz yukarı çekmek lazım..

motorla olmuyomuydu o işler ozaman yeni motor almama gerek yok bununla idare edeyim :queen: :queen:

Kadın üyeler de biraz yorum yapsa... Tecrübe olur bizim için :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar