Olay motorda degil motora binen kiside ortalama bir insan her onune gelene yazsa ki o kadar kalitesiz olmamak lazim. Benin de 1-2 kere artci almisligim var iyi yaklasin amaciniz kizla cikmaksa zaten belli eder.
Arkadan oturan artçı sürücünün beline sarılmıssa tamamen yanlıştır. Onada artçılıgın kurallarını ögretmeyen sürücüde bilgisizdir.
SS bir motorda artçıya sarılmasına izin verirseniz sürüşünüzü engeller depoya elleriyle tutunmasını saglıcaksınız.
Kendiside olabildigince sizinle aranızda mesafe bırakıcakki panik frende sırtınızda taşımayasınız.
Konu çok garip bir konu kız nasıl bulurum gibi bilemiyorum artık ne diyeyim.
Sizi seven ve size deger veren bir bayan ayrıcada motosikleti seviyorsa motosikletinize neden binmesin bundan dogal ne var ? Yada artçı bir bayan görmek kadar dogal ne vardır bilemıyorum.
en garantisi gene belden sarılmak.ben erkek halimle tutamıyorum o depoyu ellerim kayıyor kız nasıl tutsun.
70kg artçı kız arkadaşım ile hayabusada hiç zorluk yaşamadım.gazlarken belime sarılıyordu fren yapacağım zaman ellerini depoya yaslıyordu.
güçlü makinede artçı oldunuzmu bilmem ama 1000 ve üstü cc racing makinede hızlanırken depoyu tutmak için hayvan gibi göğüs kası ve kol kası lazım