Ehliyet geldi en sonunda..

Selam Arkadaşlar,

iki aylık randevu çilesi ve bir haftalık ehliyet basma işlemlerinden sonra nihayet çok şükür ehliyetime bugün kavuştum.

Iki aydır ehliyetsiz(sadece B) dolaşmaktan iyice sıkılmış ve tedirgin olmaya başlamıştım.

Umarım herkes ehliyetine bir an önce kavuşur!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun

Hayırlı olsun bende salı günü teslim alıcam yanlız benimki B + A2 den E + A2 geçiş olıcak ben randevuda hic sorun yaşamadım hatta android tlf dan aldım randevuyu.

Valla torpilin önemını bugun anladım yav. selamun aleykum benı ........ abim gönderdi .. tamam kardeşim 3 gün sonra gel al ehlıyetını . konusma bu kadardı :)

Valla torpilin önemını bugun anladım yav. selamun aleykum benı ........ abim gönderdi .. tamam kardeşim 3 gün sonra gel al ehlıyetını . konusma bu kadardı :)

Torpil benden sorulur :queen: karakolda ehliyet için millet sabah 6-7de sıraya girerken ben öglen 2de gidip işleme sokup aksam 5 te almıştım :D

plaka ve ruhsattada plakamı 15 dakıka bekledım ruhsat 1 dakkada mı ne hazırdı :D
sagolsun arkadaşın babası ilçe emniyet müdürü olunca :D

2014 yılında ehliyet ile ilgili sınavlarda bir değişiklik olacakmış diye duydum. haberi olan arkadaşım varmı.

Torpil benden sorulur :queen: karakolda ehliyet için millet sabah 6-7de sıraya girerken ben öglen 2de gidip işleme sokup aksam 5 te almıştım :D

plaka ve ruhsattada plakamı 15 dakıka bekledım ruhsat 1 dakkada mı ne hazırdı :D
sagolsun arkadaşın babası ilçe emniyet müdürü olunca :D

vışşş :) bizim ki o kadar değil yav bi ince torpil döndü ama randevusuz gıttım zaten saat 15:40 fln dı . 4 de bitiyo zaten işlemler kurtulduk işte kısadan bu randevu muhabettınden

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

2014 yılında ehliyet ile ilgili sınavlarda bir değişiklik olacakmış diye duydum. haberi olan arkadaşım varmı.

Valla ne kadar değişirse değişsin hep basittir . Geçen senelere göre bu sene kı gırdıgımız a2 direksıyon sınavı çok değişmiş deniyordu. Yok platform yok slalom falan fln 30 dakka sürüyormus falan . Basit şeyler . Türkiyede sistem ne kadar zorlaştırıla bılır kı ? ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar