Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bundan 4-5 ay öncesinde xmax 300 aldım ancak motorumda sorunlar bitmiyor fazla yakıt tüketimi sorunum vardı hala var dert etmiyorum ancak diğer sorun artık beni motoru yakma derecesine getirdi götürdüğüm ustalarda anlamıyor sorum size tecrübelerinize dayanarak yardımlarınızı bekliyorum...
Şuan tek kullanımda 3.3 civarlarında kullandım ikinkisi bindim ha bire 0.1 litre arta arta 3.7 de 4 e Kadar sorun yok diye düşünüyorum havalar soğuk tabi artmaz daha fazla inşallah artarsa ne yaparım neresi nasıl tamir edilir fikrim hiç yok
Diğer arkadaşların dediklerinie ekstra olarak şunu da belirteyim cihaz sinyal tam alamadığında daha fazla enerji tüketir sinyal alabilmek adına yani çekmeyen bir noktada daha fazla akünüz biter
Güncelleme yapayım götürdüğüm ustalardan bir tanesi motor uzun süre yattığı için kadarizatör dolmuş olabilir bu da fazla benzin yaktırıyor olabilir dedi şimdi herhangi bir sorun görünmüyor motor çalışmasında vesaire dedi farklı bir usta da benzinini değiştir dedi depodaki benzini çıkartıp...
Yamahanin kendi 20.000 bakım seti içinde herşey var hava filtresinden contalara kadar vidasina kadar
1765372951
Abi alan adama yazık değil mi çözüm arıyorum ben bilen birilerinden yardım bekliyorum sadece kimseyi kandiramam varsada bir kusuru kendim yaptırırım
Yağ yeni değiştim 10 40 Castrol 20.000 bakım kiti ile değişmiş herşey bin km önce evet kısa mesafe gidiyorum havada soğuk ama gene bu kadar olması çok saçma belki sıkıntı başkadır diye sordum diğer yerlerine de baktircaz ozaman
Motoru ikinci el olarak aldım bakımları experi yapılmış 20.000 kit bakımı ile tamamlanmış sıvı değişimleri herşeyi yapılmış bir motor daha 21.k da km olarak Alalı 1 hafta olmadı daha yakıt 6 litrenin üzerinde şehiriçi bugün yarım depo gitmişti yaklaşık 80 kilometre falan gitmişim yarım depoyla...