Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mondial 150 ZAT Kış Sonrası Akü Sorununu Nasıl Halledebiliriz ?
Malum Kara Kış Ayları Geçti Gibi Bizim 150 ZaT da bir dinlendi ki dinlenmez olaydı şimdi çalıştıramıyoruz.Akü sorunu...Şarz ettirdik 1 gün çalıştı sonrası yok bir kez daha yaptırdık gene ertesi gün çalışmadı,son kez deneyelin dedik...
Hayat Size Neler Öğretti Konu Basit İstenilen Örnek Verilebilir Dozunu Aşmamak Kaydıyla...
Kurallar Çiğnenmek İçindir Sözü Bazen Kötü Sonuçlara Yol Açabiliyor...
Edit : Dost Sanıp Sır Verdiğin Kişiler Durum Menfaatlerine Uymadığı Zaman Çok Güzel Bir Şekilde Sırrınızı Tüm Ortama Malzeme...
sorunlarım şöyle
1-) a2 ehliyeti ne kadara patlar şu anki piyasada babam bi kaç sene once 280 e aldı ama burda adam 685 gibi bir rakam söyledi
2-)Üstte gelişim sürücü kursunun reklamı var 150 ytl falan diye doğrumu ? 3 tane msn adresi geçti elime hiçbiri açık değil soramadım o yuzden...
merhaba abilerim ve yiğenlerim ben Oğuzhan 17 yaşındayım 2009 itibariyle farklı bir takma ad arayışına girmedim son zamanlarda aldığım bir karar bu herneyse lise 3 de yabancı dil bölümünde okuyorum.dersleri sormayın :) .
konya ereğlide oturuyorum.ancak buraya gelene kadar baya bi yol kat ettim...