Hayat Size Neler Öğretti [Oyun Tarzı Bir Aktivite]

Hayat Size Neler Öğretti Konu Basit İstenilen Örnek Verilebilir Dozunu Aşmamak Kaydıyla...

Kurallar Çiğnenmek İçindir Sözü Bazen Kötü Sonuçlara Yol Açabiliyor...

Edit : Dost Sanıp Sır Verdiğin Kişiler Durum Menfaatlerine Uymadığı Zaman Çok Güzel Bir Şekilde Sırrınızı Tüm Ortama Malzeme Yapabiliyor...

Edit 2 : Susmadan Yaşadığınız Tecrubeleri Söylemek İnsanları Sıkar Ve İnsanları Sizden Uzaklaştırır.
Herkesle Aranıza Mesafe Koyup Fazla Konuşmazsanız Herkes Sizin Peşinizden Koşar...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oğuzhan'cığım hayat bana en çok ,kendi kararlarımdan dönüp de başkalarını dinlediğimde veya onlara göre hareket ettiğimde hatalı yerlere geldiğimi öğretti.
Kesin bildiğin, inandığın şeyleri kesinlikle yapmalısın,yıldıranlara karşı anlayışlı ve kontrollü olmalısın. Kısaca garantili kontrol ancak insanın kendisinde olur.Dikbaşlılık değil tabi konunun ehillerinden feyz almak lazım.

Oğuzhan'cığım hayat bana en çok ,kendi kararlarımdan dönüp de başkalarını dinlediğimde veya onlara göre hareket ettiğimde hatalı yerlere geldiğimi öğretti.
Kesin bildiğin, inandığın şeyleri kesinlikle yapmalısın,yıldıranlara karşı anlayışlı ve kontrollü olmalısın. Kısaca garantili kontrol ancak insanın kendisinde olur.Dikbaşlılık değil tabi konunun ehillerinden feyz almak lazım.
sağol abi...
cevap içinde ayrıca teşekkür ederim...

Edit:ya abi bu günlerde forumda bir durgunluk mu var yoksa bana karşı bi antipati mi var anlayamadım yazdığım tüm konularda neredeyse son mesajı yazıyorum benden başka yazan görmüyorum nasıl iş anlamadım...(?)

Son düzenleme:
Cenaze var galiba haberim olsa ben kaldırırdım:p

sohbet için mirc kanalı mı açsak ne yapsak ya böle olmuyor herkes ayrı bir konuda... neyse topici doldurmayalım..

Hayat bana beklemeyi ve sabretmeyi öğretti.Ama geç kalmamam gerektiğini öğretmedi,kendim öğrendim.Ve kaçırılan fırsatların telafisinin olmadığını öğretti.Ama karşıma çıkan fırsatları farketmeyi kendim öğrendim.Ve hayatın bana attığı kazıkların bileşkesinden kensine bir demet sunmanın en büyük mutluluğum olacağı kanısındayım.Şimdi mi? Bir demet yapabilmek için kazık yemeye devam :D

Hayat bana neler mi öğretti...
Yaşamın güzel, özel ve her şeye değer olduğunu. Günler ve yllar geçtikçe sürenin daha da kısaldığını farkettirir hatta bir yılın bir kaç dakika kadar uzak olduğunu yaşatır:pale:
Bir söz'ü aktaryım bu vesile ile. Ölmeyecekmişsin gibi yaşa fakat ölümü de unutma:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hangi birini yazayım?bi kaç kitap yazmam gerekir belki:)
ama kısa bir not düşeyim yine de
hayatta en büyük zenginlik; kişinin ailesi ile birlikte mutlu bir hayat sürmeyi becerebilmesidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar