Motorcunun Yaptığına Bakın...

Bizim burda çektiğim bir foto kaçtır görüyorum fotoğrafını çekeyim belki lazım olur dedim kısmet bugüneymiş...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önemli bir konudan açmışsın tebrik ediyorum Oğuzhan,şehirlerimizde Bisiklet ve motorsiklet parklarının oluşması şart oldu. Fotoğraftaki gibi ne milletin dükkanının önü işgal edilmeli, ne de kaldırımlarda yürüyen insanların hakkı çalınmamalıdır. Ben bizzat Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'e bildireceğim. Diğer duyarlı Belediye Başkanlarımızı da göreve çağırıyorum. Ufak 50 Yk gibi ücretlerle park sistemleri yapılabilir. Araba parkına belediyemizin aldığı miktar 1,50 Ytl idi yapılmayacak bişey yok:cat:

evet bencede bu siteyi dolaştığımdan beri bilinçlenmeye başladım başta gülüyordum da şimdi karar veremeyecek durumdayım yalnız daha tam olarak gelişmemiş şehirlerde hele hele kasabalarda bu iş biraz gereksiz (gibi) çünkü araba ve motordan fazla bisiklet var.ama mesela şehir merkezlerinde mutlaka olmalı diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
Ufak 50 Yk gibi ücretlerle park sistemleri yapılabilir. Araba parkına belediyemizin aldığı miktar 1,50 Ytl idi yapılmayacak bişey yok:cat:[/QUOTE]

abi motosiklet için yapılan yorum şu değilmiydi: trafik sorununu azaltan az yakıt harcayan park sorunu olmayan ulaşım ve zevk araçları bence hiç bir arkadaşımız 50 kurusa park yapalım demez cunku ne guvenlıgı olucak ne farkı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ufak 50 Yk gibi ücretlerle park sistemleri yapılabilir. Araba parkına belediyemizin aldığı miktar 1,50 Ytl idi yapılmayacak bişey yok:cat:

abi motosiklet için yapılan yorum şu değilmiydi: trafik sorununu azaltan az yakıt harcayan park sorunu olmayan ulaşım ve zevk araçları bence hiç bir arkadaşımız 50 kurusa park yapalım demez cunku ne guvenlıgı olucak ne farkı[/QUOTE]

Güvenlik dediğin şey arabaların tampon arasına park etmelerle çözülüyorsa ne ala , varsa bir fikrin ortaya koy ,yok şu olmaz, yok bu olmaz memleket ne hale eldi işte gör.:cat:

motorhocasi' Alıntı:
Ufak 50 Yk gibi ücretlerle park sistemleri yapılabilir. Araba parkına belediyemizin aldığı miktar 1,50 Ytl idi yapılmayacak bişey yok:cat:

abi motosiklet için yapılan yorum şu değilmiydi: trafik sorununu azaltan az yakıt harcayan park sorunu olmayan ulaşım ve zevk araçları bence hiç bir arkadaşımız 50 kurusa park yapalım demez cunku ne guvenlıgı olucak ne farkı

hadi park yapsan bile heryere yapamazsın ki adamlar daha arabalar için park sorununu tam olarak bir sonuca ulaştıramamışlar.
kaldı ki motorlar da hayvan gibi afedersin eskiden her yere sığardı şimdi kocaman olunca yer bulunmuyor

Dikkatli bakılırsa adam yanlış birşey yapmamış, "Motorsikletlere" yasakmış.

motosiklette çok garip bir park sıkıntısı var arkadaşlar. aslında yoktur da insanların kafasında vardır. onlara bu alet en baştan fazlalık olarak geldiği için sürekli bir rahatsızlık duyarlar etrafta durmalarından. ya da bana öyle geliyor.
Apartmanımızın altı 2 blok artı bahçe full otopark. bazılarının 2 arabası var. ama benim el kadar motor bir otoparka sığmadı mesela. sabah kalkıyorum bakıyorum yerini değiştirmiş. bi gün yönetici haber gönderiyor motorun yerini değiştirsin diye.. anlamak mümkün değil.
Bir yerde çalıştım. Motoru nereye koysam patron ağız yapıyordu.
Bir kere taksicilerin işgal ettiği bi kaldırım vardı. orda duvarın dibine bıraktım. taksici sırf kıllık olsun diye biz burada ayakta duruyoruz bunu burdan al dedi. ulan kapamışsın koca kaldırımı arabanla.. geri kalan kısımda da ayakta duracak.
Bazende bir yerde bırakırsın gelirsin bakarsın dallamanın biri yaslanmış hatta üstüne oturmuş.. karıştırırsın ortalığı..
off amma konuştum ya.. ne doluymuşum:)

Dikkatli bakılırsa adam yanlış birşey yapmamış, "Motorsikletlere" yasakmış.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

ben genelde söle yahıorum is yeri veya gidecegğınız yer yakınca benzin istasyonuna bırakıorum rıca edıp motorda az gösterıslıyse zaten gelene kadar bakıolar öle:p:p

bir başkadııırrr benim memleketiiiimmmm.....

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide koca meydan..Ne sakıncası olabilir?... Belediyenin falan yazsısının olmadığına eminim...ÇEvredeki esnafın diktiği Pardon çaktığı bir tabela....

Bazan çekemiyorlar motorluları..Kendileri araba içinde trafikte sıkışık vaziyette giderken yaşadıklarının intikamını aldığını zannediyordur... :cat:

Moderatör
Araban mı var derdin var, hele motorun varsa yandın ki ne yandın.. Bu cümleden iki tane deyim 3 tane atasözü çıkar be :p

Düzce Merkezde Motosiklet Park yerleri var sadece Motosiklet ve bısıklet ıcın yapıldı resmını ceker koyarım..

adam oraya motosikletini komuş ama bir başkasıda arkadaki kolonu reklam panosu olarak kullanmış 100 kontörlü avea hat yazıyo :p

ya bugun oraya bida baktım en az 30 tane motor ve bisiklet topluluğu var ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar