Merhaba Ben Oğuzhan

merhaba abilerim ve yiğenlerim ben Oğuzhan 17 yaşındayım 2009 itibariyle farklı bir takma ad arayışına girmedim son zamanlarda aldığım bir karar bu herneyse lise 3 de yabancı dil bölümünde okuyorum.dersleri sormayın :) .
konya ereğlide oturuyorum.ancak buraya gelene kadar baya bi yol kat ettim.
istanbul>izmir>kütahya>izmir>en son bura.motorsikletlerle(mobilet demek daha doğru olur sanırım) 11 yaşımdayken tanıştım Bisan Mobiletti herhalde yanlış hatırlamıyorsam.babam tek tük binmeme izin verirdi.herneyse daha yeni geldim fazla uzatmayayım e halihazırda 17 yaşına gelmişken bi ehliyet alma hevesi kapladı içimi işte motor bakmalar ucuz sürücü kursları araştırması falandı kaçtır bu siteye denk geliyorum googleda dedim üye olayım.(ha bu arada profilimde 150 Zat yazıyor babam izmire taşındığımızda ehliyet ruhsat kask falan fişmekan olmadığından mobileti kaptırdı 2006 da sanırım 150 Zat aldı.)şimdilik tamamen kendime ait bi motorum yok ama olacak :D:D bi ehliyeti alayım...

merhaba motosiklet.net ailesi

Hoşgeldin Oğuzhan sana iyi dersler umarım sınıfını geçersin, ehliyetine ve motosiklete kavuşursun..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin oğuzhan kardeş :rendeer: kalıcı olman dileğiyle...selamlar

Adaşım hoşgeldin sitemize :)
İyi vakit geçireceğine eminim, emin olmakla birlikte kefilim :) :)
Bu arada bende 91 in kasımında doĞdum yaşlarımız da aynı sayılır :)

Aramıza hoşgeldin genç....

Oğuzhan konya ereğlide oturuyorum.ancak buraya gelene kadar baya bi yol kat ettim.
istanbul>izmir>kütahya>izmir>en son bura.
Özel değilse eğer bir şey sorayım. Buralara ailenle beraber mi gittin ? Taşınma olayları falan mı? Yoksa Lise için okul okul dolaştın mı?

hoşgeldin oğuzhan.umarım bi an önce ehliyetine ve motoruna kavuşursun:cat:

Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldiiin... korumalık ve ehliyet konusunda yaşadığın talihsizlik sana çok tecrübe katmış olmalı... bir müsibet bin nasihata bedeldir....

kazsız sürüşler dileğiyle :)

Aramıza hoşgeldin genç....

Oğuzhan konya ereğlide oturuyorum.ancak buraya gelene kadar baya bi yol kat ettim.
istanbul>izmir>kütahya>izmir>en son bura.
Özel değilse eğer bir şey sorayım. Buralara ailenle beraber mi gittin ? Taşınma olayları falan mı? Yoksa Lise için okul okul dolaştın mı?

estağfurullah abi annemin ikinci evliliği bu istanbulda evlendi üvey babanın ailesi yüzünden izmire taşınmak zorunda kaldık.(en lanet insanlarla orada tanıştım ama bayağı tecrube oldu bana)8. sınıfa geçmiştim izmire taşındığımızda oks de kütahya anadolu lisesini kazandım yatılı olarak o arada bi kütahyaya gittim yarım dönem.orası da olmadı tekrar tek izmire geldim ailemin yanına izmirdende kurtulalım diye(izmirli arkadaşlar yanlış anlamasın heralde sadece balçova böle) konya ereğliye annaannemlerin yanına geldik burda ev kirası vermicektik ev annaannemlerin diye işte aile arası problem falan çıktık başka eve buradayız ancak burada da işler kötü yazın istanbula taşınma ihtimalimiz var çok özledim istanbulu (daha çok yazacaktım ama şimdiden başınızı ağrıtmayım kusura bakmayın o kadar dolaşmaktan sağlam arkadaşlıklarım olmadı psikolojik bişe heralde hemen sorduklarında böle yapıyorum)

işte bole yani

estağfurullah abi annemin ikinci evliliği bu istanbulda evlendi üvey babanın ailesi yüzünden izmire taşınmak zorunda kaldık.(en lanet insanlarla orada tanıştım ama bayağı tecrube oldu bana)8. sınıfa geçmiştim izmire taşındığımızda oks de kütahya anadolu lisesini kazandım yatılı olarak o arada bi kütahyaya gittim yarım dönem.orası da olmadı tekrar tek izmire geldim ailemin yanına izmirdende kurtulalım diye(izmirli arkadaşlar yanlış anlamasın heralde sadece balçova böle) konya ereğliye annaannemlerin yanına geldik burda ev kirası vermicektik ev annaannemlerin diye işte aile arası problem falan çıktık başka eve buradayız ancak burada da işler kötü yazın istanbula taşınma ihtimalimiz var çok özledim istanbulu (daha çok yazacaktım ama şimdiden başınızı ağrıtmayım kusura bakmayın o kadar dolaşmaktan sağlam arkadaşlıklarım olmadı psikolojik bişe heralde hemen sorduklarında böle yapıyorum)

işte bole yani

Arkadaşım, Allah(CC) ın izniyle herşey yoluna girer bir gün inşallah . :rendeer:

hoşgeldin arkadaşım..iyi vakit geçirmen ve katılımcı olman dileğiyle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar