zzr 1100 le 320 gördüm desem !!

:rendeer:

benim TEK eleştirdiğim nokta trfiğe açık alanda yapman bunu. başka birine zarar verme hakkına sahip değilsin. yoksa bence çok güzel hareketler bunlar, tebrik ederdim ama, olmaz, piste git, coş.:rendeer:

sabiha gökcen pistinde 550 mph yaptım olleyy :queen::queen:

abi bişe soracam çok titreşim yapıyor mu ?
bende hız meraklısıyım caracal alayım olmadı :):)

hız meraklısıysan boşuna meraklanma dediğim gibi 105. ha rüzgar vardı, olmasa 110 en iyi ihtimalle 115, ben 120 de gördüm ama inişte:cherry:

6000deviri geçince hafiften başlıyo,(daha öncesindede önemsenmiyecek kadar ki cruiserde o kadar titreşim az bile) şöle açıklıyım, 6000 - 7000 devre kadar telim titreşimdeyse, birinin aradığı rahatça belli oluyo:wiinkk: ama 7000 devri geçince kimse aramadı beni:cherry: 7000den sonra telin titreşimini hissedemeyebilirsin.

artık havalar ısındı arkadaslar 5 mart 2008 tarıhınde yanı gectıgımız gunlerde konya ankara yoluna motorumu test surusune cıkardım ve ınanılmaz bır performas sergıledı benı sasırttı motorum 320 gordum sanırım katkı ıse yarıyor arkadaslar sızde deneyın performans katkısı bıraz pahalı ama :) deyıyo

küçük attda civcivler yesin hatta az at kalede kimse yok

hız meraklısıysan boşuna meraklanma dediğim gibi 105. ha rüzgar vardı, olmasa 110 en iyi ihtimalle 115, ben 120 de gördüm ama inişte:cherry:

6000deviri geçince hafiften başlıyo,(daha öncesindede önemsenmiyecek kadar ki cruiserde o kadar titreşim az bile) şöle açıklıyım, 6000 - 7000 devre kadar telim titreşimdeyse, birinin aradığı rahatça belli oluyo:wiinkk: ama 7000 devri geçince kimse aramadı beni:cherry: 7000den sonra telin titreşimini hissedemeyebilirsin.

abi iisimi boşvereyim ben 120 ile giderken telefonu duyamazsam konuşamam o zaman heyecanı kalmaz cık olmadı :p

arkadaşım ilk basta konya ankara kara yolunda yaptım demişti şimdi otoban dio ilginç türkiyede inşaa baya hızlı işliyor 2 ay önce istanbula gittim ankaraya kadar otoban görmedim:silent:ayrıca konyalı arkadaşlar bilirler o yol üzerinde o hız resmen ölümle dans babam 35 yıllık şöför olmasına rağmen ve altında gayet güvenli araç olmasına rağmen o yol üzerinde 120yi geçemedi!!! daha doğrusu geçmedi. baban yavas adam diyebilirsin haklısın güvensiz yolda çok yavas. sadece otobanda yol boş olduğu sürece 160 180 gördüğümü hatırlar gibiyim:p

Son düzenleme:
sana otoban dıye kım dedı kardes oto yol dedım ne sacmalıyorsunkı otoban fılan nerden uyduruyorsun

kımseye yalan borcum yok allah ızın verırse bu pazar konya ankara 20 ıncı km cıkacagız arkadaslarla ve bunun video sunu cekecegım eger kendıne guvenen varsa gelsın o kısıde gözleriyle sahit olsun bu motor 320 buluyormu bulmuyormu eger ben bu motora ıkıncı kez 320 dedırttıremezsem bırdaha asla yemın edıyorum motora bınmeyecegım sen basamıyosan motorun hakkını veremıyorsan ben ne yapayım kardes bakın ıdda edıyorum

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konu reyting yapmış :)

sana otoban dıye kım dedı kardes oto yol dedım ne sacmalıyorsunkı otoban fılan nerden uyduruyorsun

kımseye yalan borcum yok allah ızın verırse bu pazar konya ankara 20 ıncı km cıkacagız arkadaslarla ve bunun video sunu cekecegım eger kendıne guvenen varsa gelsın o kısıde gözleriyle sahit olsun bu motor 320 buluyormu bulmuyormu eger ben bu motora ıkıncı kez 320 dedırttıremezsem bırdaha asla yemın edıyorum motora bınmeyecegım sen basamıyosan motorun hakkını veremıyorsan ben ne yapayım kardes bakın ıdda edıyorum

Kardeşim! Tamam o sürati yaptın videosunuda çektin diyelim ne olacak sonra?

Madalya falanmı bekliyorsun bu süratleri yapmanın amacı ne?

Zevk desen ölümle dans etmek pek zevkli olmasa gerek motosikletinin gücünü kanıtlıyayım dersen tutki kanıtladın ne olacak sonra? Aaaa arkadaş ne güzel 320 yapmış diye övgüler gelecek mi sanıyorsun.

Öyle ya da böyle kaza nedenlerini tam olarak bilemem ama son zamanlar kaza-ölüm haberleriyle bunaldık ve çok canımız sıkılıyorken sen hala sürat peşindesin.

Bir büyüğün olarak makul süratlerde dolaşmanı tavsiye ediyorum her zaman için sloganımız; "bir yere geç gidelim ama sağ salim gidelim bizi bekleyenler sevenler üzülmesin" olmalıdır.:cat:

Son düzenleme:
OTOYOLa çıkmadan önce arkadaşından ödünç kask felan al neolur neolmaz:D

topic ::ban::

ayrıca motorun hakkını vemek için 320 ögstermek gerekiyormuş öğrenmiş oldum :queen: yarın ilk işim motor kiralıycam hakkını vercem inş. motor hakkımı avcuma vermez:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorunun hakkini verme bizim burda motorcu hakki var ona ver cok temiz ustadir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben hep dıorum gece yatarken ustunuzu ıyi ortun dıe hep acık kalıo sonra 320ler havada ucusuo tamam kardesım sen 320 bas yaparsın ya vıdeyoda cekersın sen busun ya senı hafıfe alıyolar ya aaaa olmazkıııı hatta vıdeoyu sabıtleme kadranın ustune tek elınle tutarsın sen gıdon ustunede cıkarsın lutfen yaa :D

arkadaşım yapma gözünü seviyim bi kere yapmışsın işte işi iddaya bindirip bi daha bidaha denemenin ne anlamı var tamam altındaki motor scooter değil anlıyorum ama herşeyin orantılısı yapmak lazım. 320 yi ikinci bi kez gördüğünde hayatında ne değişicek sölermisin?? birilerini inandırmak zorunda değilsin bişeyleri ispatlamak zorunda da değilsin!! inanan inanır inanmayanda inanmaz. düşünüyomusun hiç 320 km hızla Allah göstermesin bir kaza yaparsan ne hale geliceğini herşeyden önemlisi annenin babanın kısacası seni sevenlerin ne hale geleceğini... onların üzülmesini yıkılmasını feryad etmesini istiyosan eğer hiç düşünme bu yolda devam et sen...! kimseyi üzmeye hakkının olmadığını unutma...

umarım yanlış bişey söyleyip kalp kırmamışımdır sürçü lisan ettiysem affola

müjdemi isterim...

ben bu gün 321 kmh bastım!!!!!!!!!

:queen:

tam da 322'yi görecektimmmm-ki... yavaşlamak zorunda kaldım:(

allah gülen yüzlerimizi soldurmasın... amin

abi bu ne ya bütün site calkalanmış :cyclopsan ben derımkı omotora bınıyorsan sebebi vardır eğer iyisen biz kenan sofuoğlu gibi pistlerde daha cok türk görmek isteriz şakir kalaycı gibi motocroscu görmek isteriz ama pistlerde ama biz çok sevdiğimiz motoru ve motorcuların arkasından alkışta tutmak isteriz bravo helalolsun da deriz. Ama hiç hoşumuza gitmez gitmesede ALLAH rahmet eylesınde deriz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşım ilk basta konya ankara kara yolunda yaptım demişti şimdi otoban dio ilginç türkiyede inşaa baya hızlı işliyor 2 ay önce istanbula gittim ankaraya kadar otoban görmedim:silent:ayrıca konyalı arkadaşlar bilirler o yol üzerinde o hız resmen ölümle dans babam 35 yıllık şöför olmasına rağmen ve altında gayet güvenli araç olmasına rağmen o yol üzerinde 120yi geçemedi!!! daha doğrusu geçmedi. baban yavas adam diyebilirsin haklısın güvensiz yolda çok yavas. sadece otobanda yol boş olduğu sürece 160 180 gördüğümü hatırlar gibiyim:p

Orası seferberlik anında veya lazım geldiği anda uçaklar insin diye geniş ve düz yapılmış bir yol.... Ama öyle abartıldığı gibi otoban kalitesinde yol değil.... Zift üzerine asfalt dökülüp çiğnenmiş bir yol.... Defalarcaa geçtim... Mz ile 110 un üzerine çıkamadık... Sebep rüzgar çok ve zaten yolun kalitesi kötü.... Birde rüzgarın geldiği yön hiç bir zaman sabit değil.... :cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar