katkı maddesi mi.. geçmiş olsun yakında motorun rektefe ister.. yag yakmaya başlar kitler..
katkı maddeleri 444 ve benzeri dabılup mubor diyede var heralde motorsikletlere göre değildir.. motorun yağını kalınlaştırır ve motorun kendi ya karakter özelliğini boz sonuçları çok kötü zara hem motoruna hem cebine. araba gibi motorların yağ sekmanları daha küçüktür incedir tıkar 30 -40 TL ye alıp yararı var sanarsınız ama zarar verir.. en önemlisi motorunuzun yağını bozar şimdiden geçmiş olsun diyorum
MoTUL,mobil ve castrol bunların dışında katkı maddesi olsun dier yağlar olsun hikaye
işin diğer tarafı hız konusunda bişi demiycem video çekseydin bizde izlerdik:rendeer:
Havuzami attilar abicim seni yahu.
Yoksa mangali sonduruyoz ayana islattilarmi?![]()
320 km/h ile giderken kadrana pek bakma
YOLA BAK !!!
1000 cc her makine o sürati görür rahat ol sana özel bişe değil
konya-ankara yolu mu müsait +300 için![]()
Reytingler dusmeye basladi.
Ben programi kapatayim artik.:mrgreen:
Gerçi açan arkadas kapatsa iyi olacakti ama olsun.
Bir daha ki program da soparla 380 yaptim konusunu irdeleyecegiz arkadaslar.
Konugumuz, yine eski bir SS ustasi olacak.
Kim olur bilmiyorum, ama atlar nasilsa bir sazan.
Allahin sopari 380 yaparmi lenciler,
adam yapmis size ne ciler,
çok ayip, bir daha yapma deyiciler,
sen benle sikamazsincilar,
bu konu daha once açilmisticilar da bizlerle birlikte olacak.
Onumuzdeki programda gorusmek uzere derken,
basta teknik yayin ekibimiz olan moderatorlere,
patronumuz Erhan'a,
bu yogunlugu tasiyan veritabanimiza,
bikmadan usanmadan bize gulumseyen ve kafasini duvarlara vuran smileylerimize,
bana surekli çekirdek tasiyan sevgili esime,
ve viskiyi icat eden arkadasa çok tesekkur ediyor, bir daha ki programa kadar hoscakalin diyorum.
Hepinize kazasiz belasiz, mutlu surusler.:cat:
Simdi reklamlar.:cat:
ya ben eger bu hıza cıktıysam basıma ne gelecegınıde gayet ıyı bılıyordum neden bu kadar kotu elestırı yapıyorsunuz onuda anlamıs dıgılım sankı bı ben surat yapıyorum sız sankı hıc hız yapadınız hıc kadranı sona dayamadınız bana neler dıyosunuz kardesım bu scooter dıgılkı yavas yavas gıt hı yavas gıdılecek yerler var tabı yerı geldıgınde yavas yerı geldıgınde hızlı bu kadar kotu elestırı cok canımı sıktı bırdahada konuda acmam artıkale:
ya ben eger bu hıza cıktıysam basıma ne gelecegınıde gayet ıyı bılıyordum neden bu kadar kotu elestırı yapıyorsunuz onuda anlamıs dıgılım sankı bı ben surat yapıyorum sız sankı hıc hız yapadınız hıc kadranı sona dayamadınız bana neler dıyosunuz kardesım bu scooter dıgılkı yavas yavas gıt hı yavas gıdılecek yerler var tabı yerı geldıgınde yavas yerı geldıgınde hızlı bu kadar kotu elestırı cok canımı sıktı bırdahada konuda acmam artıkale: