zzr 1100 le 320 gördüm desem !!

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
inatla 3. kez tekrar yazıyorum bakalım kim farkına varacak

konu fake arkadaşlar boşa yorum yazmayın :)

şifre kelime: "zzr"

zzr türkiyede ne anlama gelir: süper sport , süper touring tarzı motorların anadoluda yarış motoru diye tabir edilir kawasaki ve zzr den başka model marka bilinmez genelde konular kültürel olarak şu şekilde gelişir
örnekler..
"bende 800lük kawasaki vardı"
"dayımda 700lük zzr1100 vardı"
"arkadaşın 900lük zzr ile gitmiştik"
"arkadaş gpzr500 ile 260 görmüş"

ya varya o sızın pıstlerdekı ölçdügün hızlar adam uzun yola cıkıpta dayamıyolar ne yazıkkı hayabusayla adam uzun yola cıkacak 278 yapacak bana bunumu soyluyorsun sen en az 340 gorur bılende konusuyor bılmeyende bu arada motorumun ozellıklerını yazayım 97 model 1100 cc motoruda modıfıyelıdır ayrıca o ankı yaktıgı yakıt katkılı yakıttı yag dıgıldı normal yakıtla 300 zor goruyor yasımda 25 cocuk dıgılım 14 yasından berı 4 sılındırlı motor kullanıyorum ben motorların ıcınde buyudum

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ya varya o sızın pıstlerdekı ölçdügün hızlar adam uzun yola cıkıpta dayamıyolar ne yazıkkı hayabusayla adam uzun yola cıkacak 278 yapacak bana bunumu soyluyorsun sen en az 340 gorur bılende konusuyor bılmeyende bu arada motorumun ozellıklerını yazayım 97 model 1100 cc ayrıca o ankı yaktıgı yakıt katkılı yakıttı yag dıgıldı normal yakıtla 300 zor goruyor yasımda 25 cocuk dıgılım 14 yasından berı 4 sılındırlı motor kullanıyorum ben motorların ıcınde buyudum

:cat::cat:
süpersin

video hiç olmazsa motorla birlikte bi foto koysaydın bari

boyyyyyy nerdesin boyyyyy..

mehmet bu aralar yok ...gelsede bi el atsa şu olaya ..

her zaman dedim ss ler benim tarzım olmadı hiç bu gidişlede olmayacak..

ama gp ve diğer yarışlarda kullanılan motorlarda son hızdan daha önemli olanın çabuk hızlanma olduğunu biliyorum .. discovery bi ara bu konu ile ilgili bi belgesel yapmıştı.. zaten mantıklı düşününcede bu tip yarışlarda son hız değilde hızlanmanın daha önemli olduğu açıktır.

bir çok video portalında ibrelerin 300+ lara dayandığını gördük tabiki bu ne kadar doğrudur. orası sorgulanabilir..

şimdi gelelim asıl konuya .başlığı açan arkadaş 320 gördüm demiş.. İlk sormamız gereken soru bir motorsever neden ss alır .. amacı şehiriçinde 40 km hız limitinde veya taş çatlasın otobanda 110 km max sürati yapabilmek olan birine ybr 125 yetecektir.. zaten yasal mevzuata göre ybr 125 üstü motorların satışı bile yasaklanmalıdır.:)

elbetteki bu motora binen gaz açacaktır. yoksa o motoru neden alsın ..

eğri oturalım doğru konuşalım .. 1 günlük sürüş esnasında acaba kaç kere kural ihlali yapıyoruz .. her kalkışınızda sinal verip kalkacağınızı gösteriyomusunuz ... :)

her şerit değiştiğinizde yine sinyal veriyomusunuz.:)

trafik tıkandığında emniyet şeridi yada en solda bulunan 70-100cmlik şeridi kullanmıyomusunuz :)

büyük iler dışında yaşayanlara soruyorum kask hep kafanızdamı...:)

motorlu taşıt trafiğine kapalı alanlara hiç motosikletle girmiyomusunuz.:)

kaldırıma hiç çıkmıyomusunuz ....

sorular arttırılabilir ...

ben bunların çoğunu yapıyorum .. ne yani yalanmı atim ..

içinizden biri eğer derseki ben yukarda saydıklarının tamamına her zaman her şartta uyuyorum .. zaten o motorcu değildir .. yada acemidir :)

trafik sıkışmış arabanın ardında bekleyecem mi .. yok kardeşim yardıra yardıra giderim ...

ha yaşım 40 oldu bir çok ss le şehirlerarası yol yaptım. gördüğüm max hız 180km/h oda ibre doğruysa tabi...

yemedi daha hızlanmak yalan değil.. nasıdurur bu motor diye düşündüm o hıza çıktığımda bile ... yanda otobanın korkulukları rende gibi geldi gözüme .. lastik patlasa motor savrulsa düşsem o bariyerler rende gibi her çarptığımda bir uzvumu alır .. kol bacak kafa ne varsa bırakırız .. kask korurmuş .. o hızda kask mask korumaz ..

İsteyen 320 de yapar 350 lide .. bizde buradan geride kalanlara sabır dileriz olur biter ..

:cat::cat::cat:

Arkadaşlar biraz dürüst olalım.. Trafikte her türlü haltı yiyip, bilgisayar başına oturduğumuzda dört dörtlük sürücü rollerinde ahkam kesmeyelim..

bi an hayalettim sonra vazgeçtim sakın o motordan düşeyim deme bak bendemiştim diyecek bir dünya arkadaşın oldu :mrgreen:

ya bu kadar abartılacak bısey yok bence her 4 sılındırlı motor 320 rahat gormustur bence

valla türkiye şartlarında bu gerçekten ölümle dans oluyor. bana göre çok gereksiz rakamlar bunlar tabiki herkesin kendi zevki kendi hayatı karışmak bize düşmez.. ama genede dikkatli ol dostum bu aralar gerçekten haber gazete okuyamaz olduk... kazasız sürüşler sana.

Merak ettim araştırdım. M1A1 Bazukası ile atılan bir merminin namlu çıkış hızı 80m/sn. imiş. bu hız saatte 288 km.ye tekabül eder. İlerde insanlar gerçek roketlerin üzerine ata biner gibi binip sürüş yapmaya kalkarsa "kardeşim zevk bu kimseyi ilgilendirmez" diyeceğiz herhalde. İyi sürüşler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:cat::cat::cat:

Arkadaşlar biraz dürüst olalım.. Trafikte her türlü haltı yiyip, bilgisayar başına oturduğumuzda dört dörtlük sürücü rollerinde ahkam kesmeyelim..

Kimse ahkam kesme peşinde değil...Kimse 4x4 lük sürücüyüm de demedi... Bunu söyleyen arkadaş konuyu açan arkadaş....O sürati herkes yapamaz...

Konu burda paylaşması... İyi bişey mi yaptı tartışması.... Motosiklet yarışması değil.... :cat::cat::cat:

Ayrıca bu yapılan trafikte yapılan her halta benemez... 1 kere yaparsın son yaptığın bile olabilir... Oysa trafiktekini hergün yapıyorsundur..:cat::cat:
Anlaşılabildim mi?.... :bounce:

sankı benı elestırenler sutten cıkmıs ak kaşık var bak bındıklerı motorun kadranının sonunu ne kadar zorlamıslardır gaz teli kopasıya kadar gel bın sende bakım 4 sılındırlıye ondan sonra 100 100 kenardan kenardan sakin sakin usul usul gıt bakalım ne kadar gıdebılırsen

ben bu hızı yaptıgımdada otoyol zaten bostu o kadar gerı zekalı dıgılım hemkı adamlar you tubede o kadar trafıgın ıcınde 350 goruyorlar

ben ılk defa 300 ustune cıkmıyorum cocuk dıgılız senelerdır yapıyorum suraya bı konu actık yerden yere vurdunuz

Son düzenleme:
sankı benı elestırenler sutten cıkmıs ak kaşık var bak bındıklerı motorun kadranının sonunu ne kadar zorlamıslardır gaz teli kopasıya kadar gel bın sende bakım 4 sılındırlıye ondan sonra 100 100 kenardan kenardan sakin sakin usul usul gıt bakalım ne kadar gıdebılırsen

itiraf ediyorum, bende geçengün denizli yolunda top speed yaptım,:bounce:

kanuni caracal ile 105 gördüm desem:queen:

:rendeer:

benim TEK eleştirdiğim nokta trfiğe açık alanda yapman bunu. başka birine zarar verme hakkına sahip değilsin. yoksa bence çok güzel hareketler bunlar, tebrik ederdim ama, olmaz, piste git, coş.:rendeer:

ek, pistte sana tezaurat yapmaya bile gelirim, otoyolda yuhalamaya!

Son düzenleme:
herkesin bi hayatı,yaşam tarzı vardır ve en önemlisi herkesin hayatı KENDİNE karışmamak lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar