zzr 1100 le 320 gördüm desem !!

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Havuzami attilar abicim seni yahu.:p

Yoksa mangali sonduruyoz ayana islattilarmi?:p

katkı maddesi mi.. geçmiş olsun yakında motorun rektefe ister.. yag yakmaya başlar kitler..
katkı maddeleri 444 ve benzeri dabılup mu:) bor diyede var heralde motorsikletlere göre değildir.. motorun yağını kalınlaştırır ve motorun kendi ya karakter özelliğini boz sonuçları çok kötü zara hem motoruna hem cebine. araba gibi motorların yağ sekmanları daha küçüktür incedir tıkar 30 -40 TL ye alıp yararı var sanarsınız ama zarar verir.. en önemlisi motorunuzun yağını bozar şimdiden geçmiş olsun diyorum
MoTUL,mobil ve castrol bunların dışında katkı maddesi olsun dier yağlar olsun hikaye
işin diğer tarafı hız konusunda bişi demiycem video çekseydin bizde izlerdik:rendeer:

batu bi adam gibi cvp sen vermişsin he

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Reytingler dusmeye basladi.
Ben programi kapatayim artik.:mrgreen:

Gerçi açan arkadas kapatsa iyi olacakti ama olsun.:)

Bir daha ki program da soparla 380 yaptim konusunu irdeleyecegiz arkadaslar.

Konugumuz, yine eski bir SS ustasi olacak.
Kim olur bilmiyorum, ama atlar nasilsa bir sazan.
:p

Allahin sopari 380 yaparmi lenciler,
adam yapmis size ne ciler,
çok ayip, bir daha yapma deyiciler,
sen benle sikamazsincilar,
bu konu daha once açilmisticilar da bizlerle birlikte olacak.:p

Onumuzdeki programda gorusmek uzere derken,
basta teknik yayin ekibimiz olan moderatorlere,
patronumuz Erhan'a,
bu yogunlugu tasiyan veritabanimiza,
bikmadan usanmadan bize gulumseyen ve kafasini duvarlara vuran smileylerimize,
bana surekli çekirdek tasiyan sevgili esime,
ve viskiyi icat eden arkadasa çok tesekkur ediyor, bir daha ki programa kadar hoscakalin diyorum.:p

Hepinize kazasiz belasiz, mutlu surusler.:cat:

Simdi reklamlar.:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
coq Abi tek kelimeyle süpersin.

Sırf sen varsın diye butun sayfaları okudum. Gulmekten gozume yaş geldi.:salut:
Allah seni başımızdan eksik etmesin ::queen:

iyi polemik olmus be
arkadas iyi bi tavsiyede bulunacağım derken :))

cok kücük bi fikirden benden arkdaşlar
bildiğiniz üzere ankara konya arasindakı o mukemmel yola savas ve benzeri acil durumlarda ucak inebiliyor yani hız yapılacak bi yok
e arkadasin basmasıda doğal

ZZR 1100 ile 380'in altında gitmek motora hararet yaptırabilir.Onun için en iyisi 400 Km ve üzeri bir süratle gitmek...Hatta işi garantiye almak adına 450'nin altına hiç düşürmemeli...

320 km/h ile giderken kadrana pek bakma

YOLA BAK !!!

1000 cc her makine o sürati görür rahat ol sana özel bişe değil

ben bu konu arasında çok tokat yemişim :salut::salut:
hayret halbuki arkadasın 320 yapması ile alakalı esprili bir yaklaşım göstermiştim:cherry::cherry:

herkez duayen oldugu için bana laf düşmez benim kadran da bozuk zaten motorda 10 yaşında TL1000S eski püskü bişe piste de çıkamam kimseye de laf yetiştiremem arkanızdan da yetişemem

kimse hız yapmasın ağzına biber sürerim haaa:pl::pl:::angry2::::angry2::::whip::

buda eskilerden ;

http://www.motosiklet.net/forum/mot...deo-yapalim-dedik-alman-otobanda-300-a-2.html

http://www.metacafe.com/watch/120030/going_300kmph/

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Reytingler dusmeye basladi.
Ben programi kapatayim artik.:mrgreen:

Gerçi açan arkadas kapatsa iyi olacakti ama olsun.:)

Bir daha ki program da soparla 380 yaptim konusunu irdeleyecegiz arkadaslar.

Konugumuz, yine eski bir SS ustasi olacak.
Kim olur bilmiyorum, ama atlar nasilsa bir sazan.
:p

Allahin sopari 380 yaparmi lenciler,
adam yapmis size ne ciler,
çok ayip, bir daha yapma deyiciler,
sen benle sikamazsincilar,
bu konu daha once açilmisticilar da bizlerle birlikte olacak.:p

Onumuzdeki programda gorusmek uzere derken,
basta teknik yayin ekibimiz olan moderatorlere,
patronumuz Erhan'a,
bu yogunlugu tasiyan veritabanimiza,
bikmadan usanmadan bize gulumseyen ve kafasini duvarlara vuran smileylerimize,
bana surekli çekirdek tasiyan sevgili esime,
ve viskiyi icat eden arkadasa çok tesekkur ediyor, bir daha ki programa kadar hoscakalin diyorum.:p

Hepinize kazasiz belasiz, mutlu surusler.:cat:

Simdi reklamlar.:cat:

Abi nerdesin ya :)

geçen akşam rüyamda gördüm depoya 1 damla performans arttırıcı koydum scooterim 320 yapıyordu inanılmaz performans sergiledi :p:queen:

ya ben eger bu hıza cıktıysam basıma ne gelecegınıde gayet ıyı bılıyordum neden bu kadar kotu elestırı yapıyorsunuz onuda anlamıs dıgılım sankı bı ben surat yapıyorum sız sankı hıc hız yapadınız hıc kadranı sona dayamadınız bana neler dıyosunuz kardesım bu scooter dıgılkı yavas yavas gıt hı yavas gıdılecek yerler var tabı yerı geldıgınde yavas yerı geldıgınde hızlı bu kadar kotu elestırı cok canımı sıktı bırdahada konuda acmam artık :pale:

ya ben eger bu hıza cıktıysam basıma ne gelecegınıde gayet ıyı bılıyordum neden bu kadar kotu elestırı yapıyorsunuz onuda anlamıs dıgılım sankı bı ben surat yapıyorum sız sankı hıc hız yapadınız hıc kadranı sona dayamadınız bana neler dıyosunuz kardesım bu scooter dıgılkı yavas yavas gıt hı yavas gıdılecek yerler var tabı yerı geldıgınde yavas yerı geldıgınde hızlı bu kadar kotu elestırı cok canımı sıktı bırdahada konuda acmam artık :pale:

İyide arkadaşım bizde senin başına bişi gelmemesi için fikrimizi belirttik. Herkesin eleştirisi bir olmuyor kimileri sert yazıyor kimileri alaylı ama önemli olan motor camiasından birilerini kaybetmemek... Gerçi konu motorların son hızlarına döndü ama :queen: Sen yavaş git arkadaşım ve daha uzun zaman bin motoruna, allah kaza bela gelmesin. Moralınıde bozma paylaşıma devammmm :cat:

kardes yorumun ıcın tsk ler ınsallah hepımız daha uzun sureler bınerız motorlarımıza motorcu olmak bence bı ozgurlur bır sanat tum motorcu arkadaslarımın cuma gunu mubarek olsun

COQ

Motosiklet Eğitmeni

Canim kardesim.
Sen bize bakma.
Aksam gulduk eglendik biraz.
Gerçekten buna ihtiyacimiz vardi.

Geçtigimiz hafta 5 olum haberi forum ahalisini çok sarsti.
Son bir kaç gundur kimsenin bisey yazasi yok.
Ben bile hiç tanimadigim halde bu kaybettigimiz arkadaslarin uzuntusunu tasiyorum.

Yani bu topic biraz kafamizi dagitmak için de firsat oldu.
Gunlerdir suregelen karamsarligi ve uzuntuyu dagitti.
Aslinda sana bunun için bir tesekkur borçluyuz.
Kalbini kirdiysak da ozur dilerim.:rendeer:

Ama bilki yapilan elestrilerin hepsi, senin bir dakika daha fazla ve saglikli yasaman içindir.
Umarim çikarman gereken dersleri çikarir, sen de gelecek nesillere aktarirsin.

Kendine iyi bak.:wiinkk:

ağır eleştirmişler ki bundan sonra uslu çocuk ol üzme kimseye diye:queen::queen:

"Benim için MT bitmiştir . Bi dahada davosa pardon MT'ye gelmem artık." cümlesine benzemiş :):p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herşeyin bir mekanik dayanımı ve ömrü vardır, motorun yeni olursa bile Tr şartları için uygunsuz hızlar bunlar.:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bir çok şey söylendi.... İşallah bişeylere değmiştir.... Faydalı olabilmişizdir...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar