Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Daha iyileri sizin olsun. Ben arasında GS'lerin olduğu ciddi bir kaç kalabalık grup içindeyim. Aküden yolda kalan 1 kişiyi duydum. Onda da Akü patladı. Motorun suçu mu bilmem. Arkadaş hayal dünyasında yaşıyor he diyip geçin. Benim akü sinyal veriyor 5. sene dolmak üzere. Şimdi 5 senelik akü sinyal verdiği halde değiştirmezsem benim suçum mu? Motorun suçu mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Koruma demirini bulamadığın motoru neden alırsın mesela? KTM'de yan sanayi koruma demiri takarsan motorun garantiden çıktığını biliyor musun? Hadi adamlar batacak gibi oldu. Mali sıkıntıdalar. Yedek parça beklemesini falan yazmıyorum bile bak daha. Tiger'da alabilirsin tabii ki. Bir dünya seçenek var. Ama 1200 almam ben mesela. 900'ünü alırım. 900'ü bence sınıfında lider. Gidip başka bir motosiklet aramam bile mid size Adventure alacak olsam. Çok ısınması dışında bir sorun tespit etmemiştim ben. Üstelik pürüzsüz çalışıyor. Isınma ile alakalı aynı şeyi K1600 GTL içinde söylüyorum ben. K1600GTL 75cm sele boyu ile sığamadığım bir motosiklet. Sağ bacağımda oldukça fazla yanmıştı kullanırken. Bu yazdığım şeyi eski mesajlarımda arat illaki bulursun. Ben marka fanatizmi mi yapmış oldum? İyiye iyi, kötüye kötü demek ne zamandan beri yanlış oldu? Erdost ya da kendinle karıştırma.

Edit: Tiger'lar rüzgarı GS kadar kesemiyor. Konforsuz o konuda. Bizim Sedat Karayılanoğlu abimiz var İzmirde tanımayan çok azdır herhalde. Yıllardır Triumph kullanır. Ben bi ara niyetlendiğimde kendisi söylemişti rüzgarı kesmez üstelik sen hızlı satıyorsun o konuda üzer diye.

Ducatide bozulan bir parça değilmiş. Motoratel ilk defa bozulduğunu gördük demiş. Umarım çabuk gelir.

act,

150.000 tl maas alan bir beyaz yakasın diyelim.

yılda 14 -18 bin km yol yapıyosun.
Evin var, kirada değilsin ama ailen var.

sorumluluklar var, ama motor hobinden de vazgecmiyosun.

ne alırdın ? veya bu senaryodaki kişiye ne önerirsin.

not: ornekteki kişi ben değilim. hem evli değilim, hem maas cok daha yuksek.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
act,

150.000 tl maas alan bir beyaz yakasın diyelim.

yılda 14 -18 bin km yol yapıyosun.
Evin var, kirada değilsin ama ailen var.

sorumluluklar var, ama motor hobinden de vazgecmiyosun.

ne alırdın ? veya bu senaryodaki kişiye ne önerirsin.
Tabii ki zontes
asdasfasd herif yalan makinesi çıktı şu an çok eğleniyorum :D

Dayyar yazmış mesajı sonra editlemiş. Bilsem mesajın tamamını alıntılardım.

Sen de bende kaostan beslenen insanlarız. Hiç kaçırır mısın sen ya? Yeme beni.

vallahi gormedim, basım agrıyodı uyuya kalmışım..malum yarım gun bugun.

offf okutturacaksın bana

evet, mesajlara goz gezdırdım hızlıca.
erdost un yalan soylediğine dair tek bir emare yok.

aksi kanıtlanmadıkca erdost un beyanını doğru kabul etmeliz.

gs ler aku sorunuyla yolda kalıyor.
sen bile tanık olmusun aku patlatmış arkadasın :)

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bir önceki sayfada son mesajlara bak. Dayyar yazdı, editledi. Meğer bizim sorunsuz zontes o kadar sorunluymuş ki, bir dünya şey yazdı sonra sildi. At üstünde doğup zontes üstünde devam eden Erdost'u (Profilinde öyle yazıyor) tanıdığı çıkarımını yapabileceğimiz Dayyar'ın mesajını alıntılamış bulundum. Mesajın bi kısmı orada duruyor işte.

Eğer Dayyar'ın kendisi için sorun olacaksa direk yazdığım tüm mesajları silerim editlerim bu arada. Kaos'tan besleniyoruz diye saygısızlık yapacak halimiz yok.

Bir önceki sayfada son mesajlara bak. Dayyar yazdı, editledi. Meğer bizim sorunsuz zontes o kadar sorunluymuş ki, bir dünya şey yazdı sonra sildi. At üstünde doğup zontes üstünde devam eden Erdost'u (Profilinde öyle yazıyor) tanıdığı çıkarımını yapabileceğimiz Dayyar'ın mesajını alıntılamış bulundum. Mesajın bi kısmı orada duruyor işte.

Eğer Dayyar'ın kendisi için sorun olacaksa direk yazdığım tüm mesajları silerim editlerim bu arada. Kaos'tan besleniyoruz diye saygısızlık yapacak halimiz yok.
Evet tanıyorum, ondan dolayı kırıcı olmamak adına sildim ve daha kısa bir mesaj yazdım. Bence Çin motorları konusunda fazla duygusal davranıyor Erdost kardeşim. Haklı olduğu noktalar mevcuttur ama yorumlarda denildiği gibi; hiç bir BMW yada Honda kullanıcısı bu kadar övmemiştir bir motoru.
Bu arada böbrek taşı düşürmek isterseniz zontes 350 t alabilirsiniz, inanılmaz bir titreşimi var. Mekanik olarak Erdost u hiç yolda bırakmadı doğru, ama parça , elektronik, servis cidden sıkıntılı bence

Bu arada Erdost kardeşimin size bahsetmediği teknik olmayan bir sıkıntı daha var marka ile ilgili, anlatmamı ister misiniz ?

Son düzenleme:
Evet tanıyorum, ondan dolayı kırıcı olmamak adına sildim ve daha kısa bir mesaj yazdım. Bence Çin motorları konusunda fazla duygusal davranıyor Erdost kardeşim. Haklı olduğu noktalar mevcuttur ama yorumlarda denildiği gibi; hiç bir BMW yada Honda kullanıcısı bu kadar övmemiştir bir motoru.
Bu arada böbrek taşı düşürmek isterseniz zontes 350 t alabilirsiniz, inanılmaz bir titreşimi var. Mekanik olarak Erdost u hiç yolda bırakmadı doğru, ama parça , elektronik, servis cidden sıkıntılı bence

evet, o konuda ben de kendisine tavsiyede bulundum zaten.

"zontes gercekleri" "yeni çağın baslangıcı" gibi baslıklarla zontes ovmek ters teper.

neyse, "erdost zontes bayi" olarak google da bile aramıştım, ama meğer arkadasımız zontes e gonul vermiş biriymiş.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Bu arada Erdost kardeşimin size bahsetmediği teknik olmayan bir sıkıntı daha var marka ile ilgili, anlatmamı ister misiniz ?
İşaretlediğim kısım konusunda çok emin değilim.

Başka sıkıntı varsa duymak isterim ben, şaka bir yana kaos maos değil, neden alınmaz kısmında altını doldururuz. Marka hakkında tek bilgi kaynağımız erdost, o da motor değil de firmanın hissesini almış gibi davranıyor.

Motosikleti
Forza 250
Tabii ki zontes
asdasfasd herif yalan makinesi çıktı şu an çok eğleniyorum :D

Dayyar yazmış mesajı sonra editlemiş. Bilsem mesajın tamamını alıntılardım.
Hem evli değilim hem maaş daha yüksek deyince ben notu verdim (klasik kız düşürme taktiği) gözümde yeri netleşti. Ama senin kadar açık sözlü olamazdım açıkçası.

Hem evli değilim hem maaş daha yüksek deyince ben notu verdim (klasik kız düşürme taktiği) gözümde yeri netleşti. Ama senin kadar açık sözlü olamazdım açıkçası.

onu bana soylemedi..

forumda da herkes derecendirme kuruluşu olmuş haaa. burda notları iki kişi verir.

biri benim.

Zontesin yanında verilen iki tane bileklik var, ve anahtarindaki pil 3 4 ayda bitiyor ondan bahsediyor, saat pili, bu yolda birakacak bir sorun değil, veya motorun sorunu değil, motorda anahtarın iletişim kurduğu yer var oraya yaklastirdiginizda pili olmasa dahi sistem açılıyor.

2.cisi 4 tane sis farı taktım ancak giderken değilde rolantide 4 sis farı açıkken şarj uyarısı verdiği için 2 tanesinin fişini çıkardım.

3. Hiçbir zaman aküm tirtlamadi, ve akümun pili sisler yüzünden falan bitmedi.

4. Motoru uzun bir süre kullanmadigimda kışın bitmişti ve bunu yazdım zaten yukarıda ve şarj ettiğimi 😁

6. Olayları biraz karıştırdı büyük ihtimal.

7. Ve yakın zamanda bazı tokat mevzulari oldu şimdi ben açıklamak istemiyorum 😂😂

8. Dayyar ağ biii oldu mu simdi bu 😂😂

Bak bana inanmiyorlar bizzat GS e akü takviyesi yapan kişi olarak bence açıklamalısın bunları

Dayyar benim çok yakın can arkadasimdir, dediklerinin bir kısmı doğru olabilir, ancak yukarıda bir arkadaşın yalan söylediğime dair ithamı çok yanlış, yalan makinasi falan olduğum helikopterle kendini aldırması kadar anlamsız ve altı boş (Köksal baba Gifi gelmeli buraya)

Fark ettiyseniz, söylediklerimle ilgili fiziksel kanıt peşine düşüp en yakın GS ciyi fren testine bekledigimi söylemiştim.Cunku salladigimi iddia eden birileri vardi, ama arkası gelmedi konu direk yön değiştirdi.

Herkesle tartisabilirim ama lütfen tanımadığınız insanlarla ilgili kişisel saçma ithamlarda bulunmayalim, hepimiz Demir ata aşığız, hepimiz de oturup güzelce tokat sohbeti edip motorlarimizin güzel tarafını ovebiliriz.Sadece GS i olanlara özgü birşey değil motorunu övmek 🤪

Son düzenleme:
Zontesin yanında verilen iki tane bileklik var, ve anahtarindaki pil 3 4 ayda bitiyor ondan bahsediyor, saat pili, bu yolda birakacak bir sorun değil, veya motorun sorunu değil, motorda anahtarın iletişim kurduğu yer var oraya yaklastirdiginizda pili olmasa dahi sistem açılıyor.

2.cisi 4 tane sis farı taktım ancak giderken değilde rolantide 4 sis farı açıkken şarj uyarısı verdiği için 2 tanesinin fişini çıkardım.

4. Motoru uzun bir süre kullanmadigimda kışın bitmişti ve bunu yazdım zaten yukarıda ve şarj ettiğimi 😁

vayyyy cool bir cevap..

zerre sinirlenme belirtisi yok... gulumseyerek ithamları cevapladın.

ben beğendim bu duruşu.

onu bunu bilmem.

happy in daha once zontes baslığı olmus.
burda da happy - dayyar - erdost uclusu sayesinde zontes beynimize işlendi.

artık markayı hepimiz tanıyoruz. ne yapılmak isteniyor anladınız mı ?

erdost un gayet relax tavırlarıı falan....

vay bee...

Son düzenleme:
Motosikleti
K 1600 GTL
vayyyy cool bir cevap..

zerre sinirlenme belirtisi yok... gulumseyerek ithamları cevapladın.

ben beğendim bu duruşu.

onu bunu bilmem.

happy in daha once zontes baslığı olmus.
burda da happy - dayyar - erdost uclusu sayesinde zontes beynimize işlendi.

artık markayı hepimiz tanıyoruz. ne yapılmak isteniyor anladınız mı ?

erdost un gayet relax tavırlarıı falan....

vay bee...
Zontes sahibi olmanın verdiği rahatlık ve güven olsa gerek... Allah var bende takdir ettim duruşunu.....

onu bana soylemedi..

forumda da herkes derecendirme kuruluşu olmuş haaa. burda notları iki kişi verir.

biri benim.
Diğeri kim??

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

7. Ve yakın zamanda bazı tokat mevzulari oldu şimdi ben açıklamak istemiyorum 😂😂

8. Dayyar ağ biii oldu mu simdi bu 😂😂

Bak bana inanmiyorlar bizzat GS e akü takviyesi yapan kişi olarak bence açıklamalısın bunları

Dayyar benim çok yakın can arkadasimdir, dediklerinin bir kısmı doğru olabilir, ancak yukarıda bir arkadaşın yalan söylediğime dair ithamı çok yanlış, yalan makinasi falan olduğum helikopterle kendini aldırması kadar anlamsız ve altı boş (Köksal baba Gifi gelmeli buraya)

Fark ettiyseniz, söylediklerimle ilgili fiziksel kanıt peşine düşüp en yakın GS ciyi fren testine bekledigimi söylemiştim.Cunku salladigimi iddia eden birileri vardi, ama arkası gelmedi konu direk yön değiştirdi.

Herkesle tartisabilirim ama lütfen tanımadığınız insanlarla ilgili kişisel saçma ithamlarda bulunmayalim, hepimiz Demir ata aşığız, hepimiz de oturup güzelce tokat sohbeti edip motorlarimizin güzel tarafını ovebiliriz.Sadece GS i olanlara özgü birşey değil motorunu övmek 🤪
Ben kendimi anlatsam insanlar bu kadar olmaz diyip inanmayacaktır. 300 binlik zontese tapmam ben. Yorma kafanı erdost. Hayal dünyanda yaşa

Bi de şu bulamadığın yağ filtresi, aliexpressten yanlış gelen parçalardan falan bahsetmek ister misn?

İşaretlediğim kısım konusunda çok emin değilim.

Başka sıkıntı varsa duymak isterim ben, şaka bir yana kaos maos değil, neden alınmaz kısmında altını doldururuz. Marka hakkında tek bilgi kaynağımız erdost, o da motor değil de firmanın hissesini almış gibi davranıyor.
Şöyle, anahtar pili bitiyorum dedi ve bitti, mesela Triumph ta bitti sinyali verdikten sonra 3 ay daha kullandım ben.
Bir kaç gs e takviye taptım Triumph la benden daha yeni daha az km li olmasına rağmen
Bence en önemli sorun ; Erdost tun yaklaşık 3 sene önce aldığı fiyattan 45 bin tl daha ucuza 12 taksitle vermeleri şu an da, hiç güven vermiyor bu durum. Piyasada tutunmaya çalışan bir marka ilk girdiğinde bunu yapar normalde şu an ise çıkmaya çalışıyor bence bu hareketle.
3 sene önce tekrar Türkiye ye geldiğinde 2 ay işinde 2 distribütör değiştirmişti

Motosikleti
Mondial Grumble
@Erdost senin hatırna ilerde GS almak yerine zontes alacağım öyle zik zok zikindirik BMW markasına para vermem zontes varken, sonuçta zontes ile GS'i yan yana koysak Zontes GS'in tanrısı olur. GS zontesin ayakkabılarını taşır anca. Bir de birileri varmış @Muzaffer Topal diye bilmiyorum, Afrika Felan demiş de Afrika gel de motor gör. Zontesin bu segmentte rakibi yok. Parçası da bol zaten. Daha ne olsun. Moktan GS almak yerine aynı paraya gider Zontes alırım üstüne yıl boyunca her gün dürüm yerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar