- Motosikleti
- Ns200 15"
Yoo... Direk konu sahibine ithafen yazdım..oooooo @yaşlıveacemi ye laf soktu
Gazı konforlu olan GS'mi olur aksine gazı rain modda bile hart diye alır. Alt devirlerde milimetrik hassasiyetten fazlasını ister. Hele u dönüşler firketelerde falan zart diye öne atlatır. Dynamic pro'da gaz tepkisi road olarak ayarlı bende. Lineer throttle shape olsun diye. Yeni GS'in (1300'ler) rüzgardan koruması eskisine göre çok daha iyi. Bunlar GS'i kullanmış bilen insanın sözleri değil.Kesinlikle Triumph alırım, 3 silindirin hizlanirken verdiği tat bambaşka, elektronik amortisörler harika çalışıyor, ön fren harika, motor ustundekini atmaya çalışıyor, dedikleri rüzgar mevzusu doğru, Triumph daha çok rüzgar alıyor ancak eski GS ler rüzgar konusunda daha iyiydi yeniler küçülmesiyle birlikte eskisi kadar rüzgardan binicisini korumuyor, bunun aerodinamik kazançla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Gs in en harika yönü gaz konforu, ve yavaş hızlarda verdiği güven.Bir kere GS in bu geç tepki vermesinden dolayı hızlı virajda solda ki bankete girecektim, geç tepki veriyor.Seven sevsin arkadaşlar, ben sevmiyorum alamadığım için değil sevmediğim için.Bir de GS in Boxer motorları gerçekten mekanık anlamda başarılıdır, ve verimlidir, bakımları kolaydır, genel anlamda GS lerin bakımları kolaydır.Ama ne olursa olsun arıza konusunda güven veren bir motor değil, ve bunu yaşayan çok kullanıcı var.
Ama benim bindigim motor bal porsugu gibi olmalı, aslan bal porsuguna bakıp küçük görür dadanır ama porsugun içinden bir canavar çıktığını görüp bırakıp uzaklaşır veya yakasını kurtardigina sevinir
Zontesi motosiklet dünyasının Bal Porsugu ilan ediyorum![]()
Tekel , kırmızı , Tuborgmahallede sizi kim uçuruyo merak ettim.
Geçen turda 1300 adv kullanan arkadaşım aynı cümleyi kurdu.( abi rüzgar olayını tamamen bitirmiş bmw dedi.) Erdost ve mahalle arkadaşları kendi aralarında motor önden inceldiyse çok rüzgar alır diye düşünüp konuştular demekki....Gazı konforlu olan GS'mi olur aksine gazı rain modda bile hart diye alır. Alt devirlerde milimetrik hassasiyetten fazlasını ister. Hele u dönüşler firketelerde falan zart diye öne atlatır. Dynamic pro'da gaz tepkisi road olarak ayarlı bende. Lineer throttle shape olsun diye. Yeni GS'in (1300'ler) rüzgardan koruması eskisine göre çok daha iyi. Bunlar GS'i kullanmış bilen insanın sözleri değil.
Ah ber erdost. Laf edince kızıyosun bi de. Beni helikopter alırda ( o sözüde ciddi söylememiştim, ama yapamayacağım şeyde değil) seni sizin mahallede sizi kim uçuruyo merak ettim.
Gazı konforlu olan GS'mi olur aksine gazı rain modda bile hart diye alır.
Aksine sevmediğim bir özellik, adam bunu gazı çok yumuşak bariyere giriyordum diye anlatıyorbu hoşunuza giden bir özellik mi ?
800 adv ve gs1250 test ettiğimde şaşırdım, neden boyle diye.
fakat 1250 yine bi derece de 800 un tepkisi daha da sert gelmişti.
ahhh africam yaa, gaz kolu ipeksi yumusaklığı bambaşka.
Amcam Almanyaya gittiğinde, binen birini gören biriyle konuşmuş. Ordan biliyorum.Şurada gelip Kamyoncu dese şu kötü bu iyi diye, inanırımda. Koltuğuna oturmamış adamda bir zahmet saçma sapan şeyler okutmasın buraya.
Burada bana harley kötülüyordu millet. Hatta direk sampsonte söylemişti bir keresinde, bırakta binen bizler gömelim gömeceksek demiştim. 5 Metreden fazla yaklaştın mı mesela?
Hımmm. Senin için söylememişse, o zaman onun için yanılmışım, ama senin hakkında yine de haklıyım.onu bana soylemedi..
İyi de konu sahibi benim ve sakın zontes almayın diye açtım konuyu. Zontese link göndersem, beni s... için kiralık katil tutarlar.Yoo... Direk konu sahibine ithafen yazdım..
Abi adam demedi zaten ben diyorum. Adam bir tutmuyor ben bir tutuyorum işte.ya adam gs yerine zontes alınır mı dedi ? neden abartıyorsunuz ?
300.000 tl ye satılan zontes ile 1.7 milyon a satılan gs i adam bir tutmuş gibi davranmayın.
GS 1250 için söylemiştim, henüz 1300 kullanma fırsatım olmadı.Gazı konforlu olan GS'mi olur aksine gazı rain modda bile hart diye alır. Alt devirlerde milimetrik hassasiyetten fazlasını ister. Hele u dönüşler firketelerde falan zart diye öne atlatır. Dynamic pro'da gaz tepkisi road olarak ayarlı bende. Lineer throttle shape olsun diye. Yeni GS'in (1300'ler) rüzgardan koruması eskisine göre çok daha iyi. Bunlar GS'i kullanmış bilen insanın sözleri değil.
Ah ber erdost. Laf edince kızıyosun bi de. Beni helikopter alırda ( o sözüde ciddi söylememiştim, ama yapamayacağım şeyde değil) seni sizin mahallede sizi kim uçuruyo merak ettim.
1. 2023e kadar küçülen gs yok. Büyüyor aksine. Yenisi küçüldü rüzgardan korumuyor diyorsun.GS 1250 için söylemiştim, henüz 1300 kullanma fırsatım olmadı.
Dayyar ağ bii kaç sefer anlattım sanaŞöyle, anahtar pili bitiyorum dedi ve bitti, mesela Triumph ta bitti sinyali verdikten sonra 3 ay daha kullandım ben.
Bir kaç gs e takviye taptım Triumph la benden daha yeni daha az km li olmasına rağmen
Bence en önemli sorun ; Erdost tun yaklaşık 3 sene önce aldığı fiyattan 45 bin tl daha ucuza 12 taksitle vermeleri şu an da, hiç güven vermiyor bu durum. Piyasada tutunmaya çalışan bir marka ilk girdiğinde bunu yapar normalde şu an ise çıkmaya çalışıyor bence bu hareketle.
3 sene önce tekrar Türkiye ye geldiğinde 2 ay işinde 2 distribütör değiştirmişti
Dayyar ağ bii kaç sefer anlattım sanaAnahtarın pili bitse de bir problem yok, Bluetooth bölgesine yaklastiriyorsun açılıyor motor.Anahtarsiz iletişim kuran bütün motorlarda bu sistem var zaten.
Ama pilinin erken bitmesi bir tasarım hatası, onu sonraki versiyonlarda duzeltmisler, scooterin bilekliği daha büyük bir pille geliyor.
Ben motoru aldığımda tam stoklama zamanının son dönemiydi, ondan dolayı çok saçma fiyatlar vardı, bu Honda Yamaha da da bir süre devam etti.
Ancak ben 237000 TL ye almıştım, dolar bazında baktığımızda bayağı atlandigimizi görüyorum burası doğru.
İlk getiren distribütörler "enduromarket ve motoruma" aslında bu motora yakisan işler yapmıştı, servis kalitesi daha iyiydi, daha az satış ancak daha iyi hizmet vardı.
Sonrasında Zontes çok yüksek satış adetlerin de garanti istemiş, bundan dolayı Rks almış distribütörlüğünü ve stokları bitirmek için güzel kampanyalar yapıyorlar.
Benim çok da umrumda değil açıkçası, zaten ticari düşünmediğim için yüksek para verip yüksek CC bir motor almadım, şimdilik işimi görüyor, dün marşa bastım, kartaldan kucukkuyuya ortalama 120 130 ile 1 sefer yakıt için durarak geldim.
Şimdilik zontesin 700 CC 3 silindirli Adv sini bekliyorum 2026 da almak için, o gelmezse bakacağız tokata hazırlan sen ama
Vespa Zontes zede oldu tarumar oldu, sıra bakalım kimde![]()
Vespa Zontes zede oldu tarumar oldu, sıra bakalım kimde![]()
Dur şuna gaz vermeerdost laf değil iş yapıyorrrrrr, icra ediyor...
helal..
Abs filan da var![]()
Biz de buralardayız, Fren Testine çıkacak bir GS Ci arıyordum
Birkaç saat sonra İstanbul'a geri döneceğim
İstanbul'da mutlaka kahve içmeye bekliyorum![]()
![]()
Biz de buralardayız, Fren Testine çıkacak bir GS Ci arıyordum
Birkaç saat sonra İstanbul'a geri döneceğim
İstanbul'da mutlaka kahve içmeye bekliyorum![]()
Dünya sana güzel valla...erdost nerdesin,
ben geldim seni goremiyorum..
![]()
50 kmh ile fren testi yapacağız...erkek ol erkekkkkk dfshgms
Doğru diyorsun...İyi de konu sahibi benim ve sakın zontes almayın diye açtım konuyu. Zontese link göndersem, beni s... için kiralık katil tutarlar.