@Erdost senin hatırna ilerde GS almak yerine zontes alacağım öyle zik zok zikindirik BMW markasına para vermem zontes varken, sonuçta zontes ile GS'i yan yana koysak Zontes GS'in tanrısı olur. GS zontesin ayakkabılarını taşır anca. Bir de birileri varmış @Muzaffer Topal diye bilmiyorum, Afrika Felan demiş de Afrika gel de motor gör. Zontesin bu segmentte rakibi yok. Parçası da bol zaten. Daha ne olsun. Moktan GS almak yerine aynı paraya gider Zontes alırım üstüne yıl boyunca her gün dürüm yerim.
Bu duruma tıpta stockholm sendromu deniliyor....Bence en önemli sorun ; Erdost tun yaklaşık 3 sene önce aldığı fiyattan 45 bin tl daha ucuza 12 taksitle vermeleri şu an da
Bilimsel terimlerle konuştuğumuzda ahalinin ekseriyeti anlayamayabiliyor lakin "el ski görmeyen kendininkini balta sapı sanırmış" dersek sanırım daha iyi anlaşılacaktır.Bu duruma tıpta stockholm sendromu deniliyor....
Yalniz bu arkadas iddoasina gore el gsini de babasinin gsini de gormus, buna ragmen zontesi balta sapi saniyorBilimsel terimlerle konuştuğumuzda ahalinin ekseriyeti anlayamayabiliyor lakin "el ski görmeyen kendininkini balta sapı sanırmış" dersek sanırım daha iyi anlaşılacaktır.
Aslında stokholm sendromu kişinin kendisine zarar veren ( tecavüz vs ) birisine aşık olması olarak tanımlanır...3 sene önce aldığı fiyattan 45 bin ucuza 12 taksit satılması ticari tecavüz olarak düşünülebilir....Bilimsel terimlerle konuştuğumuzda ahalinin ekseriyeti anlayamayabiliyor lakin "el ski görmeyen kendininkini balta sapı sanırmış" dersek sanırım daha iyi anlaşılacaktır.
Ben hep "altındaki motor neyse en iyisi odur" minvalinde düşündüm. Erdost'un samimi olduğuna inanmak istiyor ve motorunu ne kadar çok sevdiği, onunla mutlu olduğuna inanıyorum. Ancak daha üst segment, farklı motorlara mok atması olmadı.Aslında stokholm sendromu kişinin kendisine zarar veren ( tecavüz vs ) birisine aşık olması olarak tanımlanır...3 sene önce aldığı fiyattan 45 bin ucuza 12 taksit satılması ticari tecavüz olarak düşünülebilir....
Kesinlikle Triumph alırım, 3 silindirin hizlanirken verdiği tat bambaşka, elektronik amortisörler harika çalışıyor, ön fren harika, motor ustundekini atmaya çalışıyor, dedikleri rüzgar mevzusu doğru, Triumph daha çok rüzgar alıyor ancak eski GS ler rüzgar konusunda daha iyiydi yeniler küçülmesiyle birlikte eskisi kadar rüzgardan binicisini korumuyor, bunun aerodinamik kazançla ilgili olduğunu düşünüyorum.ya adam gs yerine zontes alınır mı dedi ? neden abartıyorsunuz ?
tiger1200 alırım gs yerine dediğini gordum. ok, tercihtir bu. bişey denemez.
300.000 tl ye satılan zontes ile 1.7 milyon a satılan gs i adam bir tutmuş gibi davranmayın.
haaaaaa fren için meydan okudu gs e., evet..
ama ne oldu ? çil yavrusu gibi dağıldı gs ciler :d
Ben samimi olduğuna inanıyorum tarzıda gayet naif insanın motorunu sevmesi onunla mutlu olması güzel. Ama dediğine gibi bu sevgi bizi gerçeklikten kopartmamalı...Ben hep "altındaki motor neyse en iyisi odur" minvalinde düşündüm. Erdost'un samimi olduğuna inanmak istiyor ve motorunu ne kadar çok sevdiği, onunla mutlu olduğuna inanıyorum. Ancak daha üst segment, farklı motorlara mok atması olmadı.
Hafiften de bir madde bağımlılığı var ama sanki sankiBen samimi olduğuna inanıyorum tarzıda gayet naif insanın motorunu sevmesi onunla mutlu olması güzel. Ama dediğine gibi bu sevgi bizi gerçeklikten kopartmamalı...![]()
Evet yağ soğutucu hortumunu bende duydum birisi bana ulaşmıştı bir ara, bir seride yağ hortumlarında problem olmuş ben yaşamadım, yada ilk gelen serilerde bu sorunu yaşayan duymadım.Aku de piyasada çok bulunabilecek bir akü değil, çok küçük ve yüksek kapasiteli olduğu için bu da doğru.Bunlari 350T2 konusunda yazdım diye hatırlıyorum.Parca konusunda sıkıntı var, ve servisler rezalet, bunu herkese söylüyorum.Konuyu başından beri takip ediyorum sanki çekirdek çıtlayarak izleyen birisi olarak ve buradaki abilerimin yanında fındık fıstık bile sayılmayacak kadar tecrübem vardır ama bence Erdost abimin sorunu bu motoru kendi klasmanında kıyaslamaması. Zontes'in Yurt dışında diğer Çinlilere kıyasla iyi olduğunu araştırarak öğrenmiştim misal olarak ülkemizdeki Voge de öyle ama şahsi fikrimce bu demek değildir ki bu makineler diğer kendini kanıtlamış makinelerle kıyaslansın. Bugün Zontes bozulsa yarın kim bakacak? Ülkemizdeki ustalar daha aptal motorlara bile bakamıyorken bu kadar teknolojik motoru nasıl çözecek? Bütçem gereği bu tarz motorlardan hoşlanmaya başladığım için ben de bu motora bakmıştım ama bunun yanında daha ucuza misal olarak Voge 300DS var ve bundan daha az sıkıntılı onu tercih ettim. Parça olarak sorunum da yok bulması kolay mı tabii ki de değil ama bulunabiliyor mu bulunabiliyor. Erdost abimin bahsetmediği bir kaç konu daha var Zontes 350 T2 modeli kronik olarak yağ hortumu sorunlu bildiğiniz patlıyor ve duyduguma göre yurt dışında bu yüzden çağırılan modeller de olmuş ki ülkemizde iki kişi de bu sorundan müzdarip. Sayı olarak az gelebilir ama 350 T2 kaç tane satmış olabilir ki? Diğer araştırarak öğrendiğim konu ise Akü. Yurt dışında bu modelin aküsünü de bulmanın zor olduğu paylaşılmış.
Kesinlikle Triumph alırım, 3 silindirin hizlanirken verdiği tat bambaşka, elektronik amortisörler harika çalışıyor, ön fren harika, motor ustundekini atmaya çalışıyor, dedikleri rüzgar mevzusu doğru, Triumph daha çok rüzgar alıyor ancak eski GS ler rüzgar konusunda daha iyiydi yeniler küçülmesiyle birlikte eskisi kadar rüzgardan binicisini korumuyor, bunun aerodinamik kazançla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Gs in en harika yönü gaz konforu, ve yavaş hızlarda verdiği güven.Bir kere GS in bu geç tepki vermesinden dolayı hızlı virajda solda ki bankete girecektim, geç tepki veriyor.Seven sevsin arkadaşlar, ben sevmiyorum alamadığım için değil sevmediğim için.Bir de GS in Boxer motorları gerçekten mekanık anlamda başarılıdır, ve verimlidir, bakımları kolaydır, genel anlamda GS lerin bakımları kolaydır.Ama ne olursa olsun arıza konusunda güven veren bir motor değil, ve bunu yaşayan çok kullanıcı var.
Ama benim bindigim motor bal porsugu gibi olmalı, aslan bal porsuguna bakıp küçük görür dadanır ama porsugun içinden bir canavar çıktığını görüp bırakıp uzaklaşır veya yakasını kurtardigina sevinir
Zontesi motosiklet dünyasının Bal Porsugu ilan ediyorum![]()
Aslında yeni 1200 lerde ağırlık merkezini düşürmüşler galiba ben kullanırken sıkıntı yaşamadım. Motorun bir ekranı geç açılıyordu ( özellikle soğuk havalarda ) birde düşük hızda debriyaj çekmezsen tak diye stop edebiliyor gidon kırıksa motoru yatırabilirsin gerçi bu sorunu yeni seride halletmişler galiba. Son olarak da ayaklardan rüzgar alıyordu kışın binmezsen oda çok önemli bir sorun değil. Bu piyasa şartlarında gerçekten güzel motor 150 beygir konforlu deli gibi gidiyor ben çok severek kullandım....iki eleştirim var.
birincisi korlas. hiç bana ona mahkum değiliz worldoftriumph falan deme..
ikinci konu;, ya niki de dedi. ağırlık merkezi acayip yukarda. fena ısınıyor.
tiger 800 de boyleydi. africa gibi stabil asla değil.
haa biri 1.7 milyon, diğerinini 1.1 milyona alır 600.000 cepte kalır dersin ok derim.
yaa biri diğerinin 10 katı satıyor almanya da italya da.. tiger ilk 50 de yok 50 deeeee
gs birinci.acık fark atıyor.
yaa bi de su zontes i bu tür motorların arasına yazma, zontese zarar veriyosun
bal borsuğumuşş... ya bal porsuğu dediğin hayvanı engerek sokuyor, 15 dk vurup kafayı uyuyor (bayılıyor) sonra ayılıp yoluna devam ediyor.
zontes neree bal porsuğu nere.![]()
oooooo @yaşlıveacemi ye laf soktuZontes bile şaşırdı duruma...
15 sayfa GS le yarıştırıldı , hatta üstün olduğu bile söylendi...
Gel gör ki zontesin bundan haberi var mı ?..
Günlerdir yaptığın çin seviciliğin boşa gitmesin bari...
Linki göndermeyi unutma.. Belki 1 zontes in daha olur..Hemide beleş...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günün sonunda V-Strom 650 alman gerektiğine karar verdik.16 sayfa ne tartıstınız ya kim neye binmek istiyorsa ona binsin abi![]()
Günün sonunda V-Strom 650 alman gerektiğine karar verdik.![]()