Daha iyileri sizin olsun. Ben arasında GS'lerin olduğu ciddi bir kaç kalabalık grup içindeyim. Aküden yolda kalan 1 kişiyi duydum. Onda da Akü patladı. Motorun suçu mu bilmem. Arkadaş hayal dünyasında yaşıyor he diyip geçin. Benim akü sinyal veriyor 5. sene dolmak üzere. Şimdi 5 senelik akü sinyal verdiği halde değiştirmezsem benim suçum mu? Motorun suçu mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Koruma demirini bulamadığın motoru neden alırsın mesela? KTM'de yan sanayi koruma demiri takarsan motorun garantiden çıktığını biliyor musun? Hadi adamlar batacak gibi oldu. Mali sıkıntıdalar. Yedek parça beklemesini falan yazmıyorum bile bak daha. Tiger'da alabilirsin tabii ki. Bir dünya seçenek var. Ama 1200 almam ben mesela. 900'ünü alırım. 900'ü bence sınıfında lider. Gidip başka bir motosiklet aramam bile mid size Adventure alacak olsam. Çok ısınması dışında bir sorun tespit etmemiştim ben. Üstelik pürüzsüz çalışıyor. Isınma ile alakalı aynı şeyi K1600 GTL içinde söylüyorum ben. K1600GTL 75cm sele boyu ile sığamadığım bir motosiklet. Sağ bacağımda oldukça fazla yanmıştı kullanırken. Bu yazdığım şeyi eski mesajlarımda arat illaki bulursun. Ben marka fanatizmi mi yapmış oldum? İyiye iyi, kötüye kötü demek ne zamandan beri yanlış oldu? Erdost ya da kendinle karıştırma.
Edit: Tiger'lar rüzgarı GS kadar kesemiyor. Konforsuz o konuda. Bizim Sedat Karayılanoğlu abimiz var İzmirde tanımayan çok azdır herhalde. Yıllardır Triumph kullanır. Ben bi ara niyetlendiğimde kendisi söylemişti rüzgarı kesmez üstelik sen hızlı satıyorsun o konuda üzer diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ducatide bozulan bir parça değilmiş. Motoratel ilk defa bozulduğunu gördük demiş. Umarım çabuk gelir.
act,
150.000 tl maas alan bir beyaz yakasın diyelim.
yılda 14 -18 bin km yol yapıyosun.
Evin var, kirada değilsin ama ailen var.
sorumluluklar var, ama motor hobinden de vazgecmiyosun.
ne alırdın ? veya bu senaryodaki kişiye ne önerirsin.
not: ornekteki kişi ben değilim. hem evli değilim, hem maas cok daha yuksek.