zonguldak'ta bi motorcular klubü mü var ki
ewet war 1tane bildiğim kadarıyla!racingciler takılıo genelde.
bu arada listede benim nickimin rengi farklı,bayan olduğum içinmi acep!?!ama tek benmiyim burda motor tutkusu olan bayan ya!
haylaz_bebek hoşgeldin aramıza zonguldakdakiler bişi olmaz seni görürse abartma

Motosiklet kurslarımız baslıcakdır yakında ama su anda motosiklet eksiğimiz olduğu için baslayamıyor bu aylarda eksiklerimizi tamamlıyorum ama kawasaki zzr 1400 değil tabiki simdilik RegalRaptor 250 gibi görünüyor önümüzdeki yaz da CBR600RR ile devam edicek gibi :bounce: listeye pembe renkler ile ekliyorum senide :wiinkk: bide zonguldak motosiklet klübünden bahsetmişsin benim oraya karşı bi anti patim var biraz garip bir yer gibi geliyor bana yani daha çok içe kapalı bir klüb gibi sen neden sormusdun alaka varmı diye ???
hiçde abartmıyorum,zong.da motorda hatun görmesinler hemen kafada bişiler kuruluyor(çok saçma tabi).racing tutkum war ama şehirde binemiom walla(kendim kullanmıorum daha gerçi).senin dediğin klüp hangisi bu arada cenk kardeş!!benim dediğimde genelde racingciler war.gerçi orayla bi alakam yok ama görüorum genelde o grubu o yüzden sordum.önce bi 600lük kawasaki başlasak,sonra yamaha r1 takılsak,we sonra kawasaki zzr 1400.ne süper olurdu.aaaahhhhhhh ahh!