[Zonguldak - MT]

SELAMMMM MİLLETTT..bende varımmm..

herkese iyi dostluklar iyi sohbetler iyi hoş huzurlu güzellikler arkadaşlar.aranıza yeni katılmış bi ZONGULDAK lı olarak bende gedimmm.. racer s 200

Beni eklemeyi unutmayın millet kilimli gençlik eski kurtlarından dostunuz var burda. 7 sene Ratta,11 sene KİLİMLİ de oturdum.şu an Bakacakkadıdayım 3 yıldır iş gereği.:cat:

Son düzenleme:
uLan burası da mı KocaeLi MT gibi baska bi site mi kurdu da daha buraya takılmıyor :)

Zonguldak lılar uğramıyo buraya kardeş ; onlar adına ben Hoşgeldin diyorum sana ; Kusurlarına bakma :p

Hocular eskiden geyik dönerdi bi derece şimdi herkes susar olmuş niyeki !? Tamam motorumuz yok ama .. :mrgreen:

Bu MT topiclerinin hemen hemen hepsinde aynı sorun var :) Hepsi kendince site açıyor sanırsam :p

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]ZONGULDAK MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

zonguldakMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Tüm zonguldak mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Bende ereğliliyim.1 buçuk senedir İstanbuldayım.Üniversite öğrencisi olduğumdan dolayı tatillerde gidebiliyorum ereğliye.Eklemenizi rica ederim.

Adana İl Temsilcisi
Zonguldak MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Herkese iyi seneler.Çok zor bi seneyi,en az hasarla atlatmayı diliyorum.
calimero3 arkadaşım,bende Çaycumalıyım.Bigün gerçek hayattada tanışalım.Zira senin makinadan alma düşüncem var ve senden bilgi almam gerekiyor.

Arkadaşlar selam, gün belirleyip buluşalım da kimler var kimler yok bir tanışalım... Ne kadar sessiz kalmışız burada(((

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar