zincirden gelen ses

çok normal çok, ula bunun neyi normal

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

yağla düzelir

Yağla ama origli x origli gibi sessiz çalışmaz az ses yapar normal zincirler kafana takma 10 TL e sprey zincir yağı al orta sehpa da iken 2 e tak döner iken sik veya eline dondur janti

Yağlamanın yanında zincirin çok gerdirilmiş olabilir. Fazla gerdirilmiş zincir de ses yapar. Bu arada sakın motosikleti vitese takıp zincir yağlamaya falan kalkma. Parmağını kaptırdığın yerde bırakırsın Allah korusun.

Look your a.. Hole baby girl dovahkin

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Tabi oda var amma videoda ayni şeyi yaptigindan didim onu ben

Son düzenleme:
Yagladim daha iki hafta oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Yağlamanın yanında zincirin çok gerdirilmiş olabilir. Fazla gerdirilmiş zincir de ses yapar. Bu arada sakın motosikleti vitese takıp zincir yağlamaya falan kalkma. Parmağını kaptırdığın yerde bırakırsın Allah korusun.

Vitese takipta zincir yaglamiyom elimle cevire cevire . Bugun zinciri gerdim bi kaza oldu babam motosikletten dustu zincirin bollandigini gordum 1 cm gibi bi bosluk var

Yagladim daha iki hafta oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Vitese takipta zincir yaglamiyom elimle cevire cevire . Bugun zinciri gerdim bi kaza oldu babam motosikletten dustu zincirin bollandigini gordum 1 cm gibi bi bosluk var

O zaman zinciri fazla germiş olma ihtimalin yüksek. Genelde arka maşa da zincir boşluk oranını belirten bir etiket olur. Yok yapamazsan bir ustaya götür 2 dakikasını alır ayarlaması. Video yu izlediğimde zincirin çok gergin gibi geldi üzerinde kimse olmadığı halde ama video olduğundan tereddütte kaldım.

motor kaç kmde ön dişli erken yıpranır yada son hızı artırmak için farklı dişli taktıysan oda ses yapar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar