- Motosikleti
- YAMAHA R 25 HONDA PCX
- Konu Yazar
Herkese merhabalar daha önce R 25 motosikletimde kullanmak için zincir yağı bakıyorum tavsiyelerinizi almak isterim motul c4 kullandım ama jantı çok batırıyor
putoline.com daha iyi diyollaa. putoline org da fena değilmiş.Putoline net
Hah, bendeki de bu. Cyan tavsiye etmişti de almıştım, bir yılı geçti ama hala yarıya inmedi, bir yıldan fazla daha gider gibi.Geçenlerde aldım, kaliteli ve 750 ml![]()
Genel Markalar X-TREM CHAIN ROAD - 750ml - Fiyatı, Yorumları
X-TREM CHAIN ROAD - 750ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Yapmıyor, güzel yağ.Janta akıtma yapıyor mu ? İyi günlerde kullanın!
diğerlerini denemedim ama ipone olanı aldım bir yıldır kullanıyorum, memnunum. ama 1000km'de bir falan anca yağlıyorum. öyle çok aşırı yağlamaya gerek yok, yağsız kalmasın yeter. fazla yağ olursa elbet sıçrar bir yerlere.Abiler arkadaşlar bahsettiğiniz şekilde daha önce zinciri ısıtıp akşamdan c4 ile bir tur yağladım sabaha kadar durdu ama yine zincirden janta leke atma oldu bir kaç motosikletimiz var hepsinde ayrı ayarı denedim babam yavaş kullanır onun daha zincirinde akıtma yaptı
Birde öncesinde gaz yağı ile temizleyip kurulayıp öyle yağ sıkıyorum
Bu şeçenekler arasında kaldım ama muhtemelen iPhone alacak gibiyim
![]()
Genel Markalar X-TREM CHAIN ROAD - 750ml - Fiyatı, Yorumları
X-TREM CHAIN ROAD - 750ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
![]()
Putoline Tech Chain 500 ml Ceramic Wax Spray Zincir Yağlayıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PUTOLINE 500 ml Aerosol Tech Chain Seramik Zincir Yağı 70367 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
PUTOLINE DryTec Zincir Yağı 500ml - Fiyatı, Yorumları
DryTec Zincir Yağı 500ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl